[lewo] www.heavengay.com [/ lewo]
Ludzie akceptują pióro może Van Khanh
Autobiography of China
Do tej pory nadal uważam, obecność w sferze mojego życia nie jest przeznaczona do star kompulsywnych, a co ponure, że mam smak i stoi miesiąc na długi serial nie czyni I cut, że jest. Urodziłam się do matki, nie musi być słuszna decyzja i czy kogoś, kto razem z moimi lateks krwi lub się tu ubolewa cierpieć katusze we dnie i na końcu, czy nie?
On traktuje nas normalnie, mogę nawet trochę pod wrażeniem, nawet przez jego wykładu jest nic specjalnego. Tylko czasem, gdy jeden z nas nie robi jej pracy domowej lub leniwy muzyki miał pewne działania jest całkiem sam poruszył wrażliwe części ciała i sprawić by krzyczeć z bólu spowodowanego ociepleniem, bo zbyt mocne strony. Czas golfowe teraz raczkujący umysł i zbyt jasne, tylko za żart nauczycieli z uczniami.
I po raz pierwszy poruszony w chaotycznych emocji, niekoniecznie straszne, niekoniecznie dwa, to dziwne uczucie nigdy nie wiadomo, w moim życiu. Kolizji między organem ciała, jak opinie, ze Mną w bieli niewinności, która jest innym twardym chłopcem co wstrząsy silny atak, ale jest niejasny. Z żadnego źródła przyjemności być na bieżąco, nie smakuje, nie ma jasnego obrazu Energia impulsu radości seksu, byłem błąd w roli czas? Tak, dokładnie powiedzieć, to jest rola, jaką nauczyciel przedstawił starszych chorych.
Po raz pierwszy zobaczyłem jego wytrysku. Poszli za Nim. Bardzo podoba mi się to. I na pewno wiem, że było mało, świat innymi, zachowanie, zachowanie innego. Mam inne kapitału. Po raz pierwszy próbowałem seksualne uczucia, a nie z małej dziewczynki, dziewczyny, kobiety, ale stary.
Wystarczy xiet, biegać, że osoby, przetarł.
Rzeźnia, ciemna chmura coś nieuchwytnego, że Jan rozpoczął, obejmujące moim życiu, ale jestem zbyt młody i jeszcze nie w pełni na jawie, wiedzę, doświadczenie, aby się wydostać.
Kompletny sweep, podniósł z odzieżą, z kolei w domyślnej. Śledzę, i rzadko zdarza się słuchać, biorę go z pokoju.
Podejrzewam nghech nawet stopniu nie jest grzechem. Jestem pewien, że po raz pierwszy, dziecko 13 roku życia ngo nghech jak ja.
Mam dziewczynę, kiedy urodził się w 1979 w wieku 13 lat także sąsiadów i inwazyjnych proces trwa tak długo, że wie tylko przetrwać w ekstremalnych strach, wstyd, gospodarstw domowych, które nie mają odwagi powiedzieć komukolwiek . O uszkodzenie ona silne Odtwórz Crazy dzikich, często w depresji, nawet wtedy, gdy wyszła za mąż i szczęśliwa z mężem. W wieku trzynastu lat, nikt się nas, czy nam wszelkie uprawnienia do obrony.
Nikt.
Nauczycieli mój stary pali na rowerze po drodze, a nie ten, do którego jego przyjaciel się, ale w moim domu. Spokojnie na rowerze, tylko czasami suchy kaszel. Słyszałem go gruźlicą. Czasami z powodu szoku cukru i pocierać głowę na niego, nagle zapach jest bardzo trudne do opisania, powstaniec z nosa, Ngai Ngai, nie stężenia, funkcja odpowiedzi, przebłysk długa prysznic, zapach potu, śluzowej plastikowego patyczka na lewy drążek na jego nauczyciel matematyki z mojego starego nauczyciela miał żonę i dzieci i poszanowania rodziców.
Prawie do portu, byłem także w podziemia.
Nie zaleca się badanie. Od niego.
Nie oferuje. Ode mnie.
Brudny! To jest tylko moje uczucie w czasie, do RU, czyste, ale do mycia, do jej głęboko w szczotka do czyszczenia okresie. Natychmiast. Biegnę do drzwi łazienki zamknięte szczelnie, intensywna reklama od stóp do głów. Do czasu słyszę od rodziców, niż oczekiwano w sprawie perspektyw: "Oj, nie tak w tym długo?". I nadal kliknij każdy okres dłoni, tylko jeden z powodów, tylko dwóch z myślą o jego matka zapach obrzydliwości, że zapach z mojego ciała.
Wieczór zebrać jak jeść, moi rodzice szczęśliwego nowego historia spawania dzielnicy, tylko jestem podłączony do miski, ale nie połknąć konta. Obrzydliwy zapach wciąż przekierowuje pierwszy złoty tutaj, wraz z upływem czasu w związku ze stabilizacją od ludzi, tak. Mam mdłości, próbując połknąć całe ziarna ryżu i pozostałości wstać. Zmęczony rodziców myśli, że nie powinienem zwrócić się niczego. Wstałam, aby usiąść przy stole i czytać listy błędów, nie myśli mam zamiar zrobić na początku jego farszu wszystko, nie chcę niczego ogłoszenia balastu. Może dlatego, że działy się rzeczy tak szybko przybył, i dziwne śmierci.
Chcę prywatną przestrzeń, usunąć płyn.
I nie cierpię, a nie smutny, po prostu czuć się dziwnie. Dziwne uczucie, aż do teraz, kiedy był człowiekiem niemal trzydziestu lat, nigdy nie zapomnę
Start w nocy spać nie mój nieostrożny pijany ponownie. Myślałem o swoich dawnych nauczycieli, działań zrobił dla mnie i jakie khacnhau pytania, wypełnić należy pamiętać portalu na relaks, ale moje szczypce chwyt to. Wielka Oczywiście, że nie zostały ustalone, czegoś konkretnego, bardzo trudne jest oczywiście z nadpobudliwe chłopca jak ja.
Po posiłku, moja matka i moja siostra do pracy i pisania w zmianie szkoły. Umyłem naczynia, ogarnął wykończenie, tylko po schodach, nazwał moim imieniem.
Może czekał na mnie długo.
Może on intestinal gorączka, niepokój, tak nazwał moim imieniem.
Bliski ostatnich kapitan bezpieczeństwa
Natychmiast. Nosiłem go przy łóżku.
Spojrzał na mnie uważnie, a następnie powoli spuścił spodnie w dół. Wystarczy powiesić na cieląt. I on także ze mną. My Pants uda kłopotliwe, nie zatrzymujemy się, a następnie odinstalować go ciągnął mnie w dół, monitorowania ciśnienia.
Nie widać, bo zawsze zamknij drzwi. A gdzie jest seks ze mną w rogu. Nie ma kalkulacji tutaj? Nie wiem. Ja po prostu wiem, jak on jest umarzane narkotyków Lú uroku nie jest przymusowe. Kiedy położył z jednej strony w dół ve pogładził moje ciężko, ponieważ stopniowo ręce rytm, przepływ krwi w moim ciele stopniowo, delikatnie i rozpowszechniania drętwienie. Z odruchem jest normalne, Patrzyłem co jego, to poorany zmarszczkami, intensywnym ponownym, rysunek you don't like my little.
W przeciwieństwie do mnie.
Wygląda na to jest również dlatego, że potem zawsze ustawić sobie pytanie, że ciało człowieka nie jest tak jak ja? Dlatego zawsze byłem zmuszony do ich zbadania.
Szybkie, pilne tętni życiem. Tak nie bałam się do szkoły lub będzie ktoś inny, moich znajomych, moich rodziców lub sąsiadów nagle pojawia się nie tylko od niego. I milczeniu, podczas gdy on biadolić hu hu. Czy mogę zacząć z przyjemnością mogę milczeć, jak straszne brudne jak głupia. Kompletny sweep, spodnie podciągnięte, leżeć, twarde, przez ludzi, jak ludzie umierają.
Moja łazienka ponownie.
Mycie lewo, starożytnej, ale z czystej projektu na ciele świni. I sa doświadczenie w kosmosie, znane tylko sam siedzieć cicho przed tyłek odpoczynku płuc podbródek, jego starych planów lekcji nauczycieli oczywiście otwarta, BenQ przygotowania do szkoły. Miał przydzielono mnie i być razem w chwilach rozwarty wypełnione, to czas między dwoma ciała, co? Tylko samotny domowe. Wystarczy lekkie spojrzenie nonszalancki xoet poprzez, jak gumki do usuwania śladów brudnych. A następnie przejdź do zastępują wzajemnie się zastępują zawsze, tak grube i brudne likwidacji z powodu smug com pokrywają nie jest jasne, jak popularne kompulsywne.
Kiedy koledzy są w całości, zaczniemy normalnej sesji szkole, jego zachowanie powróciły do normalnego poziomu. Szybko. Nauczyłem się sporo, kiedy powinien on winy, lub w jaki sposób jego domowych ucznia, niż jestem, nie dbam o to. Wciąż bardzo dobrze trudny problem, że uczynił, dziwne rzeczy dzieją się nie zmienia się moje niektóre nauki.
Wieku trzynastu lat początkującym i nie ukochany, trzynaście lat jest ponure wspomnienia w duszy inny rząd, krewnych zrobić.
Dzieciństwo nie jest taki sam. Zakończenie kursu, więc nie rozpoznają mój ból.
Następnego dnia, przychodził wcześnie do domu. I nigdy nie oczekują go, ale nie przeczę, nie krzyczeć, nie protestuje. Prawie o nim nazwy. I słuchać, kiedy chciał. I domyślnie moje pragnienie za nikczemne. Kiedy gładził mnie riet szeroki duchu moje maleństwo. Haniebny atak wraz z przyjemnością made me happy od utraty zdolności do kontrolowania mnie, niech moje znoszenie lub zostać wchłonięty w wir przeznaczenia?
Zacząłem uczyć się w jaki sposób przygotować siebie zadowolony, wiem, że masturbacja jest gwiazda, jak się czuję upokorzona walczą odkrycie siebie, chwili myślę o nim, wyobraź sobie, Remis wystarczy wyobrazić. Nie dlatego, że wibracje uspokoić uczucia, a nie jako ciepłe i delikatne uczucia miłości, ale później było tylko rutynową pełny inspiruje. Musieć. Musieć. I nie wiem, jak będziemy musieli to zrobić. Dziecko bawi się, ugrzęznąć w błocie Dark Desire wolny człowiek nieprzytomny przez zasłonę obejmujące go tajemnicą, że zmiana jest naturalna i niewidoczne.
Nie tylko, że dzisiaj nie ma matki, mò do kuchni, gdzie ryż. Dostępne zmusiły mnie do ściany.
On nigdy nie wziął mnie do mieszkania brak formy światła, które pierwszy wziął mnie tam leżą. Nie wahał się bać, ale strach seks ze mną się w ciasnych kuchni mojego domu.
Pewnego dnia, gdy jest on ojcem I love mai domu niespodzianka. Wygląda na to ogłoszenie widziałem piłkę w jego kuchni. Nie mogę otworzyć drzwi tylko dlatego, że zamieszanie i strach. Saw ojciec wchodzi on spokojny i poszedł witać kursu.
Mój ojciec zapytał: "Dlaczego szefa kuchni Vinh dół zrobić?". Nie pamiętam miałem metalowych powód do odpowiedzi na pytanie, mój ojciec, tylko wiedzieć, czy wynikają dzikie, gdzie byłem również stara się sprostać tej sytuacji .. Koniecznie naturalnego ojca, ale czułem, nieznanego systemu i studenci powinni myśleć o moim ojcu, ale ponieważ nie powiedzieć nic więcej.
Nie bez szans, aby wyrazić zakorkować obiad zachmurzenie prawdy więc uliczka wniosku, więc wybrałem jako gracz i starał się ukryć. Trwałych, w przypadku budynków o twardą warstwą wapna stopniowo do czasu przypadkowo Akrecja szczelnie zawinięte moje ciało miękkie i Baby Burn owsa.
Przez prawie rok, jego stary nauczyciel ma zawsze pojawił się w moim życiu. Jak duchy. Podobnie jak światło Zapomniane snu, tonął w ciemności do detektora przykład pragnienie ścieżki.
et upadku, do zimy, przez wiosnę i lato, moje wakacje i dowiedzieć się więcej o naszej grupie zakończona. Jego stary nauczyciel nie miał okazję spotkać się ze mną ponownie. Chociaż czasami jeszcze spotkać go na boisku szkolnym. Białka Liderów jest tylko uczucie dostaję od niego.
Później dowiedziałem się, że także uwodzić i seksualnie kilku mężczyzn uczniów w szkole, ktoś musi rzeczywiście kosztuje peeling pułapu jego twarzy. I nieuchronnie doznał upokarzającej i katastrofalne know-how.
Kilka lat później dowiedziałem się, że zmarł na gruźlicę.
I do klasy dziewięć lat, począwszy od niejasnych idei tej samej płci, którzy żyją wokół mnie, którego poznałem w tłumie na ulicy. Oczywiście zawsze pragną żyć w dobrym nastroju chcą wiedzieć, jak. Pozornie są tacy jak ja, ale za innymi warstwami odzieży, to zrobić więcej, czy nie?
Nie jestem zainteresowany u dziewcząt z czterech warstw, choć są one również dość adorable jak ciało jest w okresie rozkwitu do Nang sexy. Gram przyjaźnił się z nimi, ale nie seksualnej energii impulsu do nich. Począwszy od tutaj, bo aktywnie wybrali życie dla mnie, jak mi się podoba Tuan, kolega młodych.
Tuan przystojny, wysoki i białe lub jasne, że jest w pierwszym roku życia, ale robię badania ubogich powinny być zapisane. Ponieważ byłem sekretarzem Związku Młodzieży powinien zarabiać nauczyciel klasy przypisuje mi korepetycji, pomocy naukowych Tuan. Codziennie blisko i wygląd tydzień mnie silny był atrakcyjny. Czuję się w umyśle, jasne nostalgii za wibracje prostak pierwszy krok do miłości. Mam jednostronnie wniosku, że Tuan. Z wszystkich instynktów jego tajemnicę.
Tymczasem Tuan i zabawy z grupą przyjaciół, zarówno chłopców jak i dziewcząt. Czasami Tuan porzucił mnie i udał się z Huong, najpiękniejsze córki w grupie mnie nieszczęśliwy, smutny utratę kilku dni. Dodatek Huong, Tuan odgrywają także przyjaźnił się z synem w miesiąc i kolejną warstwę Feeling Lonely uczynić moje serce poruszone hon trochę zazdrosny. Chcę posiadaniu Tuan na własny niego. Przynoszę miłość wielu różnych kolorach, w moich oczach, kiedy tydzień zawsze jest przestrzegane brata otoczony realizacji obejmuje mnie, gdy twoje ciało jest zawsze w porę mnie pociesza smutne. I więcej, jak muszę Tuan lubi większość mojego życia.
Mieliśmy piękny terminie, można uznać za naturalne Tuan mojej duszy jak dziecko palić baby brother lub zalotny, ale zawsze troszczy się Tuan. Ale tak naprawdę mam uczucia do więcej niż tydzień, jeśli nie ja nie gotował w każdym posiłku i snu myśli ngu.khi Tuan, Tuan byłaby postrzegana.
Następnie na pożegnanie do szkolnictwa średniego i znajduje się również dzień i Tuan nieuchwytny. Uważam, że jest znikną, i zrozumiałe tylko. Ktoś musi przechowywać relacji między mną a soi Tuan, że poczuli się coś niezwykłego. I został ranny. Dzień, tylko miłość, która aspiruje do słodyczy, szczery, spokojny i łagodny. Stopniowo z intelektualny chłopca przed Ngom stałem się jak słaby w tłumie, zatonął w odległości około pusty niejasne. Deszczowej nocy służy do pisania dzienników błąd, napisz do Tuan.
"November 13, 1995
Rich smutny deszcz spadł na ciche miejsce, może tym razem ludzie spali i wszystko, tylko dziecka, a jego uczeń sob słuchanie deszczu i pisać pamiętnik nhi tylko. Darmowe gwizd pociągu tam od dworca nie rozumieją lub wyczyść ponownie. Co koniec nocny pociąg, który działa nhi. Wtedy tylko jeden okręt, aby usłyszeć deszcz, deszcz to pierścień przykro i szczęśliwa, że tego nie rozumiem. Wystarczy pamiętać, że deszczowe dni make you happy sad tylko przeszedł.
Odległość między mną a Tuan na pilocie, aż do trzeciej klasy szkoły Kim Lien. Tuan kolei w odchylane inny sposób. Nowe życie, zmywane moich nowych przyjaciół, mnie zapomnieć, że kiedykolwiek smutny, ponieważ brak Tuan. I przez trzy lata dotacji, uczucie miłości nie pamiętam Tuan wrócił do dawnych czasów, ale synów, był AK.
Chcę tylko zabawa armii. Każdego dnia jest jazda na rowerze z Rosji z mojego biura do połowy masztu chodzić do szkoły, powiedział tej rozprawy zabawy historie, smutne podczas długich dystansach do szkoły Lang Lang makes me happy tak miałem tylko, gdy aspirujących pełnej wersji władza jest stroną bliscy zawsze budzi we mnie Chciałbym chwile Armia nie ulegnie zmianie. Bo ja zawsze czuję się bardzo samotny stronie. Nawet w jego rodzinie.
Me and go tylko ze względu na plewy, które albo już razem, ale tylko jeden na lewym jak zdrowe, przyjdzie jeden dom, to mnie uspokoi, dwa, że będę przepraszać za niego. Chciałbym normalnie czekać na niego usiąść ze mną w każdej lekcji tabeli, lub udawać, że go przypadkowo z jego wyboru na mnie. Każdy honorowy zły, nigdy nie odważył się za nim, tylko własne balastu i ogłoszenia strony Zaloguj się tutaj bardziej ze względu na słaby atak Wild Wild, Wild Wild ale słaby, będą powodować Gdzie?
"April 9, 1997
They just want to cry Don't Cry popularne. Widzisz tylko ich nabytych serca, złamane, że chcą coś, czego nie rozumiem ... You go, myśleć i myśleć dużo. Ale coś się stało nie cięcia, które popularne. Myślisz, że może jutro opuszczą szkołę i iść gdzieś będzie miał ubolewa "
Liczne i różnorodne. Linie like that. I oczywiście nie rezygnują z życia szkoły. Just in my cup i jego ochrony "w swym gniewie znowu? Uśmiecham się ogromny uśmiech. Armii gotowych logów z wielu słów o miłości, ja mu do przeczytania. General Manager zupełna cisza, zrozumiał moje serce, ale pozostaje obojętny nie wiem, co również nie potrzebujemy więcej. Ja po prostu znam jego ogromną miłością, że spotykam się piękne i modlitwą.
W kategorii dwanaście, jesteśmy gotowi przygotować ducha do egzaminu uniwersyteckiego. Moja matka starannego poszukiwania dodatkowych szkoleń dla mojej klasie przeglądu. Gruntowna zmiana klasy blok szkoleń, wiedziałem, że te uczucia bang khuâng najpierw delikatnie dziewczynę.
Seventeen nie upłynął prostak Wielki, zacząłem pamiętać o tym, pamiętam silnej woli i zasobów wniosek najlepsze swoje. Zazwyczaj dodać do szkoły wcześniej, czekając na nią przywitać i zobaczyć twarze jej charakteru. Siedzimy obok siebie, uczucie ciepła brzegu niewidoczna, Starałem się nie nauczanie o tym, a co gorsza o tym, jest odwrotnie.
W Armii zapomnę Hong Anh, w Hong Anh, japoński małych sylwetkę. I nadal stoją między dwoma państwami, bo uczucia dla dwóch osób osiągnie taki sam. Hong Anh i mam tylko okazję spotkać się dodatkowe zajęcia, zabawy i przyjazna jak pary, ale do Hong Anh Dam Dam rozpoczęte lub spójrz na mnie, nagle zobaczył coś innego.
Ona może na mnie czekać.
Ale do suchej zmartwychwstał, la objętych opisać każdego skrzydła, nadal uważam na temat tego, jak ciało dziewczyny. Tylko tyle. Byłem zawsze milczy. Wybacz Bliski NHE. Ponieważ Chiny nie może kłamać, kłamstwo jest złe, zwłaszcza w Hong Anh.
I nie śmiał marzyć o tym, będzie iść na długość ścieżki, bo wiem, że nie mogę za córkę miłości pełnej integralności. Wiem, że chcesz, aby jeden i poświęcenie dla jednego, nic dla nikogo. Tylko Armia tylko, kto czyni mnie szczęśliwą zamknąć, którzy mój ból serca, niepokój w prawo od
Koniec klasy dwanaście, powiat ma dziewczynę. I stała się osoba trzecia, widząc go i odchodów, którzy Go miłują powiedzieć to samo zatonięcie. Szczęśliwy dla niego i dla niej smutno, że nie był zazdrosny, tj. do córkę. Nie mogę wytłumaczyć, może moje uczucia do niego zbyt duży, do tego stopnia, że po prostu szczęśliwy, jestem też wtedy szczęśliwy.
Jednak pamiętam jeszcze cicho handlu, zawsze starała się do niego.
Grafika, że posiadają oni nadal, wklejone do dziennika, słowa pełne miłości do armii.
I nie wstydzę się, że zna swoje słabości przed wojskiem, a ja też nie zależy, kiedy prawie wszyscy w mojej klasie, wiem, że miłość do specjalnych armii. Ale mało jest unikany i pogardy, po cichu podziękował czasu uniwersalnego rok szkolny przyniósł mi przyjaciel.
Te wydarzenia miały miejsce po kolei po pracy w szkole egzaminów wstępnych na uniwersytet pełni ważne, że wiem, że byłoby wspaniale, aby zdecydować, moje życie, zdałem egzamin Dong Czy Uniwersytet, sen z gospodarką International nie z powodu braku punktów połowę. Wymusza również przeszedł do architektury, prawie Suichang wolontariuszy swoje marzenia.
Dong Czy weszła w szkole. Oto nowe środowisko Pozostało przeciągnąć mnie z nostalgią o armii.
Ha Tinh Duc, którzy żyją w Hanoi, ale z małych. Niemcy zabrać do domu w Xuan La Xuan Dinh, ale wszelkie szanse, mam i Niemiec do innych graczy. Nazwałem niemiecka nazwa jest Nhóc przyjazny, wyznać swoją prawdziwa zabawa.
Niemiecki pierwszy raz wracam do domu, moja siostra i szepnął piękne uczucie i żartów: "Zrobił Chiny prawa Nhóc em NHE!" Ja po prostu śmiać. Nhóc strony logowania ostatnich wspomnień. Szczególnie w tym samym czasie jem, ciążą gry z Niemcami, Niemiecki samochód za mną, założył obie ręce na mnie mocno, bo biegać się z tych uczuć nie opisać. teraz nie mam nic na aksamit wiedzieć więcej.
Pewnego ranka, Niemcy ponad zgody na moich rodziców do gry w Niemczech. Bracia nie wiedzą na rowerze jest bardzo ostry zmęczony, tiu historia zasadniczej roli. Dom, Niemki considerate recepcji. Niemki bezpieczeństwa: "Bracia następnie umyć nogi do odpoczynku dla matki do gotowania ryżu jeść. Poszedłem do komory i Niemiec. Na komorze małe okno z widokiem na słoneczny ogród. Dwa spadł jej xuyt łóżko usunięty, ponieważ zimno, nigdy nie leżą obok Niemiec, chociaż Niemcy mnie i przytulić się wzajemnie, trzymaj ręce w ręce razem skleić zimą ciepło. Czy wpływ kruche, przemijające tylko niejasne.
Pierwszy pocałunek od dwóch młodych chłopców z siedemnastu i osiemnastu, miękkie, słodkie i bardzo szybko znikają, jak cukierki bi dzieciństwa państwa. Bardzo szybko, niemiecki łańcucha głupota ode mnie, pozostawiając komory cebulkami, pozostawiając mich zignorować.
Prawie biegł ostatni po niemieckiej stronie, ale w końcu wiem tylko, koce płonących obejmujące zamkniętych powierzchni, dryfuje w nieuporządkowanym poziomie emocjonalnym w nieskończoność. Dlaczego? Dlaczego? Cena za Nhóc stay with me, I'd be ponad Nhóc, uczucie być więcej. Nhóc przyjęły mnie wtedy. Dlaczego uciekają?
Aby posiłki, Niemcy jeszcze sprawdzić na mnie i rozpocząć normalne zabawy rozmowy, ale ja nie. Podłączyłem w misce ryżu. Skończył jeść, mam prawo prawo. Niemcy zabrali mnie do gry w piłkę, a następnie Cieszę niemiecki skupiony na rowerze nie z roli umysłu wiedzieć, gdzie iść na górę.
Dlaczego Wiem tylko wciągającą syna? Dlaczego jestem nowy w sobie jestem biologicznych gatunków komunikacji pomiędzy światem tej ogromnej przestronne.
Wake me w ciemnościach oczami ciała Niemiecki Bank Ochrony Środowiska, pragnienie jestem sam zrobić mi zapalić. Ja z kolei ludzie z głodu pragnienia, depresję z powodu samotności. Pozostało bo życie nie jest jak starać się, marzę Dream pełny sen mi północy i obudzić się zdumiony w prawo ubrania mokre nasycony. Cold and sad, just wanna hug z ludzkiego ciała.
Potem marzy, marzy się jego stary nauczyciel matematyki jest potwierdzenie z czarnym khiu nogi quap moich ud ciasno, że pieszczoty huśtawka. Połowa usiłuje uciec, pół tonąć w zupełnej radości zawsze crazy moja książka jest tam, gdzie. I nie śpią pełnej integralności dla Ciebie. Po pocałować Niemiec. To naprawdę pragną obudził we mnie ..
Desire inspiruje mnie każdego dnia co jabłko staje istnieje, mimo niemieckiego myśleć o mnie. I często zwisające swojego niemieckiego domu lub aktywnie na rowerze do domu do Niemiec. Po normalnych pytań, po prostu chcę mieć prywatne przestrzenie z Niemcami.
Na moim strychu lub w oparciu o niemiecki komory ciepła, miłości nas razem. Silny nie oprzeć co Niemcy. Cieszę zalane zatonięcia przyjemność być manipulować jak źródła emocjonalne Mười love how pierwotnych kompresji. Ale podczas gdy niemiecki nie pozostawiając życia alone in the dark, I wonder what you're doing, myśląc, co tu mieszka? Mam inny nauczyciel, co jego stary choroby są zmuszeni dawać przykład niemiecki sposób moje pragnienie różnice, chociaż Niemiec jest synem normalnie. Cierpienie mojego lub ktokolwiek inny na świecie jest gejem jak mi ludzie nie świat razem z nim.
Ale wiem, gdzie je znaleźć.
Cytat z: www.heavengay.com