[left] www.heavengay.com [/ left]
Insanları Van Khanh kalem kabul
Özgeçmiş of China
Şimdi hala hayatımın alemlerine içinde varlığını düşünmek kadar star kompulsif ve ne I ve uzun seri üzerinde bakan ay tadı var ne de yapar ümitsiz olmak kaderinde değil O kesim. Ben bir anne olarak doğdu, bir doğru karar ve olmalıdır olup biri olan kan lateks ile birlikte ya da kendimi burada, işkence ve gün sonu veya regrets?
O normal, ben bile biraz, onun ders bile etkilendim bize tedavi hiçbir şey özel. Sadece bazen bizden biri onu ödev veya o güzel sam vücudun duyarlı bölümleri değindi ve ağrı ile onun çığlık ısınmaya neden olması için birçok eylem vardı tembel müzik yapmıyor çünkü çok güçlü bir eldir. Acemi çaylak zihin çok ve net ile Ders zamanı şimdi, sadece öğrenciler ile öğretmen şaka olarak.
Önce büyüdü bir duygusal değil, mutlaka bir değil, mutlaka iki korkunç kaotik, bir garip duygu hayatımda hiç's. Beyaz masumiyet beni bir geribildirim gibi eti vücut arasında başka bir sabit boy ne şoklara güçlü saldırı ama anlaşılmaz bir çarpışma,. Zevk kaynağı ile hiçbir tat, bir stok rol bir hata olmuştur darbe enerji seks sevinç net resmi yetişmek için? Evet, tam olarak söylemek, bir rol öğretmen yaşlı hasta sunulmuş olduğu.
Onun boşalmak gördüm ilk kez. Onu izledi. Ben böyle emin olun. Eminim Ben küçükken biliyorum, diğerleri, davranış, davranış başka bir dünya. Diğer sermaye var. Küçük bir kız, bir kız, bir kadınla cinsel duyguları ben tadına ilk kez değil, yaşlı bir adam ile.
Basitçe, koşmak, bu kişi, ovuşturdu xiet.
Mezbaha, karanlık bir bulut manevi John başladığı şey, hayatımı kaplayan ama çok genç benim ve henüz tam olarak uyanık, bilgi, tecrübe çıkmak.
Komple süpürme, o giysilerden, varsayılan açmak aldı. Ben, takip ve nadir bir itaat, ben oda onu alır.
Ben günah değildir ölçüde bile nghech şüpheli. Benim gibi eminim ilk kez, çocuk 13 yaşında ngo nghech olduğunu.
Ayrıca komşu ve invaziv süreç olduğu bir kız arkadaşı ben 1979 yılında 13 yaşındayken doğdu sahip devam sürece o sadece aşırı korku, utanç, herkesin söyleyecek cesaret yok hane de tahammül bilir . O güçlü oyun deli vahşi, çoğu zaman depresif vardır hakkında zarar bile, o evli ve kocasıyla mutlu. Yaşta on üç, bizi kimse, ya da bize herhangi bir gücün kendilerini korumak için vermek.
Hiç kimse.
Yolda eski kiralama yığını değil, bir öğretmen için hangi arkadaşı dışarı, ama benim evimde. Sonra usulca bisiklet, sadece bazen kuru öksürük. Onun tüberküloz duydum. Bazen şeker şok nedeniyle, ben, aniden kokusu çok asi burun açıklamak için, Ngai ngai, konsantrasyon düzeyleri, yanıt işlevi, bir vücudun bir belirti uzun duş değil, ter kokusunu zordur ona kafa ovmak mukoz plastik mayın, eski bir öğretmen onun matematik öğretmeni kadar sopa sol sopa eşi ve çocukları ve anne-babalar saygı vardı.
Hemen bağlantı noktası, ben de içine kapalı idi.
Değil araştırması önerilir. Ondan.
Değil sunuyoruz. From Me.
Kirli! O zaman temiz ru sadece benim duygu, yıkamak için var, onun için fırça derin içine dönemi temizlemektir. Hemen. Ben banyo kapısını sıkıca kapalı koşmak ayak için başından yoğun reklam. Kadar I ebeveynler daha umutları bekleniyor haber: "Oi, bu yüzden ne kadar uzun?". Hala tıklayın her dönem palmiye, annesinin düşünme sadece bir nedenle sadece iki iğrenç şeyler kokusu olacak benim vücuttan koku.
Akşam iki, annemler mutlu yeni ilçe kaynak hikaye, sadece I kase ancak takılı kulüpler hesabını don't swallow yemek toplamak. Iğrenç kokusu hala burada, insanlardan şok zaman ben böylece ilk altın aktarma. Ben, bütün pirinç taneleri ve ayakta kalan yutmaya çalışırken midesi am. Yorgun anne şey sormak gerektiğini düşündüm. Ben masaya oturup hata listeyi okumak, onun tüm doldurma başında yapmak niyetinde don't mind kalktı, hiçbir şey balast ilan siteniz istemiyorum. Belki de işler bu kadar hızlı ve tuhaf ölüm geldi oldu.
Ben, sıvı bırakmak için özel bir yer istiyorum.
Ben ve üzgün değil, sadece garip hissediyorum acı değilim. Garip bir duygu şimdiye kadar o neredeyse otuz yıl, ben asla unutmam bir adamdı
Gece başlayın, artık tekrar benim dikkatsiz sarhoş uyku. Ben eski öğretmen düşündü, bana yöneltilen sorular ve khacnhau yaptı eylemler, onlar tek benim ama dinlenmek için portal zihin gerektiğini dolu benim tutuş pense it. Ben büyük sabit henüz ders, özel bir şey, benim gibi hiperaktif çocuk ile ders tamamlamak için zor.
Yemeklerden sonra, annem ve ablam iş ve okul değiştirmek yazınız. Ben, bitirmek süpürüldü, sadece adım, o adımı denilen kadar yemekleri yıkanır.
Belki de benim için, uzun bir süre bekliyordu.
Belki de bağırsak ateş, huzursuzluk, bu yüzden benim adını söyledi.
Orta son güvenlik yöneticisi
Hemen. Ben yatakta yanında götürdü.
O bana dikkatle, sonra yavaşça pantolonunun düşmüş görünüyordu. Sadece buzağılar için hang out. Ve o da benimle ne. Benim uyluk pantolon hantal,, o kadar tutmak değil o, Basınç Kontrolü beni çekti kaldırmanız gerekir.
Çünkü her zaman kapı kilidi Bir göremiyorum. Ve burada benimle bir köşesinde seks yapıyor. Hiçbir hesaplama burada? Bilmiyorum. Ben sadece, ben de onun gibi cazibesi lu ilaç itfa olmak bilmek kompulsif değildir. O benim vücutta yavaş yavaş, yavaşça ve uyuşukluk yayıldı benim onun ritmi, kan akışının kademeli olarak ellerde sert okşadı ve aşağı bir el koydu. Normal bir refleks ile, ne onun, o, yoğun yeniden kartlaşmış baktı, sen benim küçük don't like çizim.
Beni aksine.
Görünüşe göre ayrıca daha sonra hep kendinize bu soruyu doğru yapmak insanın vücut, benim gibi ayarlanan bir nedeni nedir? Bu nedenle, her zaman onları keşfetmek zorunda kaldı.
Hızlı, hareketli acil. Bu yüzden okul için korkmuş ya da başka birine gidiyor, dostlarım, ailem, ya da komşu aniden o değil sadece görünür. Ben sessizlik süre sızlanma hu hu. İster zevkle başlamak, ben gibi sessiz bir salak olarak kirli korkunç. Komple süpürme, onun pantolonunu çekti, aşağı, sabit, insanlar ölüyor olarak kişi tarafından yalan.
Banyomda tekrar.
Sol yıkama, antik, domuz bedenin taslak temizlemek için var. Uzayda ben sa deneyim, bilinen tek başına, sessizce akciğer fıçı çene yaslanmak, eski öğretmen ders BenQ'nun ders açık, okula hazırlık planları oturmak. Bana atanan vardı ve birlikte dakika içinde tutun dolu kalın kafalı, o iki beden arasındaki zaman ne? Sadece yalnız Ev. Kirli izlerini kaldırmak için bir silgi gibi aracılığıyla Sadece hafif bir göz umursamaz xoet. Ve sonra birbirine geçersiz sonsuza kadar kalın ve com çizgileri nedeniyle tasfiye kirli geçersiz devam örtüşmeyen belli değil kompulsif popüler.
Zaman sınıf dolu olduğunda, normal bir okul oturumu başlatmak, onun davranışlarını normale döndü. Hızlı. Epey bir zaman o, ya da suçlama gerektiğini nasıl onun hayvan öğrencisi daha, ben bunun için umurumda değil am birkaç öğrendim. Hala çok iyi yapmak zor sorun o yaptı, tuhaf şeyler bazı öğrenme için etkilenmez.
Yaş on üç yavru kuş ve sevgili değil, yaş on üç başka bir hükümet in my soul kasvetli anılar ise, yakınları yok.
Çocukluk bir aynı değildir. Komple ders yüzden benim ağrı tanımıyoruz.
Ertesi gün eve erken yapmak gelirdi. Onu beklemek asla, ama inkar olmaz, hiçbir protesto not yok. Neredeyse ona bir isim aradı. Ben ne zaman istediği uyun. Onun aşağılık benim arzu varsayılan. O, benim küçük bebeğin Riet geniş ruhu beni okşadı. Zevk ile birlikte iğrenç saldırı beni yeteneği kendimi kontrol kaybında mutlu, ben ya da benim drift izin kader kasırga emilmesini yaptı?
Ben nasıl kendi kendini mutlu etmek için öğrenmeye başladım, bu mastürbasyon ne kadar kendimi keşif mücadele küçük düşmek bir yıldızı olduğunu biliyorum, an Onu, hayal, düşünmek yeterli çizmek hayal etmek. Çünkü titreşimler, sevgi sıcak ve yumuşak bir duygu olarak, ama sonra ben, sadece rutin bir tam ilham sevgi değil yatıştırır. Zorunlu. Zorunlu. Ve nasıl o zaman bunu yapmak gerekir bilmiyorum. Bir çocuk ile oynarken, çamur içinde perde gizli it up kaplayan karanlık arzusu özgür bir adam bilinçsiz batağa saplanmış bir değişiklik doğal ve görünmez.
Sadece bu, bugün anne değil, o mutfak için nerede yemek pirinç mo. Mevcut duvara beni zorladı.
Geri ışık ki orada yalan götürdü ilk düz kalıp eksikliği götürdü asla. Korkudan ama benimle ev sıkışık mutfak sağ seks korkusu tereddüt etmedi.
Bir gün, o ben mai sürpriz ev seviyorum babam. Onun mutfak altında topu gördü duyuru benziyor. Ben kapıları açamıyorum çünkü karmaşa ve korku. Babam girin görünce rahat ve ders selamlıyorum gitti.
Babam sordu: 'yapmak Neden Vinh aşağı usta şef? ". Sanırım babam, bir soruya cevap sadece olup yabani kök bilmek için bir neden uydurma olduğunu hatırlamıyorum nerede ben de .. bu durumun üstesinden gelmek için çalışıyordu Mutlaka doğal baba ama bir yabancı sistem ve öğrenciler babam düşünmek gerektiğini hissettim ama çünkü daha fazla bir şey söylemedi.
Bir şans bu gerçeği bulutlu yemek tıkamak Ben sokak desteklemek için ifade etmek değil, bu yüzden olmayan bir oyuncu olarak seçti ve gizlemeye çalıştı. Sabit sermaye durumunda binalar kireç sert bir tabaka yavaş yavaş üzerinden Accretion sımsıkı beden yumuşak ve bebek sarılmış zaman yanlışlıkla tarafından olan yulaf yanmak.
Yaklaşık bir yıl boyunca, eski öğretmen her zaman hayatımda yer edinmiştir. Hayaletler gibi. Hafif uyku unutmuş gibi, arzu dedektör yolu örneğin karanlığa gömüldü.
Bir güz, kış, bahar ve yaz, benim yaz tatili boyunca et ve grubun daha fazla bilgi sona erdi. Eski öğretmen fırsatı bana tekrar karşılamak için yoktu. Rağmen bazen hala okul bahçesinde onu karşılaşıyoruz. Liderleri proteindir sadece ondan olsun duygu.
Sonradan o da ve baştan cinsel okulda birkaç erkek öğrenci kötüye öğrendim, birileri gerçekten yüzünün tavan soyulması ücretsiz sahiptir. Ben o kaçınılmaz acı alçaltıcı bir felaket ve know how.
Birkaç yıl sonra, ben onun tüberküloz öldü duydum.
Ben notu dokuz, bana, ben sokakta kalabalık içinde tanıştığı etrafında canlı aynı cinsiyetten belirsiz fikirleri ile başlar. Doğal olarak her zaman onlar ne bilmek istiyorum havasında yaşamak karar vermiş. Görünüşte onlar, ama benim gibi giysi diğer katmanları arkasında, yaptıkları ya da çok değil mi?
Ancak aynı zamanda oldukça organ olarak adorable Ben dört kat ile kız, ilgilenmiyorum seksi Nang kadar çiçeklenme döneminde olduğu. Onları ancak cinsel dürtü enerji ile onlara doğru dostu oynarlar. Buradan itibaren ben aktif benim için hayat seçin ben Tuan, genç bir sınıf arkadaşı gibi.
Tuan, yakışıklı, yüksek ve net beyaz, o bir yaşındaki küçük ama ben kaydedilmelidir kötü çalışma yapmak. Çünkü Sekreteri Gençlik Birliği sınıf öğretmeni bana, akademik yardım Tuan ders atanan kazanmak gerekir oldu. Günlük yakın ve haftanın görünümü bana çekici güçlüydü yaptı. Aklımda, kaz titreşim sevgi içine ilk adım açık bir nostalji hissediyorum. Ben tek taraflı isteği var ki Tuan. Sırrını tüm içgüdüleri ile.
Bu arada, Tuan ve bir grup arkadaşıyla birlikte iki erkek ve kız oyna. Bazen Tuan Beni terk ve Huong, grubunda en güzel kızıyla birlikte gittim beni sad, birkaç gün kaybı sefil yaptı. Ayrıca Huong, Tuan da dostu aylarda oğlu ve kalbim biraz kıskanç hon kaldırdı yapmak yalnız duygu başka bir tabaka ile oynamak. Onların onu kendi için Tuan, iyelik istiyorum. Ben, benim gözde zaman hafta her zaman vücudunuzun her zaman zamanında konfor beni sad cover me taşıma çevrili kardeşi saygın birçok farklı renk sevgiyi getirdi. Ve daha ben Tuan hayatımın en sevilen gerekir.
Biz, doğal Tuan çocuk bebek erkek kardeş veya cilveli, ama her zaman Tuan için dikkat yanmak gibi ruhumu düşünülebilir güzel tarih vardı. Eğer her yemekten ve uykusunda ngu.khi Tuan düşünme kaynaşmak değil yok ama aslında ben bir hafta fazla, Tuan görüldü olacak duyguları var.
Sonra veda üçüncül ikincil ve için, orada da ben Tuan zor bir gün. Onu, solmaya ve sadece anlaşılabilir olduğunu hissediyorum. , Onlar şeyler hissettim Birisi beni ve Tuan arasında soya ilişkisini saklamak zorundadır. Ben yaralandı. Gün, sadece bir, sessiz samimi ve hafif tatlılık istiyor seviyorum. Yavaş yavaş bir çalışkan çocuk ve ngợm karşı ben kalabalığın arasında zayıf oldu, yaklaşık battı boş belirsiz uzak. Hata günlükleri yazmak için Tuan yazın kullanılan yağmurlu gece.
"Kasım 13, 1995
Zengin üzgün yağmur sessiz uzay gibi, onun öğrencisi yağmur dinleme oturdu ve sadece günlük NHI yazmak belki bu kez insanlar ve sadece çocuk uyurken düştü. Ücretsiz tren var uzakta istasyonundan anlayamıyorum dışarı düdük veya yeniden temizleyin. Bu NHI çalışan ne late night train. Sonra sadece yağmur duymak gemi, yağmur halka üzgün ya da ben bunu anlamadıysanız mutlu hissederiz. Sadece yağışlı gün Üzgün sadece geçti mutlu hatırlıyorum.
Uzaktan beni ve Tuan arasındaki mesafe kadar benim üçüncü ilkokul Kim Lien için. Uzanmış bir diğer yolu içine Tuan açın. Yeni hayat, bana gördüğüm üzgün unutturacak yeni arkadaşlar uzak yıkanmış çünkü yokluğu Tuan. Ve üç yıl boyunca hibe, sevgi hissi Tuan eski günlere geri döndü ama diğer oğulları, o Ordusu olduğunu hatırlamak istiyorsunuz.
Ben sadece Ordu eğlenceli istiyorum. O Rusya'dan ofisimde yarım direk olarak okula gitmek için bisiklet olduğunu her gün, aynı işitme eğlenceli hikayeler anlattı Lang Lang beni mutlu ediyor okula uzun mesafe sırasında üzücü ben de vardı nerede aspiring tam sürümünü güç taraf olduğu her zaman bana ilham Intimates, ben Ordu değişmez ben anlar diliyorum. Çünkü her zaman çok yalnız hissediyorum sayfası. Ailesi bile.
Beni ve ona veya daha uzun birlikte, ama sadece bir sağlıklı Sol, eve biri gelecek bana bir şaka, iki yatıştırmak çünkü bu onun için özür dileriz olacaktır. Normalde onun için bana her tabloda Ders, oturmak veya ona yanlışlıkla bana onun kontrol ediniz iddia bekleyecekti. Her hon kızgın, onu şarj etmek için, sadece kendi balast ve İlanlar siteler cesaret asla zayıf saldırı nedeniyle daha burada Wild Wild, Wild Wild ama zayıf, onlar hakkında getirecek günlüğü Nerede?
"Nisan 9, 1997
Onlar sadece popüler don't cry ağlamak istiyorum. Yalnızca, kırık, ben bir şey anlamadı ... Sen git düşünüyorum ve düşünmek istiyorum onların tahakkuk eden kalp görmek çok. Ama bir şey bu popüler kesmeyin happen. Belki yarın okula gidecek düşünmek ve bir yerde o pişman olacak gitmek "
Çok ve çeşitli. Satırlar gibi. Ve tabii ki ben okul hayatı dışında düşürmeyin. Benim fincan Sadece ve onu korumak "öfkesi yine?" Ben büyük bir sırıtış gülümseme. Ordu aşk için çok sayıda kelime ile günlükleri bitmiş, Okumayı ona ver. Genel Müdür tam bir sessizlik, o benim kalp anladım, ama ben de daha ne gerekmez bilmiyorum kayıtsız kalır. Ben sadece onun büyük aşk için dua güzel ve çok tanışmak onu biliyorum.
On iki sınıf olarak, üniversite sınavı için ruhu hazırlamak için hazır. Inceleme için ek sınıf eğitimi için Annem çalışkan arama. Sınıfta büyük revizyon bir eğitim bloğu, ben bu duyguları ilk hafifçe bir kız arkadaşıyla khuâng bang biliyordu.
On yedi, ben bu ilgili hatırlanması başladı, hatırlıyorum Büyükşehir kaz süresi henüz güçlü ve istek kaynakların onu en iyi gelen iradeli. Ben genellikle sınıf için erken, onu bekliyordu, merhaba ve canlandırdığı karakterin yüzleri görmek ekleyin. Biz yan tarafından, sıcak kıyılarında görünmez, ben sabit bu ilgili hiçbir eğitim çalıştı duygu, yan oturmak ve bu hakkında kötü, tersidir.
Ordu yılında ben, Hong Anh de, Japonca küçük silueti Hong Anh unutma. Çünkü iki kişi için o hisleri aynı ulaşacaktır hala sık sık iki ülke arasında stand. Hong Anh ve sadece fırsat ek derslere, eğlenceli ve nasıl çiftler dostu karşılamak gerekir, ancak kadar Hong Anh Barajı Barajı başladı veya bana bak, birden farklı bir şey gördüm.
Benim için bekleyebilir.
Ama kadar kuru tekrar düşme la her kanat tarif gül, hala bu hakkında, bir kız bir organ olarak düşünün. Sadece that's all. Sonsuza dek sessiz kaldı. Orta NHE bağışla. Beri Çin yalan değil, yalan, Hong Anh özellikle kötü.
Ben çünkü o tam bir bütünlük aşk kızı yapamam biliyorum, yol uzunluğuna, birlikte gidecek bu hayal cesaret edemedi. I want one ve bir kurban için, herkes için her şeyi biliyorum. Sadece Ordu sadece, bana, kim, uzak anksiyete sağ kalbimde ağrı yapmak kapatmak için mutlu
Grade oniki sonu, ilçe bir kız arkadaşı vardır. Ben üçüncü kişi, onu ve Gübre görmek, onu aynı batıyor demek aşk oldu. Onun için mutlu ve üzgün onun için, ben, kızı o kadar yani kıskanç değildi. Ben, onun için belki benim duygularımı çok, o sadece mutlu noktasına büyük, ben de o zaman mutluyum bu açıklayamam.
Ancak, yine de sessizce, ticaret her zaman hatırlanması ona yakın yollarını araştırmıştır.
Hala, tutun günlüğü içine yapıştırılan Görüntü, Words of Love Ordusu için dolu.
Ben Ordu önce kendi zayıflık bilmek utanıyorum değilim, ben de ne zaman benim sınıf hemen hemen herkes bir özel Ordusu için sevdiğini biliyorum umurumda değil. Ama küçük bir kaçındı ve küçümseme, sessizce evrensel öğretim yılının kez teşekkür etti bana iyi arkadaş getirdi.
Bu olaylar üniversite giriş sınavı önemli dolu okulda ben hayatımı karar büyük olacağını biliyoruz çalıştıktan sonra sonraki dönüş oluştu, ben Dong musunuz Üniversitesi, Ekonomi içine düş sınavı geçti uluslararası yarım puan eksikliği nedeniyle başarısız oldu. Gücü de mimari içine neredeyse rüyasını gönüllü Suichang geçti.
Dong okula girdi musunuz. Burada, yeni çevresel Sol Ordusu'nun nostalji beni dışarı sürükleyin.
Ha Tinh Duc olan Hanoi yaşayan ama small. Almanya Xuan La Xuan Dinh, ama ben ve diğer oyuncular Almanya var her fırsatta ev almak. Ben Almanca adı Nhóc dostu olduğunu, gerçek denilen eğlenceli itiraf.
Almanca ilk kez ben, eve gel benim güzel kardeşim ve fısıldadı sevgi veya espriler: "O Çin Nhóc yasa NHE em yapılmadı!" Sadece gülmek bakın. Nhóc sayfaları daha yeni anılar oturum açın. Özellikle Aynı zamanda Yemek, Almanya ile oynayan çekilmek, arkamdaki Alman otomobil, beni etrafında sıkıca, ben bu duyguları ile açıklamak değil çalıştırmam neden iki kol koydu. Şimdi de kadife don't mind daha fazla bilgi.
Bir sabah, Almanya Almanya oyuna ailem için izin üzerinden. Kardeşler bisiklet çok keskin yorgun, tiu rol başlığı hikayesini bilmiyorum. Ev, annesi Alman düşünceli resepsiyon. Annem Alman güvenlik: "o zaman anne için yemek pilav pişirmeye geri kalan ekstremitelerde yıkanır kardeşler. Ben odaya ve Almanya girdi. Tabanlı odası küçük bir pencere Sunny Garden bakan. Ancak Almanya ve bana sarılmak birbirine, eller birlikte sıcak kış zarar için ellerini tutun olarak iki çünkü soğuk yatağı xuyt silinmiş düştü, ben Almanya yanında, asla yalan söylemez. Etkisi, sadece geçici belirsiz kırılgandır.
Ilk uzakta kiss, on yedi ve yumuşak, tatlı onsekiz ve çok çabuk Üyelik şeker iki çocukluk olarak yok oldu iki genç çocuklar. Çok çabuk, benden saçma bir Alman zinciri, kök odasında bırakarak, beni görmezden merak ayrılıyorum.
Neredeyse, ama son Alman tarafına koştu sonunda sadece yanan battaniyeleri mühürlü yüzeyini örten biliyorum, düzensiz duygusal düzeyde süresiz sürüklenen. Niçin? Niçin? Fiyat Nhóc olarak bana, ben Nhóc daha sevgi bundan daha fazla olması daha fazla olurdu muaftır. Nhóc sonra beni kabul ettiniz. Neden run away?
Yemek için, Almanya hala beni kontrol edin ve normal bir konuşma eğlenceli başlar, ama yok. Ben pirinç kase takılı. Biten yeme, ben hak iddiasında. Almanya sokağının, sonra Alman bisiklet mest edilir, zihin reel nereye üstüne gitmek bilmek beni değil aldı.
Neden sadece sürükleyici oğlu biliyorsun? Neden bu büyük ve geniş dünya arasında bir biyolojik tür iletişim pm gerçekleştirmek için yeni kulüpler.
Vücut gözde Alman banka çevre karanlıkta, beni ateşledi arzu ben yapmak aynı Am bana uyan. Ben susuzluk istek, depresyon yalnızlık nedeniyle insanlar açın. Çünkü hayat değildir nasıl karar vermiş Sol, ben hayal rüya mi tam gece yarısı ve sonrasında hayal sağ giysileri ıslak olarak ürküyor doymuş. Soğuk ve hüzünlü, sadece sarılmak için bir insanın vücut istediğiniz.
Sonra rüyalar, Matematik eski öğretmeni kadar hayal siyah bacak khiu ile sıkı bir sallanmak fondling bacaklarımın quap onaylamak içindir. Yarım, mutlak sevinç sonsuza Kitabım deli anlaşılmak için yarım kaçmak için mücadele gitmek burada. Senin için bütünlüğü tam uyku yok. Sonra Almanya öpücük. Gerçekten arzu bana .. uyandım
Arzu bana, Almanca beni düşünmek rağmen her gün elma biri olur hale ilham verir. Sık sık Alman ev, ev ya da aktif Almanya için bisiklet sarkan. Normal soruları sonra, sadece Almanya ile özel alanlarda istiyorum.
Benim tavan günü, Alman oda sıcaklığı veya temelinde, sevgi bizimle birlikte. Ben Almanya yapma karşı güçlü değildir. Zevkle sıkıştırma üzerinden tahakkuk eden dahil duygusal aşk Muoi kaynağı olarak manipüle için batan sular altında sevinirler. Ancak Alman ise artık, karanlıkta yalnız bırakarak hayat, ben ne yaptığını, ne burada yaşayan düşünce acaba? Ancak Almanya bir oğlu normaldir ben, eski hastalık Örneğin tarafından benim arzu farklılıkların, Almanca yolu yol ne zorla bir başka öğretmen var. Ben onunla birlikte değil dünya insanları seviyorum benim ya da dünya üzerindeki herkes başka gay of Suffering.
Ama üzerinde, onları nerede bulacağımı biliyorum.
Quote from: www.heavengay.com