Quay Lại ערוץ THEBOY.VN ...::: - עבור TEENBOYS :::... > ×–×” ×”×—×™×™× THEBOY.VN »" " > גלריה > ×לוח
Connect with Facebook

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Gửi bài mới Trả lời
כלי נוש××™× ×ž×¦×‘×™ תצוגה
Cũ 02-22-2009, 5:56
×”×¢×•×œ× ×¡×’×•×¨ הומו ×ž×œ× ×“×ž×¢×•×ª ...
Hoangtulonely's Avatar
hoangtulonely Hoangtulonely đang trực tuyến

Mặc định סיפורי עצמי: עיר ×œ× ×ž×™× ×™×

[שמ×ל] www.heavengay.com [/ שמ×ל]

×× ×©×™× ×ž×§×‘×œ×™× ×ת העט ×”×× ×•×ן Khánh

×”×וטוביוגרפיה של סין

עד עכשיו ×× ×™ עדיין חושב, הנוכחות בתחומי ×”×—×™×™× ×©×œ×™ ×œ× × ×•×¢×“× ×• להיות כוכב כפייתית, ומה ×¢×’×•× ×©×™×© לי ×˜×¢× ×•×¢×œ ×—×•×“×©×™× ×¤×•× ×” על סידורי ×”×רוך ×•×œ× ×¢×•×©×” חתכתי ×ת ×–×”. נולדתי ל××, חייבת להיות החלטה נכונה, ו×× ×ž×™×©×”×• יחד ×¢× ×œ×˜×§×¡ ×”×“× ×©×œ×™ ×ו ×ת עצמי ×›×ן חרטות, ×™×•× ×ž×¢×•× ×” ו×ת הסוף ×ו ל×?

×”×•× ×˜×™×¤×œ בנו בדרך כלל, ×× ×™ ×œ× ×™×›×•×œ×” ×פילו ×œ×”×ª×¨×©× ×‘×ž×§×¦×ª, ×פילו בהרצ××” שלו ×©×•× ×“×‘×¨ מיוחד. רק ×œ×¤×¢×ž×™× ×›×שר ×חד מ×יתנו ×œ× ×œ×¢×©×•×ª ×ת שיעורי הבית שלה ×ו ×ת המוזיקה ×©×”×•× ×¢×¦×œ×Ÿ פעולה כלשהי די ×¡× ×”×•× × ×’×¢ על ×—×œ×§×™× ×¨×’×™×©×™× ×©×œ הגוף ×•×œ×’×¨×•× ×œ×” לצעוק ×¢× ×”×›×ב ×”× ×’×¨× ×‘×’×œ×œ ×©×”×•× ×ž×ª×—×ž× ×™×“ ×—×–×§×” מדי. הזמן עכשיו קורס ×¢× ×”× ×¤×© הצעירה מדי ×•×œ× ×‘×¨×•×¨, ×נחנו רק נחשב ×ת הבדיחה של מורה ×¢× ×”×ª×œ×ž×™×“×™×.

×× ×™ הר×שון וגדלה של תוהו ובוהו רגשי, ×œ× ×‘×”×›×¨×— נור×, ×œ× ×‘×”×›×¨×— שני, ×–×” רגש מוזר ×œ× ×”×›×¨×ª×™ בחיי. ההתנגשות בין הגוף בשר כמו משוב, ×יתי בתמימות לבן וזה עוד קשה נער מה ×–×¢×–×•×¢×™× ×”×ª×§×¤×” ×—×–×§×” ×בל ×”×™×” מעורפל. ×¢× ×”×ž×§×•×¨ ×ין ×”× ××” כדי לשמור על הקצב, ×ין טע×, ×ין תמונה ברורה של שמחה ×”×נרגיה הדופק מין, ×× ×™ כבר שגי××” תפקיד המניות? כן, ×ומר בדיוק, ×–×” תפקיד המורה הציג ×—×•×œ×™× ×§×©×™×©×™×.

×‘×¤×¢× ×”×¨×שונה ר×יתי להתפרץ שלו. ×חריו. ×× ×™ בטוח ×›×›×”. ×× ×™ בטוח יודע שהייתי קטנה, ×ת ×”×¢×•×œ× ×©×œ ×חרי×, התנהגות, התנהגות ×חרת. יש לי הון ×חרי×. ×‘×¤×¢× ×”×¨×שונה טעמתי רגשות מיניי×, ×œ× ×¢× ×™×œ×“×” קטנה, נערה, ×ישה, ×בל ×¢× ×–×§×Ÿ.

פשוט xiet, לרוץ, ×›×™ ×ד×, שפשף.

בית מטבחיי×, ענן ×›×”×” משהו מוחשי שג 'ון התחיל, מכסה ×ת ×”×—×™×™× ×©×œ×™ ×בל ×× ×™ צעיר מדי ועדיין ×œ× ×¢×¨ לחלוטין, ידע, ניסיון לצ×ת.

לט××˜× ×”×©×œ×, ×”×•× ×”×¨×™× ×ž×Ÿ בגדי×, להפעיל ×ת ברירת המחדל. ×× ×™ עוקב, ×•×¢× × ×“×™×¨ לציית, ×× ×™ לוקח ×ותו ×ל מחוץ לחדר.

×× ×™ חושד nghech ×פילו במידה ×–×” ×œ× ×—×˜×. ×× ×™ בטוח ×‘×¤×¢× ×”×¨×שונה, הילד בן 13 nghech NGO כפי ש×× ×™ עושה.

יש לי חברה כמו נולדתי ב -1979 בגיל 13 היו ×’× ×©×›× ×™× ×ª×”×œ×™×š פולשני נמשכת זמן רב כל כך ×©×”×™× ×™×•×“×¢×ª רק לש×ת פחד, בושה קיצוני, ×›×™ משקי הבית ×œ× ×ž×¢×™×–×” להגיד ל××£ ×חד . על ×”× ×–×§ לה לשחק ×—×–×§ ×¤×¨× ×ž×©×•×’×¢, מדוכ××™× ×œ×¢×ª×™× ×§×¨×•×‘×•×ª, ×’× ×›×שר ניש××” מ×ושרת ×¢× ×‘×¢×œ×”. בגיל שלוש עשרה, ××£ ×חד ×œ× ×ž×¢×œ×” ×ותנו, ×ו לתת לנו כוח כדי להגן על עצמ×.

××£ ×חד.

המורה עבור ערימת ×”××•×¤× ×™×™× ×”×™×©× ×™× ×©×œ×™ בדרכו, ×œ× ×חד ×שר חבר שלו החוצה, ×בל בבית שלי. ×”×•× ×‘×©×§×˜ רכיבה על ×ופניי×, רק ×œ×¤×¢×ž×™× ×©×™×¢×•×œ יבש. שמעתי ×©×”×•× ×”×™×” שחפת. מדי ×¤×¢× ×‘×©×œ ×”×”×œ× ×¡×•×›×¨, ×× ×™ משפשף ×ת הר×ש עליו, פת××•× ×¨×™×— קשה מ×וד לת×ר ×ת ×”××£ מתקומ×, Ngai Ngai, רמות הריכוז, הפונקציה בתגובה, הצצה של גוף ×œ× ×ž×§×œ×—×ª ×רוכה, ריח של ×–×™×¢×”, הפלסטיק ריר מקל על מקל עזב ×ת המורה שלו למתמטיקה שלי, מורה הזקן ×ת ×שתו ו×ת ילדיו ×•×”×”×•×¨×™× ×›×‘×•×“.

רק על הנמל, הייתי ×’× ×ל מתחת ל×דמה.

×œ× ×ž×•×ž×œ×¥ לחקור. ממנו.

×œ× ×œ×”×¦×™×¢. ממני.

מלוכלך! ×–×” רק התחושה שלי ב×ותו זמן, כדי ru × ×§×™, יש לשטוף, ×ל ×ותה עמוק לתוך ×”×©×™×—×™× ×›×“×™ לנקות ×ת התקופה. מיד. ×× ×™ רץ על דלת חדר ×”×מבטיה סגורה בחוזקה, ×œ×¤×¨×¡×•× ×ינטנסיבי מכף רגל ועד ר×ש. עד ש×× ×™ שומע ×ž×”×”×•×¨×™× ×ž×”×¦×¤×•×™ על הסיכויי×: "×וי, לעשות ×–×ת כך הרבה זמן?". ×× ×™ עדיין לחץ על כל ×›×£ התקופה, רק סיבה ×חת רק שני החשיבה של ×מו ×™×”×™×” להריח ×ת הריח המגעיל ×“×‘×¨×™× ×ž×”×’×•×£ שלי.

ערב ל×סוף ×’× ×œ×כול, ×”×”×•×¨×™× ×©×œ×™ חדש סיפור שמח ריתוך מחוז, רק ×× ×™ מחובר לחשמל כדי הקערה ×בל ×œ× ×œ×‘×œ×•×¢ חשבון. ריח מגעיל עדיין להסיט זהב הר×שונה ×›×ן, ×¢× ×”×–×ž×Ÿ, ככל ×”×”×œ× ×ž×Ÿ ×× ×©×™× ×× ×™ כל כך. ×× ×™ בחילה, מנסה לבלוע ×ת כל גרגרי ×ורז ו×ת ש×רית לקו×. ×”×”×•×¨×™× ×¢×™×™×¤×” חשבתי ש×× ×™ ×œ× ×¦×¨×™×›×” לש×ול כל דבר. קמתי לשבת ליד השולחן ×œ×§×¨×•× ×ת הרשימה שגי××”, ×œ× ×כפת לך ש×× ×™ מתכוון לעשות בתחילת המילוי שלו כל, ×× ×™ ×œ× ×¨×•×¦×” Classifieds נטל כלו×. ×ולי בגלל ×“×‘×¨×™× ×§×¨×” כל כך מהר ×”×’×™×¢, מוות מוזר.

×× ×™ רוצה מרחב פרטי, להוריד נוזלי×.

×× ×™ ×œ× ×¡×•×‘×œ ×•×œ× ×¢×¦×•×‘, פשוט מרגיש מוזר. תחושה מוזרה עד עכשיו, ×›×שר ×”×•× ×”×™×” ××“× ×›×ž×¢×˜ ×©×œ×•×©×™× ×©× ×”, ×× ×™ ×œ×¢×•×œ× ×œ× ×שכח

התחל בלילה, לישון כבר ×œ× ×©×™×›×•×¨ רשלנית שלי שוב. חשבתי על המורה הזקן שלו, ×ת הפעולות ×©×”×•× ×¢×©×” לי ו הנשקף ש×לות khacnhau, ×”× ×ž×™×œ×ו ×חד צריך ×ת המוח הפורטל להתפרק ×בל שלי צבת ×חיזתי ×–×”. הגדולה כמובן ×œ× ×”×™×™×ª×™ קבוע, משהו ספציפי, קשה מ×וד ×œ×”×©×œ×™× ×ת הקורס ×¢× ×™×œ×“ היפר××§×˜×™×‘×™×™× ×›×ž×•× ×™.

×חרי ×”×רוחות, ××ž× ×©×œ×™ ו×חותי לעבוד ולכתוב לשנות ×ת הספר. שטפתי ×ת הכלי×, שטף לסיי×, רק במעלה המדרגות, ×”×•× ×§×¨× ×‘×©×ž×™.

×ולי ×”×•× ×ž×—×›×” לי, הרבה זמן.

×ולי ×”×•× ×—×•× ×‘×ž×¢×™, חוסר מנוחה, כך ×”×•× ×§×¨× ×‘×©×ž×™.

×”×•×¨×™× ×”×ª×™×›×•×Ÿ ×”×בטחה ×”×חרוני×

מיד. נש×תי ×ותה ליד המיטה.

×”×•× ×”×‘×™×˜ בי בריכוז, ול×חר מכן ירד ל×ט ×ת המכנסיי×. רק להסתובב כדי עגלי×. ×•×”×•× ×’× ×§×©×•×¨ ×לי. ×ž×›× ×¡×™×™× ×”×™×¨×š שלי מסורבלת, ×œ× ×œ×©×ž×•×¨ עד, ו××– הסר ×ותו ×”×•× ×ž×©×š ×ותי למטה, ניטור לחץ.

×חד ×œ× ×™×›×•×œ לר×ות ×›×™ ×× ×™ תמיד לנעול ×ת השערי×. ו×יפה ×”×•× ×¢×•×©×” סקס ×¢× ×ותי בפינה. ×ין החישוב ×›×ן? ×× ×™ ×œ× ×™×•×“×¢. ×× ×™ פשוט יודעת, ×× ×™ ×והב ×ותו להיות × ×’×ל ×¡×ž×™× Lú ×§×¡× ×”×™× ×œ× ×›×¤×™×™×ª×™×ª. ×›×שר ×”×•× ×”× ×™×— יד ×חת למטה יש ליטף קשה כמו ×–×” שלי על ×”×™×“×™×™× ×©×œ הקצב בהדרגה, שלו ×–×•×¨× ×“× ×‘×’×•×¤×™ בהדרגה, בעדינות להפיץ קהות. ×¢× ×¨×¤×œ×§×¡ נורמלי, הבטתי למטה מה ×©×”×•× ×©×œ×•, ×ותו מצומק, מחדש ×ינטנסיבי, ציור ×תה ×œ× ×והב ×ת הקטן שלי.

בניגוד ×לי.

נר××” ×›×ילו יש ×’× ×¡×™×‘×” ×›×™ מ×וחר יותר ×× ×™ תמיד להגדיר ×ת עצמך ×›×™ הגוף של ×”××“× ×œ×¢×©×•×ª, ×”×•× ×והב ×ותי? לכן, ×× ×™ × ×לץ תמיד לחקור ×ות×.

מהר, דחוף שוקק. כל כך מפחדת ללכת לבית הספר ×ו למישהו ×חר, ×”×—×‘×¨×™× ×©×œ×™, ×”×”×•×¨×™× ×©×œ×™, ×ו ×”×©×›× ×™× ×¤×ª××•× ×ž×•×¤×™×¢ ×œ× ×¨×§ ממנו. ×× ×™ שתיקה בזמן ×©×”×•× ×™×‘×‘×” hu hu. ×× ×× ×™ מתחיל ×¢× ×”× ××”, ×× ×™ שותקת, כמו × ×•×¨× ×ž×œ×•×›×œ×š כמו ×§×”×”. לט××˜× ×”×©×œ×, ×”×¨×™× ×ת מכנסיו, לשכב, קשה, על ידי ×× ×©×™× ×›×ž×• ×× ×©×™× ×©×ž×ª×™×.

×”×מבטיה שלי שוב.

כביסה שמ×ל, עתיקי×, ×—×™×™×‘×™× ×œ× ×§×•×ª ×ת הטיוטה על הגוף חזיר. ×× ×™ חווה sa בחלל, ידוע רק לשבת לבד, בשקט נגד ש×ר קת רי×ות הסנטר, השיעור המורה הזקן שלו תוכניות של BenQ כמובן פתוח, לקר×ת בית הספר. ×”×•× ×”×˜×™×œ עלי והחזק יחד ×‘×¨×’×¢×™× ×§×”×” מל×, ו××– הזמן בין גוף שני מה? רק משק בית בודד. Xoet רק מר××” נונשלנטי ×ור דרך, כמו במחק להסיר עקבות מלוכלכי×. ול×חר מכן להמשיך לעקוף לעקוף ×חד ×ת השני לנצח, כל כך עבה ומלוכלך ×›×™ בסופו של ×¤×¡×™× com חפיפה ×œ× ×‘×¨×•×¨ כיצד פופולרי כפייתית.

×›×שר לכיתה נמצ××™× ×ž×œ×, ×נחנו ×ž×ª×—×™×œ×™× ×ž×•×©×‘ בית ספר רגיל, התנהגותו למסלול×. מהיר. למדתי ×œ× ×ž×¢×˜ ×›×שר ×”×•× ×¦×¨×™×š לה×שי×, ×ו ×יך תלמיד המחמד שלו ממני, ×œ× ×כפת לי על ×–×”. ×× ×™ עדיין היטב ×ת הבעיה הקשה ×©×”×•× ×¢×©×”, ×“×‘×¨×™× ×ž×•×–×¨×™× ×§×•×¨×™× ×ינו מושפע עד כמה הלמידה שלי.

גוזל גיל שלוש עשרה ×•×œ× ×הוב, בגיל שלוש עשרה ×”×•× ×–×›×¨×•× ×•×ª ×¢×’×•×ž×™× ×‘× ×©×ž×ª×™ לממשלה ×חר, לעשות ×ת קרובי המשפחה.

ילדות ×”×™× ×œ× ×ותה ×חת. כמובן ×”×©×œ× ×›×š ×× ×™ ×œ× ×ž×–×”×” ×ת ×”×›×ב שלי.

למחרת, ×”×•× ×”×™×” ×‘× ×”×‘×™×ª×” ×ž×•×§×“× ×œ×¢×©×•×ª. ×œ×¢×•×œ× ×œ× ×”×™×™×ª×™ מצפה ממנו, ×בל ×× ×™ ×œ× ×ž×›×—×™×©, ×œ× ×œ×¦×¢×•×§, ×œ× ×ž×—×ות. ×× ×™ כמעט ×§×¨× ×œ×• ש×. ×× ×™ לציית ×›×שר רצה. ×× ×™ ברירת המחדל עבור הרצון שלי הנתעב שלו. ×›×שר ×”×•× ×œ×™×˜×£ ×ותי, רוח רחב riet של התינוק הקטן שלי. הפיגוע הנתעב יחד ×¢× ×”× ××” ×’×¨× ×œ×™ ×ושר מ××– ל×בד ×ת היכולת לשלוט בעצמי, נתתי להיסחף שלי ×ו להיות שקוע מערבולת של גורל?

התחלתי ללמוד ×יך לעשות העצמי שלך מ×ושרת, ×× ×™ יודעת ×›×™ ×וננות ×”×•× ×›×•×›×‘, ×יך ×× ×™ מרגיש מושפל × ×בק גילוי עצמי, ברגע ש×× ×™ חושבת עליו, לדמיין, למשוך מספיק לדמיין. ×œ× ×ž×¤× ×™ רעידות להרגיע חיבה, ×œ× ×›×ž×• רגשות ×—×ž×™× ×•×¢×“×™×Ÿ של ×הבה, ×בל מ×וחר יותר הייתי, רק ×ž×œ× ×”×©×¨××” שגרתית. חייב. חייב. ו×× ×™ ×œ× ×™×•×“×¢ ×יך ו××– תצטרך לעשות ×ת ×–×”. ילד ששיחק ×¢×, נתקע בבוץ ××“× ×¨×¦×•×Ÿ חופשי מודע ×›×”×” על ידי וילון כיסוי ×–×” סוד ×›×™ שינוי ×”×•× ×˜×‘×¢×™ ובלתי נר××™×.

×œ× ×¨×§ ×–×”, ×”×™×•× ×”×™× ×œ× ×מ×, ×”×•× ×ž×• למטבח שבו ×× ×™ ×ורז לבשל. כניסה הכריחו ×ותי ×ל הקיר.

×”×•× ×ž×¢×•×œ× ×œ× ×œ×§×— ×ותי שוב חוסר עובש שטוח ×”×ור הר×שון ×”×•× ×œ×§×— ×ותי לשכב ש×. ×”×•× ×œ× ×”×™×¡×¡ מפחד ×בל הפחד של סקס ×¢× ×ותי נכון במטבח הצפוף של הבית שלי.

×™×•× ×חד, ×›×שר ×”×•× ×ב ש×× ×™ ×והב הביתה הפתעה מיי. נר××” כמו ההודעה ר×יתי ×ת הכדור תחת המטבח שלו. ×× ×™ ×œ× ×™×›×•×œ לפתוח ×ת ×”×©×¢×¨×™× ×¨×§ בגלל בלבול ופחד. ר×יתי ×ת ×בי נכנס, ×”×•× ×¨×’×•×¢ הלך לברך כמובן.

××‘× ×©×œ×™ ש×ל: "למה וין למטה השף הר×שי לעשות?". ×× ×™ ×œ× ×–×•×›×¨ ×”×™×” לי מפוברק סיבה לענות על הש×לה של ×בי, רק כדי לדעת ×× ×’×–×¢ ×¤×¨× ×יפה ×× ×™ ×’× ×ž× ×¡×” להתמודד ×¢× ×”×ž×¦×‘ ×”×–×” .. ×“×•×•×§× ××‘× ×˜×‘×¢×™ ×בל הרגשתי מערכת ×ž×•×›×¨×™× ×”×ª×œ×ž×™×“×™× ×¦×¨×™×š לחשוב על ××‘× ×©×œ×™ ×בל בגלל ש×× ×™ ×œ× ×מרתי ×©×•× ×“×‘×¨ יותר.

×œ× ×‘×œ×™ הזדמנות ×œ×‘×˜× ×ת לפקוק הערב מעונן ×”×מת ××– ×× ×™ משעין סוף הרחוב, לכן בחרתי בתור שחקן וניסה להסתיר. ×‘× ×›×¡×™× ×§×‘×•×¢×™× ×‘×ž×§×¨×” ×”×‘× ×™×™× ×™× ×”× ×¢×œ שכבה קשה של סיד בהדרגה במשך הזמן בטעות על ידי ספיחה ×—×–×§ עטוף גוף רך שלי התינוק לשרוף שיבולת שועל.

במשך כמעט שנה, המורה הזקן שלו תמיד הופיע בחיי. כמו רוחות רפ××™×. לישון כמו ×ור שכח, שקע ב×פלה למשל גל××™ הרצון נתיב.

et סתיו, חורף, דרך ×”×ביב והקיץ, חופשת ×”×§×™×¥ שלי וללמוד יותר של הקבוצה שלנו הסתיימה. המורה הזקן שלו ×œ× ×”×™×” לי הזדמנות להיפגש ×יתי שוב. למרות ×©×œ×¤×¢×ž×™× ×× ×™ עדיין נתקל ×ותו בחצר בית הספר. מנהיגי חלבון ×”×•× ×¨×§ תחושה ש×× ×™ מקבל ×ותו.

מ×וחר יותר נודע לי ×©×”×•× ×’× ×œ×¤×ª×•×ª ו התעללו מינית גברית מספר ×”×ª×œ×ž×™×“×™× ×‘×‘×™×ª הספר, מישהו צריך ב×מת ×‘×—×™× × ×§×™×œ×•×£ התקרה של פניו. ×× ×™ בהכרח סבל השפלה קטסטרופלי יודע ×יך.

כעבור כמה שני×, שמעתי ×©×”×•× ×ž×ª משחפת.

×× ×™ עד כיתה תשע, החל רעיונות ×ž×¢×•×¨×¤×œ×™× ×ž×ותו המין ×©×—×™×™× ×¡×‘×™×‘×™, שהכרתי בקהל ברחוב. כמובן ש×× ×™ תמיד שו××¤×™× ×œ×—×™×•×ª במצב רוח ×”× ×¨×•×¦×™× ×œ×“×¢×ª ×יך. לכ×ורה ×”× ××•×”×‘×™× ×ותי, ×בל מ×חורי שכבות של ×‘×’×“×™× ×חרי×, ×”× ×¢×•×©×™× ×™×•×ª×¨ ×ו ל×?

×× ×™ ×œ× ×ž×¢×•× ×™×™×Ÿ הבנות ×¢× ×רבע שכבות, למרות ×©×”× ×’× ×“×™ חמוד כגוף ×”×•× ×‘×ª×§×•×¤×” ×‘×œ×•× ×ת × ×× ×’ סקסי. ×× ×™ משחק ידידות ×¢× ××•×ª× ×בל ×œ× ×”×נרגיה דחף מיני כלפיה×. החל מ ×›×ן, ×× ×™ פעיל לבחור ×‘×—×™×™× ×‘×©×‘×™×œ×™, כמו ש×× ×™ ×והב טו×ן, חבר לכיתה צעיר.

טו×ן × ××”, גבוה ולבן כדי לנקות, ×”×•× ×‘×Ÿ שנה ×חת תחת ×בל ×× ×™ צריך ללמוד ×ת ×”×¢× ×™×™× ×œ×”×™× ×¦×œ. ×›×™ הייתי מזכיר ×ת ברית הנוער צריך להרוויח מורה בכיתה שהוקצתה לי ×©×™×¢×•×¨×™× ×¤×¨×˜×™×™×, לעזור טו×ן ×קדמי. סגור יומי המר××” של השבוע ×’×¨× ×œ×™ ×—×–×§ ×”×™×” ×טרקטיבי. ×× ×™ מרגיש במוחו, ×’×¢×’×•×¢×™× ×‘×¨×•×¨ רטט ×וז הצעד הר×שון ×ל ×”×הבה. יש לי בקשה ב×ופן חד צדדי ×›×™ טו×ן. ×¢× ×›×œ ×”××™× ×¡×˜×™× ×§×˜×™× ×©×œ הסוד שלו.

בינתיי×, טו×ן ו×× ×™ משחק ×¢× ×§×‘×•×¦×” של ×™×“×™×“×™× ×‘× ×™× ×•×‘× ×•×ª ×›×חד. ×œ×¤×¢×ž×™× ×˜×•×ן נטש ×ותי והלך ×¢× Huong, בתו היפה ביותר בקבוצה גרמו לי ×ומלל, עצוב ×ובדן של כמה ימי×. בנוסף Huong, טו×ן ×’× ×ž×©×—×§ ידידותי ×¢× ×‘× ×• ×”×—×•×“×©×™× ×©×›×‘×” נוספת של תחושת בדידות ×œ×’×¨×•× ×œ×œ×‘ שלי העלתה קצת ×ž×§× × ×ž×•×ª×§. ×× ×™ רוצה טו×ן, ×”×—×–×§×” משלה עבור ×ותו שלה×. ×× ×™ ×ž×‘×™× ×ת ×”×הבה ×‘×¦×‘×¢×™× ×©×•× ×™× ×¨×‘×™×, בעיני ×›×שר שבוע ×”×•× ×ª×ž×™×“ כיבד ×ת ×חיו מוקף נוש×ת לכסות ×ותי, ×›×שר הגוף שלך ×”×•× ×ª×ž×™×“ בנוחות בזמן לי עצוב. ועוד כמה ש×× ×™ צריך טו×ן ×הבו ×ת רוב ×—×™×™.

×”×™×” לנו ×ת הת×ריך יפה, יכולה להיחשב טבעית טו×ן נשמתי כמו ילד לשרוף ×ת ×חיו התינוק ×ו kittenish, ×בל תמיד דו××’ טו×ן. ×בל למעשה יש לי רגשות במשך יותר משבוע, ×× ×œ× ×× ×™ ×œ× ×œ×¨×ª×•×— על כל ×רוחה ולישון חשיבה ngu.khi טו×ן, טו×ן ×™×”×™×” לר×ות.

××– על הפרידה משני שלישוני וכן, יש ×’× ×”×™×•× ×× ×™ טו×ן חמקמק. ×× ×™ מרגישה ×©×”×•× ×•× ×ž×•×’, רק להבין. מישהו צריך ל×חסן סויה ×”×™×—×¡×™× ×‘×™× ×™ לבין טו×ן, ×”× ×”×¨×’×™×©×• משהו ×™×•×¦× ×“×•×¤×Ÿ. נפגעתי. היו×, ×× ×™ פשוט ×והב ×ת ×–×” שו×פת מתיקות ×›× ×”, שקט ונוח. בהדרגה מן ילד שקדן ונגד ngợm נעשיתי חלש בקרב הקהל, צנח על רחוק ריק מעורפל. בלילה ×’×©×•× × ×”×’×ª×™ לכתוב יומני שגי××”, לכתוב טו×ן.

"נובמבר 13, 1995

×’×©× ×¨×™×¥ עצוב נפל על מרחב שקט, ×ולי ×”×¤×¢× ×× ×©×™× ×”×™×• ×™×©× ×™× ×›×œ, רק ×ת הילד כתלמיד שלו ישב מקשיב ×œ×’×©× ×œ×›×ª×•×‘ nhỉ רק היומן. הרכבת ×—×™× × ×©×¨×™×§×” ×©× ×”×¨×—×§ מתחנת ×œ× ×ž×‘×™×Ÿ ×ו לנקות שוב. מה רכבת לילה מ×וחרת המפעילה ×ת nhỉ. ו××– ×תה רק הספינה כדי לשמוע ×ת הגש×, טבעת ×”×’×©× ×”×™×” מרגיש עצוב ×ו שמח ×× ×™ ×œ× ×ž×‘×™×Ÿ ×ת ×–×”. רק תזכור ×›×™ ×‘×™×ž×™× ×’×©×•×ž×™× ×œ×¢×©×•×ª ×ותך מ×ושר רק עצוב עבר.

המרחק ביני לבין טו×ן על מרוחק, עד כיתה ×’ 'בבית הספר שלי ×§×™× ×œ×™×™×Ÿ. טו×ן לפנות לדרך ×חרת שכיבה. ×—×™×™× ×—×“×©×™×, שטף ×ת ×”×—×‘×¨×™× ×”×—×“×©×™× ×©×œ×™, ×œ×’×¨×•× ×œ×™ לשכוח ×›×™ ×¤×¢× ×× ×™ עצוב בגלל היעדר טו×ן. ובכל רחבי להעניק שלוש בשנה, תחושה של ×הבה יזכור טו×ן חזר ×‘×™×ž×™× ×”×”× ×בל ×‘× ×™× ×חרי×, ×”×•× ×”×™×” בצב×.

×× ×™ רק רוצה ×›×™×£ בצב×. כל ×™×•× ×”×•× ×¨×›×™×‘×” מרוסיה מהמשרד שלי בחצי התורן ללכת לבית הספר, ×מר ב×ותו דיון ×ת ×”×›×™×£ סיפורי×, עצוב במהלך מרחק רב לבית הספר ל×× ×’ ל×× ×’ ×’×•×¨× ×œ×™ ×ושר כל כך פשוט הייתי, ×יפה הגרסה המל××” ש×פתן כוח ×”×™× ×¦×“ ×œ×™×—×¡×™× ××™× ×˜×™×ž×™×™× ×ª×ž×™×“ מעורר בי, הלוו××™ ×¨×’×¢×™× ×”×¦×‘× ×œ× ×™×©×ª× ×”. ×›×™ ×× ×™ תמיד מרגישה מ×וד בודדה הדף. ×’× ×”×ž×©×¤×—×” שלו.

לי ×ותו רק בגלל חשש ×›×™ ×ו יותר יחד, ×בל רק ×חד בשמ×ל ברי×, ×”×•× ×™×‘×•× ×”×‘×™×ª×” ×”×•× ×חד לי, לפייס, ×”×©× ×™×™× ×›×™ ×× ×™ נתנצל ×ותו. בדרך כלל הייתי מחכה לו לשבת ×יתי בכל ×”×©×™×¢×•×¨×™× ×”×©×•×œ×—×Ÿ, ×ו להעמיד ×¤× ×™× ×ותו בטעות ×¢× ×”×¡×™×ž×•×Ÿ שלו עלי. כל הון כועס, ×× ×™ ××£ ×¤×¢× ×œ× ×”×¢×– לה××©×™× ×ותו נטל, ×× ×™ רק משלה ו××ª×¨×™× Classifieds להיכנס לכ×ן יותר ×›×™ ההתקפה חלשה בטבע פר××™, פרוע פרוע ×בל ×”×•× ×—×œ×©, ×”× ×™×‘×™×ו על ×יפה?

"×פריל 9, 1997

×”× ×¨×§ ×¨×•×¦×™× ×œ×‘×›×•×ª ×œ× ×œ×‘×›×•×ª פופולרי. ×תה רו××” רק ×ת הלב ×©×œ×”× ×©×”×¦×˜×‘×¨×•, שבור, ×”× ×¨×•×¦×™× ×ž×©×”×• ×›×™ ×œ× ×”×‘× ×ª×™ ... ×תה הולך, לחשוב ולחשוב הרבה. ×בל שמשהו יקרה לך ×œ× ×œ×—×ª×•×š ×›×™ פופולרי. ×ת חושבת ש×ולי מחר ×”× ×™×¢×–×‘×• ×ת בית הספר וללכת ×œ×ž×§×•× ×ª×”×™×” לו חרטה "

×¨×‘×™× ×©×•× ×™×. ×§×•×•×™× ×›×לה. ו×× ×™ כמובן ×œ× ×œ×¢×–×•×‘ ×ת בית הספר של ×”×—×™×™×. רק בספל שלי ולהגן עליו "בכעסו שוב?" ×× ×™ מחייכת חיוך ×¢× ×§. יומני ×”×¦×‘× ×¡×™×™× ×¢× ×”×¨×‘×” ×ž×™×œ×™× ×œ×הבה, ×× ×™ נותן לו לקרו×. מנהל כללי שתיקה מוחלטת, ×”×•× ×”×‘×™×Ÿ ללב שלי, ×בל ×”×•× × ×©×ר ×דיש ×œ× ×™×•×“×¢ מה ×× ×™ ×’× ×œ× ×¦×¨×™×š יותר מזה. ×× ×™ מכיר ×ותו רק למען ×”×הבה העצומה ש×× ×™ פוגש יפה הרבה תפילה.

בכיתה ×©×ª×™× ×¢×©×¨×”, ×נחנו ×ž×•×›× ×™× ×œ×”×›×™×Ÿ ×ת רוח לבחינה ב×וניברסיטה. חיפוש ××ž× ×—×¨×•×¦×” בכיתה שלי ל×ימון נוסף לבדיקה שלי. עדכון סרן בכיתה גוש ×”×ימוני×, ידעתי ×ת הרגשות ×”×לה בנג khuâng תחילה בעדינות ×¢× ×—×‘×¨×”.

שבע עשרה ×œ× ×¤×’ ×וז רבתי, התחלתי להיזכר על ×–×”,, זוכר ×ת ×—×–×§×” רצון ומש××‘×™× ×‘×§×©×” ממיטב שלה. ×× ×™ בדרך כלל להוסיף לכיתה מוקד×, מחכה לה, להגיד ×©×œ×•× ×•×œ× ×œ×¨×ות ×ת ×¤× ×™×”× ×©×œ ×”×ופי שלה. ×נחנו ×™×•×©×‘×™× ×–×” לצד ×–×”, הרגשה חמה של חופי בלתי נר××”, ניסיתי קשה החינוך ×œ× ×¢×œ ×–×”, ויותר גרוע על ×–×”, ×–×” ההפך.

×‘×¦×‘× ×× ×™ שוכח הונג ××”×”, ××”×” ליד הונג, צללית יפנית קטנה. ×œ×¢×ª×™× ×§×¨×•×‘×•×ª ×× ×™ עדיין עומד בין שתי המדינות ×›×™ ×”×•× ×¨×’×©×•×ª עבור שני ×× ×©×™× ×”×’×™×¢×• ב×ותו. הונג ××”×” ו×× ×™ רק צריך ×ת ההזדמנות לפגוש ×ת כיתות נוספות, מהנה וידידותית כמו כמה זוגות, ×בל עד הונג Anh סכר סכר נכתבו ×ו להביט בי, ר×יתי פת××•× ×ž×©×”×• שונה.

×”×™× ×™×›×•×œ×” לחכות לי.

×בל עד יבש עלה שוב, la נופל לת×ר כל ×”××’×£, ×× ×™ עדיין שקול על ×–×”, כגוף החברה. רק ×–×” הכל. הייתי שותק לנצח. סלח nhé התיכון. מ××– סין ×œ× ×™×›×•×œ×” לשקר, לשקר ×–×” רע, במיוחד ×¢× ×”×•× ×’ Anh.

×œ× ×”×¢×–×ª×™ ×œ×—×œ×•× ×¢×œ ×–×”, נלך ל×ורך על ×ורך הדרך, ×›×™ ×× ×™ יודע ש×× ×™ יכול ×œ× ×œ×‘×ª ×”×•× ×ž×œ× ×הבה שלמות. ×× ×™ יודעת ש×× ×™ רוצה ×חד הקרבה ×חת, לעשות משהו עבור מישהו. רק ×”×¦×‘× ×™×›×•×œ רק, מי עושה ×ותי מ×ושר לסגור, ×©×¢×•×©×™× ×›×ב הלב שלי, ממש חרדה ממנו

סוף כיתה שתי×, המחוז יש חברה. הפכתי ××“× ×©×œ×™×©×™, לר×ות ×ותו ו×ת ×”×שפות, ש××•×”×‘×™× ×ותו ×ומר ×ת הטביעה ×ותו. שמחה בשבילו ועצוב בשבילה, ×× ×™ ×œ× ×ž×§× ×, כלומר עד הבת הו×. ×× ×™ ×œ× ×™×›×•×œ להסביר ×ת ×–×”, ×ולי הרגשות שלי גדול מדי בשבילו, עד ×©×”×•× ×¤×©×•×˜ מ×ושר, ×× ×™ שמח ×’× ××–.

×¢× ×–×ת, ×× ×™ עדיין זוכר סחר בשקט, תמיד ביקש קרוב ×ליו.

תמונה ×›×™ ×× ×™ עדיין מחזיק, להדביק ביומן, ×ת ×”×ž×™×œ×™× ×ž×œ×ות ×הבה לצב×.

×× ×™ ×œ× ×ž×ª×‘×™×™×© לדעת חולשה ×©×œ×”× ×œ×¤× ×™ הצב×, ו×× ×™ ×’× ×œ× ×כפת ×›×שר כמעט ×›×•×œ× ×‘×›×™×ª×” שלי ×™×•×“×¢×™× ×©×× ×™ ×והבת עבור ×¦×‘× ×ž×™×•×—×“. ×בל ×”×•× ×§×¦×ª התרחקו ובוז, בשקט הודה הזמן של שנת ×”×œ×™×ž×•×“×™× ×”×וניברסלית הבי××” לי ×ת חבר טוב.

××™×¨×•×¢×™× ×לה התרחשו ל×חר מכן פונה ל×חר שעבד בבית הספר הבחינה עבור הכניסה ל×וניברסיטה ×ž×œ× ×—×©×•×‘ ×›×™ ×× ×™ יודעת שזה ×™×”×™×” נהדר להחליט ×”×—×™×™× ×©×œ×™, עברתי ×ת הבחינה דונג ×”×וניברסיטה, ×—×œ×•× ×‘×›×œ×›×œ×” הבינל×ומי נכשל בשל חוסר נקודות במחצית. חיל ×’× ×¢×‘×¨×• לתוך ×”×דריכלות, כמעט Suichang להתנדב ×”×—×œ×•× ×©×œ×•.

דונג ×”×× ×× ×™ נכנס לבית הספר. ×›×ן, נותר סביבתי חדש לגרור ×ותי החוצה של נוסטלגיה על הצב×.

Ha Tinh Duc ×©×’×¨×™× ×”×נוי ×בל קטן מ. גרמניה לקחת הביתה La סו×ן, סו×ן Dinh, ×בל בכל הזדמנות שיש לי וגרמניה על ×©×—×§× ×™× ×חרי×. קר×תי ×ת ×”×©× ×”×’×¨×ž× ×™ ×”×•× Nhóc ידידותי, להתוודות ×›×™×£ ×מיתי שלו.

×”×¤×¢× ×”×¨×שונה גרמנית ×× ×™ ×‘× ×”×‘×™×ª×”, רו××” ×ת ×חותו היפה שלי וחיבה לחש ×ו בדיחות: "×”×•× ×¢×©×” סין nhé Nhóc החוק ×ות×!" ×× ×™ פשוט צוחק. ×”×“×¤×™× Nhóc להיכנס יותר זיכרונות ×”×חרונות. במיוחד ב×ותו הזמן ×× ×™ ×וכלת, נטו לשחק ×¢× ×’×¨×ž× ×™×”, המכונית הגרמנית מ×חורי, ×ת שתי זרועותיו סביבי בחוזקה, ×œ×’×¨×•× ×œ×™ לרוץ ×¢× ×”×ª×—×•×©×•×ª ×”×לה ×œ× ×œ×ª×ר. עכשיו ×× ×™ ×œ× ×יכפת לי קטיפה לדעת יותר.

בוקר ×חד, גרמניה על ×ישור עבור ×”×”×•×¨×™× ×©×œ×™ למשחק גרמניה. ×”××—×™× ×œ× ×™×•×“×¢×ª ××•×¤× ×™×™× ×—×¨×™×£ מ×וד ×¢×™×™×£, סיפור tiu הכותרת תפקיד. הבית, ××ž× ×’×¨×ž× ×™×ª הקבלה מתחשב. ×בטחה גרמנית ×מ×: "×”××—×™× ×ž×›×Ÿ שטף ×’×¤×™×™× ×œ× ×•×— ×”×× ×œ×‘×©×œ ×ורז ל×כול. נכנסתי לחדר ו גרמניה. מבוסס חלון חדר קטן המשקיף על ×”×’×™× ×” Sunny. ×”×©× ×™×™× × ×¤×œ×• xuyt המיטה שלה נמחקו מפני הקור, ×× ×™ ×œ× ×©×•×›×‘×ª ליד גרמניה, ×× ×›×™ גרמניה היתה לי מתחבקי×, ×ž×—×–×™×§×™× ×™×“×™×™× ×‘×™×“×™×™× ×™×—×“ קבקב ×—×•× ×‘×—×•×¨×£. ×”×× ×”×”×©×¤×¢×” שביר, מעורפל חולף בלבד.

הנשיקה הר×שונה מש×, שני × ×¢×¨×™× ×¦×¢×™×¨×™× ×©×œ בת שבע עשרה וחצי, רך, מתוק מהר מ×וד ×œ×”×™×¢×œ× ×›×ž×• חבר ילדות דו ממתקי×. מהר מ×וד, הרשת הגרמנית של טיפשות ממני, עוזב ×§×מרית השורש, מותיר ×ותי תוהה להתעל×.

כמעט רצתי ×ת הצד הגרמני ×”×חרון, ×בל בסופו של דבר ×× ×™ פשוט יודע ×ת השמיכות הבוער מכסה משטח ×טו×, × ×¡×—×¤×™× ×‘×¨×ž×” הרגשית מופרע ×œ×œ× ×”×’×‘×œ×ª זמן. מדוע? מדוע? המחיר כפי Nhóc להיש×ר ×יתי, ×× ×™ ××”×™×” יותר Nhóc, חיבה להיות יותר מזה. Nhóc קיבלו ×ותי ××–. למה ×× ×™ בורחת?

ל×רוחות, גרמניה עדיין לבדוק ×ותי ×›×™×£ להתחיל שיחה נורמלית, ×בל ×× ×™ ל×. התחברתי בקערה של ×ורז. סיימו ל×כול, ×× ×™ לתבוע זכות. גרמניה לקחה ×ותי ×ל הסמטה, ××– ×× ×™ מברך על ××•×¤× ×™×™× ×ž×¨×•×ª×§×™× ×’×¨×ž× ×™×ª, סליל המוח ×œ× ×™×•×“×¢ ל×ן ללכת על הדף.

למה ×× ×™ רק יודע בן immersive? למה ×× ×™ חדש כדי להבין ש×× ×™ תקשורת ×ž×™× ×™× ×‘×™×•×œ×•×’×™×™× ×‘×™×Ÿ ×”×¢×•×œ× ×©×œ ×–×” מרווח עצו×.

תעיר ×ותי בחושך של ×”×¢×™× ×™×™× ×”×’×•×£ לסביבה הבנק הגרמני, הרצון ×× ×™ ב×ותו ×œ×’×¨×•× ×œ×™ הציתו. ×× ×™ פונה ל×× ×©×™× ×ž×Ÿ ×”×¦×ž× ×”×ª×©×•×§×”, דיכ×ון בשל בדידות. עזבו ×›×™ ×”×—×™×™× ×œ× ×יך לש×וף, ×× ×™ ×—×•×œ× ×—×œ×•× ×—×¦×•×ª ×—×œ×•× ×ž×œ× ×מ"ן מתעורר בבהלה ×ת ×”×‘×’×“×™× ×”×¨×˜×•×‘×™× ×–×›×•×ª רווי. קר ועצוב, רק רוצה לחבק מן בגוף של גבר.

××– חלומות, הגו ×ת המורה הישן שלו למתמטיקה ×”×™× ×œ×שר khiu ×¢× ×¨×’×œ שחורה quap ירכי בחוזקה ×›×™ ×œ×™×˜×•×¤×™× ×œ×”×ª× ×“× ×“. חצי × ×בק לברוח, חצי לשקוע ב×ושר מוחלט לנצח מטורף ×ת הספר שלי ×”×•× ×œ×œ×›×ª ל×ן. ×× ×™ ×œ× ×™×©×Ÿ ×ž×œ× ×©×œ×ž×•×ª בשבילך. ל×חר נשיקה של גרמניה. ×–×” ב×מת הרצון התעורר בי ..

תשוקה לי השר××” כל ×™×•× ×¢×•×©×” תפוח הופך להתקיי×, למרות גרמנית חושב עלי. ×œ×¢×ª×™× ×§×¨×•×‘×•×ª ×× ×™ משולשל הביתה הגרמני שלו, ב×ופן פעיל ×ו רכיבה על ××•×¤× ×™×™× ×”×‘×™×ª×” לגרמניה. ל×חר ש×לות נורמלי, ×× ×™ רק רוצה להיות מקומות ×¤×¨×˜×™×™× ×¢× ×’×¨×ž× ×™×”.

על עליית ×”×’×’ שלי, ×ו ×ת הבסיס של חמימות ×”×§×מרית הגרמנית, חיבה ×ותנו יחד. ×”×—×–×§ ×× ×™ ×œ× ×œ×”×ª× ×’×“ לעשות גרמניה. ×× ×™ לשמוח מוצף שוקע תענוג לטפל כמקורות מוי ×הבה רגשית כולל שהצטברו ב×מצעות דחיסה. ×בל בעוד גרמניה כבר ל×, ×”×—×™×™× ×¢×•×–×‘ לבד בחושך, ×× ×™ תוהה מה ×תה עושה, חושב מה לחיות ×›×ן? יש לי עוד מה מחלה המורה הזקן שלו × ××œ×¦×™× ×œ×”×•×‘×™×œ על ידי דוגמ×, הדרך הגרמנית של ×”×‘×“×œ×™× ×”×¨×¦×•×Ÿ שלי, ×× ×›×™ גרמניה ×”×™× ×”×‘×Ÿ נורמלי. הסבל של הומו ×”×™× ×©×œ×™ ×ו מישהו ×חר ×‘×¢×•×œ× ×›×ž×• ש×× ×™ ×והב ×ת ×”×× ×©×™× ×œ× ×ת ×”×¢×•×œ× ×™×—×“ ×יתו.

×בל, ×× ×™ יודעת ×יפה ×œ×ž×¦×•× ×ות×. ציטוט מ×ת: www.heavengay.com

hoangtulonely 6000

BUY UH 13 נשלח 8785
BUY VIP1 13 נשלח 8785

מ××ž×¨×™× ×§×©×•×¨×™×:

×× ×™ ×”×•× ×ž×™ פרוע khỠלהיות מצב ×הבה להכות מלכודת...

נערך ל×חרונה על ידי hoangtulonely; ב 02-22-2009 05:56 PM. הסיבה: כדי ×œ×ª×¨×•× ×ת ×”×¤×¨×™×˜×™× ×œ×ž× ×™×¢×ª דו×ר זבל
Reply With Quote

Gửi bài mới Trả lời

כלי נוש××™×
מצבי תצוגה

×ת זכויותיך
×תה להשבית לכתוב
×תה להשבית שלח תשובה
×תה להשבית לשלוח ×§×‘×¦×™× ×ž×¦×•×¨×¤×™×
×תה להשבית ערוך ×ת ההודעה

קוד BB ×”×•× ×ž×ופשרות
Smilies ×”× ×ž×ופשרות
××ž× [IMG] ×”× ×ž×ופשרות
קוד ה-HTML כבוי

העבר ×ל

×זור הזמן ×”×•× GMT +7. ×”×•× 07:02 AM.

כל הזכויות שמורות © 2008 -2010 HeavenGay.Com. תפוז ×× ×©×™× ×‘×¢"מ
vBCredits ×× ×™ ×  גולד 1.5.1 © 2001-2010, PixelFX בע"מ Studios.

Đăng ký tài khoản
Tuyển dụng
V.I.P CARD
Hình ảnh thành viên
Professional Model 2010
Cao Lâm Viên SEXY bên DON Nguyễn
Thiết kế web chuyên nghiệp
Quảng cáo tại vị trí này
Offline Karaoke giao lưu thành viên
Fashion Club
Chuyến dịch chống Spammer
We Are Music