Quay Lại ...::: ТХЕБОИ.ВН - канал за ТЕЕНБОИС :::... > С ЖИВОТ »ТХЕБОИ.ВН" > ГАЛЕРИЈА > Контаминиране
Connect with Facebook

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Gửi bi mới Trả lời
Алат Теме Дисплаы модес
Cũ 02-22-2009, 5:56 АМ
Затворите геј свет пун суза ...
Hoangtulonely's Avatar
хоангтулонелы Hoangtulonely đang trực tuyến

Mặc định Селф прице: Град не по врстама

[лево] ууу.хеавенгаы.цом [/ лево]

Људи прихватите пера Могу ван Кханх

Аутобиографија Кине

До сада ипак мислим, присуство у сферама мог живота није суђено да буде звезда компулзивни, и шта разјарен да сам окусио и суочавање месеци на дуге серијски нити чини сам да је рез. Рођен сам на мајку, мора постојати права одлука, и да ли неко ко уз моју крв од латекса или ја овде кајања, мучити дању и крај или не?

Он нас третира нормално, ја не могу ни мало импресиониран, чак и његово предавање није ништа посебно. Само понекад, када један од нас не могу јој домаћи или лењ музике имао неку акцију прилично Сам је дотакао осетљиве делове тела и да јој са крик бола зато што је изазвао загревање прејака руку. Наравно време са новонасталим ума и сувише јасан, ми само сматра виц наставника са студентима.

Први пут сам одрастао у хаотичном емотивном, не мора бити страшан, не мора два, то је чудно емоција никад не зна у мом животу. Судар између меса тела као повратну информацију са мном у бјелини невиности што је још један дечак тешко шта шокови јак напад, али је нејасно. Без извор задовољства да се, без укуса, без јасне слике импулс радости енергије пол, сам грешку у хартије од улога? Да, рећи тачно, то је улога наставника који су представљени стари болесни.

Први пут сам видела његов ејакулат. Пођу за њим. Сигуран тако. Ја сигурно знам да је мало, свет других, понашање, понашање другог. Имам други капитал. Први пут сам пробала сексуална осећања, а не девојчица, девојка, жена, али старац.

Једноставно ксиет, покрените, то лице, трљао.

Кланица, тамни облак нематеријална нешто што је Џон почео, покривајући мом животу, али ја сам млада и још није у потпуности будан, знање, искуство да изађу.

Комплетан ђерам, он је покупио од одеће, укључите подразумеване. Следим, и ретко да се покоравају, ја га извадили из собе.

Сумњам нгхецх чак и у мери у којој то није грех. Сигуран сам да по први пут, дете од 13 година нго нгхецх као ја.

Имам девојку као што сам рођен у 1979 у 13 година су суседи и инвазивни процес се наставља тако дугачке да она зна само трају у екстремним страх, срамоту, домаћинстава које се не усуђује рећи никоме . О оштећења има јаку игру лудо дивље, цесто депресиван, чак и када се удала и срећна са својим мужем. У доби од тринаест година, нико до нас, или нам дати било које власти да заштите себе.

Нико.

Наставник мој стари бицикл гомилу на свом путу, а не онај на који се његов пријатељ, али у мојој кући. Он тихо бициклизам, само понекад и суви кашаљ. Чуо сам да је туберкулоза. Повремено због шећера шок, ја трљајте главу на њега, изненада мирис је врло тешко описати побуњеничке нос, Нгаи нгаи, концентрације, одговор функцију, у пролазу тела није дуго туширање, мирис зноја, слузав пластични штап са леве стране штап свој учитељ математике мој, стари учитељ имао жену и децу и родитеље поштују.

Само о томе да луку, добро сам био у подземље.

Не препоручује истраживање. Од њега.

Не нуди. Од мене.

Прљав! То је само мој утисак у то време, да ру чист, има да опере, да је у дубоку четком за чишћење периода. Одмах. Ја се приказују на чврсто затворена врата купатила, интензивног рекламирања од главе до пете. Док не чујем од родитеља него што се очекивало на перспективу: "Ои, не тако дуго у том". И даље кликните на сваком периоду палма, само је један од разлога само две мисли на његова мајка мирише одвратним стварима које мириса из моје тело.

Вече окупљају и једу, мојих родитеља сретна нова округа заваривање прича, само ја сам прикључен на чинију, али не прогута налог. Одвратан мирис и даље преусмерава овде прво злато са временом као шок од људи и тако. Наусеатед сам ја, покушавајући да прогута све зрна пиринча и преостали устане. Мислио сам уморан родитељи не треба питати ништа. Сам устала да седи за столом и чита списак грешака, не смета да намеравате да урадите на почетку свог надев свега, не желим ништа огласи баласт. Можда зато што се догодило тако брзо стигла, и чудна смрт.

Желим приватни простор, да одустане од течности.

Нисам патње, а не тужна, само осећам чудно. Чудан осећај до сада, када је човек скоро тридесет година, ја се не заборави

Почетак ноћу опет сан не мог неопрезно пијан. Мислио сам о томе свог старог учитеља, акција је урадио за мене и постављали питања кхацнхау, они би требало да напуни један ум мој портал одвијати, али ми је стисак клешта. Велике наравно нисам била фиксна, нешто специфичне, веома тешко да заврши курс са хиперактивног дечака попут мене.

Након оброка, моја мајка и моја сестра да раде и пишу у школи мењају. Ја се опрах јела, преплавио завршили, само до корака, он је позвао моје име.

Можда он ме је чекао, дуго времена.

Можда је цревни грозница, узнемиреност, па је позвао моје име.

Блиски недавно безбедности мајстор

Одмах. Сам га носио у близини кревета.

Он ме је погледао пажљиво, а онда полако пао низ његове панталоне. Само се висити на телад. И он са мном. Мој бедро панталоне гломазан, не би горе, а затим уклоните то он ме је срушена, мониторинг притиска.

Не могу да видим јер сам увек закључавање врата. А где има секс са мном у углу. Овде нема прорачуна? Не знам. Ја само знам, ја бих га се ослободио шарм лу лек није компулсивни. Кад он стави једну руку на доле је ве строкед хард као постепено руке ритам, крв тече у мом телу се постепено, нежно и утрнулост шири. Са рефлекс је нормално, погледала сам доле шта му, Осуђен је, поново интензивно, цртање вам се не свиђа моја мала.

За разлику од мене.

Изгледа да постоји разлог да се касније сам увек себи поставите питање на које тело човека да урадите је као ја? Дакле, био сам приморан да их увек истражују.

Брзи, хитном журба. Тако уплашен за школу или ће неко други, моји пријатељи, моји родитељи или комсије изненада појављује не само од њега. Ја тишина док је цвиљење ху Ху. Да ли да почнем са задовољством, да ћути, као у прљавим страшна као туп. Комплетан ђерам, његове панталоне извукао се, лежати, тешко, од људи као људи умире.

Моје купатило поново.

Лефт прање, древне, добио за чишћење Нацрт свињо тело. И са искуством у простор, зна само да седи сама, тихо над плућа остатком пикавац браду, његов стари учитељ лекцију планове отворите БенК Наравно, припрема за школу. Он ми је додељен и држе заједницу у тренуцима туп испуњен, онда време између два тела шта? Само усамљени домаћинство. Само светло кроз ксоет нехајан поглед, као гумица за уклањање прљавих трагова. А затим наставите да заменити заменити једни друге довека, тако дебели и прљави одселио због Цом стреакс преклапање није јасно како популарна компулсивни.

Разреду када су у потпуности, ми смо започели сесију учитељска школа, својим понашањем врати у нормалу. Брз. Научио сам доста крив када је требало, или како се његов љубимац ученик него ја, не брига за то. Ја још увек веома тежак проблем који је направио, чудне се ствари дешавају не утиче на неке од мојих учења.

Старости тринаест новонастале а не љубљена, тринаест година је суморна успомене у мојој души у другу владу, рођаци раде.

Детињство није исти. Комплетан курс тако да не препознају мој бол.

Следећег дана, он би дошао рано кући не. Ја га никад не би очекивали, али нећу одбити, немојте викати, без протеста. Скоро сам га зове именом. Ја да се повинују када је хтео. Ја подразумевано моју жељу за његов лош. Када ми је строкед, Риет широког духа моју малу бебу. Гнусни напад заједно са задовољством ме је срећан јер губи способност да контролише себе, И нека моја нанос или задубљен у ковитлацу судбине?

Почео сам да научите како да направите сами сретни, знам да мастурбација је звезда, како се осећам понижена откриће боре за себе, тренутно мислим о њему, замислите, извући довољно да замислите. Не зато вибрације примирити наклоности, а не као топла и нежна осећања љубави, али касније сам био, само рутину пуну инспирише. Морати. Морати. А ја не знам како онда ћете морати да урадите. Дете игра са, заглавила доле у блату мраку жељи слободан човек несвести завеса од покрива га тајна да је промена природног и невидљиве.

Не само то, данас није мајка, он мо до кухиње где кува пиринач. Доступни ми приморани да зида.

Он никада није узео мене назад равне калуп недостатак светла које је први ме је одвео тамо лажу. Он не устручавајте се да страх од страха, али имају секс са мном право у тијесан кухињи своје куће.

Једног дана, када је отац волим маи изненађење кући. Изгледа као најава видех лопту под своје кухиње. Не могу отворити врата само зато што конфузију и страх. Видела мој отац унети, он опуштено и оде да поздраве наравно.

Мој отац питао: "Зашто Вин доле мајстора кувара да урадите?". Не сећам се имао сам измишљених разлога да одговори на питање мога оца, само да знате да ли стабло дивље где сам, такође је покушавао да савладају ове ситуације .. Нужно природни отац, али сам осетио непознатом систем и студенти требало да размишљају о оцу, али зато што нисам рекао ништа више.

Не без прилику да покажеш бацити истину облачан вечеру тако да сам крај улице ослонац, тако да сам изабрао као играча и покушао да сакрије. Основног капитала у случају зграде на чврсти слој креца постепено преузима времена случајно Акрециони чврсто умотан моје тело меко и беба спали зоб.

Скоро током целе године, стари учитељ му је увек појавио у мом животу. Као духови. Као и лаган сан заборављен, потонуо у мрак жељу за пример детектор пут.

ет пада, да се зими, кроз пролеће и лето, мој летњи одмор и сазнајте више о нашој групи завршила. Свог старог наставника нису имали прилику да се сретне са мном поново. Иако понекад ми га и даље наилазе у школском дворишту. Лидери протеин је само осећај да добијем од њега.

Касније сам сазнао да је заведе и сексуално злостављали неколико мушких ученика у школи, неко мора да стварно слободан љушти плафон његовог лица. Ја неизбежно је претрпела понижавајући и катастрофалне знам како.

Неколико година касније, чуо сам да је умро од туберкулозе.

Ја се девет разреда, почињу са нејасно идејама истог пола који живе око мене, кога сам упознао у маси на улици. Наравно да сам увек тежити да живи у расположењу желе да знају како. Наводно су ми се допада, али иза других слојева одеће, они раде више или не?

Не сам заинтересован за девојке са четири слоја, мада су прилично сладак као што је тијело у цвету период до Нанг секси. Играм пријатељску са њима, али не и сексуални импулс енергије према њима. Полазећи одавде, ја сам активно изабрати живот за мене, јер ја волим Туан, млада разреда.

Туан леп, висок и беле до јасне, он је по годину дана стара, али ја радим студија сиромашни би требало да буде сачувана. Јер сам био Секретар Савеза младих наставник треба да зарађују додељена оцена ми подучавање, академски помоћ Туан. Свакодневно блиски и изглед недеље су ме јака је атрактивна. Осећам у виду, јасно носталгија за Гусак вибрације први корак у љубав. Ја једнострано су захтев да Туан. Уз све његове тајне инстинкте.

У међувремену, Туан и ја играти са групом пријатеља и дечака и девојчица. Понекад Туан мене напустио и отишао са Хуонг, најлепше кћер у групи ми је бедно, тужно губитак од неколико дана. Поред тога Хуонг, Туан такође играти пријатељске са својим сином у месецима и други слој осећање да моје срце усамљено подигао данашји мало љубоморан. Желим Туан, држање за њим своје сопствене. Ја донесе љубав многих различитих боја, у мојим очима кад је недељу поштују увек носе свог брата окружен покрије мене, кад ваше тело је увек у време удобности ми тужно. И још много тога што ми је потребно Туан љубио највише од мог живота.

Имали смо леп дан, може се сматрати природним Туан душа моја као дете гори брат бебе или мачкица, али увек брину да Туан. Али, заправо имам осецања за више од недељу дана, ако не и нисам скухају у сваки оброк и спавање размишљања нгу.кхи Туан, Туан би да се види.

Затим збогом секундарне и терцијарне да, ту је и дан сам Туан неухватљив. Осећам да је бледе, и разумљив само. Неко мора да сачувате везу између мене и соје Туан, они су осетили нешто необично. Није повредјен сам. Дан, ја само волим да тежи искрена, тиха и благе сласт. Постепено студиозан дечака и против нго̛̣м сам постао слаб међу народ, потонуо је око празне неодредјено далекој. Кишне ноћи сам користио за писање пријављује грешку, пишите Туан.

"Новембар 13, 1995

Рицх тужна киша пада на мирном простору, можда овај пут људи су спавао и све, једино дете, као његов ученик седели слушајући кише и писати само НХИ дневник. Фрее воз Звиждук тамо даље од станице не разумеју или опозовите поново. Оно што касним ноћним возом који покреће НХИ. Онда вам само брод да чује киша, киша звони би тужни или срећни не разумем ово. Само упамтите да је кишних дана направи тужан сте задовољни управо прошла.

Раздаљина између мене и Туан на даљински, па све до своје трећег разреда школе Ким Лин. Туан претворити Заваљен други начин. Нови живот, опрани моје нове пријатеље, да мене заборави да сам икада тужан због одсуства Туан. А током три године Грант, осећање љубави заборавите Туан би се вратио у старе дане, али других синова, био је војска.

Само желим да војска забавно. Сваки дан је бициклизам из Русије, из моје канцеларије на пола копља да иду у школу, рекао је исти расправе приче забава, тужна током дуге стазе у школу Језик Језик Радујем тако да сам само имала, где је теже пуну верзију моћ је странка интиматес увек инспирише у мени, желим да тренутака војске неће променити. Зато што сам увек осећам врло усамљено странице. Чак и у породици.

Мене и њега само због трице које или дуже заједно, али само један на здрава као левице, он ће доћи један дом ми је умирити, два да ћу се извињавамо за њега. Ја иначе сачека га да седне са мном на сваки сто лекција, или да се претварају да га случајно са својим проверити на мене. Свака данашји љут, нисам се усудио да га наплаћују, могу само своје баласт и огласи сајтовима пријавите овде висе због слабих напада дивље дивље, дивље дивље али је слаб, они ће довести до Где?

"Април 9, 1997

Они само желе да плаче дон'т цры популаран. Видите само остварили своје срце, сломљено, желе нешто што ми не разумемо ... Ти иди, мисли и мисли много. Али, нешто да се деси да не резати да је популаран. Ви можда мислите да сутра они ће напустити школу и отићи негде ће кајање "

Многе и разне. Линије тако. И наравно да не напуштају школу живота. Само у мом чашу и штити га "У свој бес поново?" Ја осмех велики осмех. Војска завршила логове са много речи за љубав, ја му дам за читање. Генерални директор потпуна тишина, он је схватио моје срце, али он остаје равнодусан не знам шта ја не треба више. Ја га знам само због огромне љубави коју сам испуњавају лепа и много молитве.

У дванаест разреда, спремни смо да се припреме за дух универзитетског испита. Моја мајка је марљива тражи додатних учионица за обуку за мој преглед. Велика ревизија у класи тренинг блок, знала сам да ова осећања банг кхуянг прво лагано са девојком.

Седамнаест није истекао Велике Гусак, сам почео да запамтите у вези ове, имајте у виду јаке воље и захтева ресурсе од најбољих на њој. Ја обично додај у учионици ране, чекајући да јој кажем здраво и видети лица њеног карактера. Седимо раме уз раме, осећај топле обале невидљивог, ја сам се трудио да не едукације о овоме, и још горе о томе, је супротно.

У војсци сам заборавити Хонг Анх у Хонг Анх, јапански мала силуета. Ја често још стоје између две државе, јер је осећања за две особе имати достигли исти. Хонг Анх и ја само прилику да се сретне допунску наставу, забаван и пријатељски начин, као парови, али до Хонг Анх Мајка Мајка је започео или поглед на мене, ја сам одједном видео нешто друго.

Она може да чека за мене.

Али док опет сува уста, падање ла описати сваки крило, ја и даље сматрају о томе, као тело девојке. Само то је све. Ја заувек је шутио. Опростите Блиски нхэ. Будући да Кина не може да лаже, лаж је лоша, посебно са Хонг Анх.

Нисам смео сањају о овој, ће отићи на путу дужине, јер знам да не могу за кћер је љубав пуна интегритет. Знам да желите једно и за једну жртву, учини било шта за било кога. Само војска може само, који чини ми драго да се затвори, који би мој бол срце, даље десно анксиозност

Крај дванаест разреда, округа има девојку. Сам постао треће лице, кад га и нечист који га воле кажу исто тоне. Срећан за њега и тужно за њу, нисам био љубоморан, односно до он ћерке. Не могу да објасним, мозда моја осећања према њему превелика, до тачке он само срећни, и ја сам сретна тада.

Међутим, ја се још сећају тихо трговине, је увек тражио да га затворите.

Слика коју сам још увек имају, залијепити у дневник, речи пуне љубави за армију.

Нисам срамота да знају своје слабости пред војску, и ја такође не маре када скоро сви у мојој класи знам да волим за посебне војске. Али, мало је избегавали и презир, тихо захвалио време универзалне школске године донео ми је добар пријатељ.

Ових догађаја десио касније претворити после рада у школи за испит универзитет улазу пуно важно да знам да ће нам бити да одлуче свој живот, сам испит донг Да ли Универзитет, сан у привреду Међународна није успео због недостатка половине поена. Је такође прешао у архитектури, готово Суицханг волонтер свој сан.

Донг Да ли је ушао школе. Ево, нове животне Леви мени отезати носталгије о војсци.

Ха Тинх Дик који живе у Ханоју, али од малих. Немачка се куће у Ксуан ла, Ксуан Динх, али сам сваку шансу и Немачкој да остали играчи. Позвао сам немачки име Нхо́ц пријатељски, призна своје праве забаве.

Немачки Први пут сам дошао кући, види чедо моје сестре и прошапута наклоности или шале: "Он је Кина Нхо́ц закон нхэ Ем сам само смијати! Нхо́ц странице. Пријавите се на новије успомене. Посебно исто време ја једем, гравитирају игра са Немачком, немачки ауто иза мене, стави обе руке чврсто око мене, разлог да покренем са овим осећањима не описују Сада ми не смета у сомота. знају више.

Једног јутра, преко Немачке дозволу за моје родитеље да Немачка игра. Браћа не знају бициклизам је веома опор уморан, тиу прича улогу наслов. Кући, мајка Немачки пажљив пријем. Мајка Немачки безбедности: "Браћа затим опрали удови да се одмори и за мајку да кува пиринач да једу. Отишао сам у собу и Немачкој. Заснива комора мали прозор са погледом на врт цлоуды. Два пао је ксуыт кревет је обрисано зато што је хладно, ја никада не леже поред Немачке, иако је Немачка и ми загрљај једни друге, држите руке у руку заједно зачепљује топлину зими. Је утицај крхке, пролазне само нејасно.

Први пољубац у гостима, два млада дечака од седамнаест и осамнаест, мека, слатка и врло брзо нестане, као члан слаткиши из детињства БИ. Врло брзо, немачки ланац глупости од мене, остављајући корен коморе, остављајући ме чуди игнорисати.

Скоро сам водио последњи немачки страни, али на крају сам само знам пламени деке који покривају затворене површине, сплаварења у неуређеним емотивни ниво на неодређено време. Зашто? Зашто? Цена као Нхо́ц остане са мном, ја бих да буде више него Нхо́ц, наклоност да буде више од тога. Нхо́ц су ме прихватили тада. Зашто да побегнете?

До оброка, Немачка и даље проверити на мене и почели нормалан забаван разговор, али ја не. Ја се укључи у чинију пиринча. Завршени исхране, ја полагати право. Немачка ме је одвео на улици, а затим сам добродошлицу Немачки Бициклизам усхићен, мисли затетурати не знам где да идем на врху.

Зашто не знам само реалнији син? Зашто сам нова да остваре сам биолошке врсте комуникација између света ове огромне простране.

Пробудите ме у тами телесних очију немачке банке окружењу, жеља сам ја исто ме запалила. Ми укључивање људи из жеђ глад, депресију због самоће. Лево, јер живот није како да тежи, ја сан се сан сан пун ми поноћи трже и пробуди у праву одећу мокри засићених. Хладно и тужно, само желим да Загрљај из тела човека.

Затим снове, сањао своју стари професор математике је да потврдите са црним ногом кхиу куап моје бутине густо да КЛАЦКАЛИЦА миловање. Пола покусава да побегне, а половина да тоне у изустити радост заувек лудо моје књиге је да тамо где. Ја не спавам пуно интегритета за вас. Након што је пољубац у Немачкој. То је заиста жеља је пробудила у мени ..

Чежња ме инспирише сваког дана доношења јабука постаје постоје, упркос немачком мисле о мени. Ја често висеће своје немачке куће, или активно бициклизам кући у Немачку. Након нормалног питања, само желим да приватним просторима са Немачком.

На мом поткровљу, или основа немачке коморе топлином, љубављу нас заједно. Јака ја не одупиру доношењу Немачкој. Радуј поплављени сам тоне задовољство да се манипулише као изворе емоционалне љубави муо̣̂и укључујући и остварених путем компресије. Али, док немачки не, остављајући живот сам у мраку, ја питам шта радиш, шта мисле који овде живе? Имам још један професор које су своје старе болести присиљен да води на пример, немачки начин моју жељу разлике, иако је Немачка син нормално. Патње моје или било ко други у свету је геј, као волим народ не свету, заједно са њим.

Али, знам где да их нађе. Куоте фром: ууу.хеавенгаы.цом

хоангтулонелы 6000

Купи УХ 13 послато 8785
Купи ВИП1 13 послато 8785

Повезани чланци:

Мене је ко дивље кхо̛̀ бити ситуација љубав ударити трап...

Ласт едитед од хоангтулонелы; на 02-22-2009 05:56. Разлог: придоношењу ставке на свој анти-спам
Reply With Quote

Gửi bi mới Trả lời

Алат Теме
Дисплаы модес

Ваша права
Ти онемогућите Написати нову
Ти онемогућите Пошаљи одговор
Ти онемогућите слати прилоге
Ти онемогућите уредити свој пост

ББ цоде је Омогућено
Смилиес су Омогућено
Ма [ИМГ] су Омогућено