[שמ×ל] www.heavengay.com [/ שמ×ל]
×× ×©×™× ×ž×§×‘×œ×™× ×ת העט ×”×× ×•×ן Khánh
×”×וטוביוגרפיה של סין
עד עכשיו ×× ×™ עדיין חושב, ×”× ×•×›×—×•×ª בתחומי ×”×—×™×™× ×©×œ×™ ×œ× × ×•×¢×“× ×• להיות כוכב כפייתית, ומה ×¢×’×•× ×©×™×© לי ×˜×¢× ×•×¢×œ ×—×•×“×©×™× ×¤×•× ×” על סידורי ×”×רוך ×•×œ× ×¢×•×©×” חתכתי ×ת ×–×”. × ×•×œ×“×ª×™ ל××, חייבת להיות החלטה × ×›×•× ×”, ו×× ×ž×™×©×”×• יחד ×¢× ×œ×˜×§×¡ ×”×“× ×©×œ×™ ×ו ×ת עצמי ×›×ן חרטות, ×™×•× ×ž×¢×•× ×” ו×ת הסוף ×ו ל×?
×”×•× ×˜×™×¤×œ ×‘× ×• בדרך כלל, ×× ×™ ×œ× ×™×›×•×œ×” ×פילו ×œ×”×ª×¨×©× ×‘×ž×§×¦×ª, ×פילו בהרצ××” שלו ×©×•× ×“×‘×¨ מיוחד. רק ×œ×¤×¢×ž×™× ×›×שר ×חד מ××™×ª× ×• ×œ× ×œ×¢×©×•×ª ×ת שיעורי הבית שלה ×ו ×ת המוזיקה ×©×”×•× ×¢×¦×œ×Ÿ פעולה כלשהי די ×¡× ×”×•× × ×’×¢ על ×—×œ×§×™× ×¨×’×™×©×™× ×©×œ הגוף ×•×œ×’×¨×•× ×œ×” לצעוק ×¢× ×”×›×ב ×”× ×’×¨× ×‘×’×œ×œ ×©×”×•× ×ž×ª×—×ž× ×™×“ ×—×–×§×” מדי. הזמן עכשיו קורס ×¢× ×”× ×¤×© הצעירה מדי ×•×œ× ×‘×¨×•×¨, ×× ×—× ×• רק × ×—×©×‘ ×ת הבדיחה של מורה ×¢× ×”×ª×œ×ž×™×“×™×.
×× ×™ הר×שון וגדלה של תוהו ובוהו רגשי, ×œ× ×‘×”×›×¨×— × ×•×¨×, ×œ× ×‘×”×›×¨×— ×©× ×™, ×–×” רגש מוזר ×œ× ×”×›×¨×ª×™ בחיי. ×”×”×ª× ×’×©×•×ª בין הגוף בשר כמו משוב, ×יתי בתמימות לבן וזה עוד קשה × ×¢×¨ מה ×–×¢×–×•×¢×™× ×”×ª×§×¤×” ×—×–×§×” ×בל ×”×™×” מעורפל. ×¢× ×”×ž×§×•×¨ ×ין ×”× ××” כדי לשמור על הקצב, ×ין טע×, ×ין ×ª×ž×•× ×” ברורה של שמחה ×”×× ×¨×’×™×” הדופק מין, ×× ×™ כבר שגי××” תפקיד ×”×ž× ×™×•×ª? כן, ×ומר בדיוק, ×–×” תפקיד המורה הציג ×—×•×œ×™× ×§×©×™×©×™×.
×‘×¤×¢× ×”×¨××©×•× ×” ר×יתי להתפרץ שלו. ×חריו. ×× ×™ בטוח ×›×›×”. ×× ×™ בטוח יודע שהייתי ×§×˜× ×”, ×ת ×”×¢×•×œ× ×©×œ ×חרי×, ×”×ª× ×”×’×•×ª, ×”×ª× ×”×’×•×ª ×חרת. יש לי הון ×חרי×. ×‘×¤×¢× ×”×¨××©×•× ×” טעמתי רגשות ×ž×™× ×™×™×, ×œ× ×¢× ×™×œ×“×” ×§×˜× ×”, × ×¢×¨×”, ×ישה, ×בל ×¢× ×–×§×Ÿ.
פשוט xiet, לרוץ, ×›×™ ×ד×, שפשף.
בית מטבחיי×, ×¢× ×Ÿ ×›×”×” משהו מוחשי שג 'ון התחיל, מכסה ×ת ×”×—×™×™× ×©×œ×™ ×בל ×× ×™ צעיר מדי ועדיין ×œ× ×¢×¨ לחלוטין, ידע, × ×™×¡×™×•×Ÿ לצ×ת.
לט××˜× ×”×©×œ×, ×”×•× ×”×¨×™× ×ž×Ÿ בגדי×, להפעיל ×ת ברירת המחדל. ×× ×™ עוקב, ×•×¢× × ×“×™×¨ לציית, ×× ×™ לוקח ×ותו ×ל מחוץ לחדר.
×× ×™ חושד nghech ×פילו במידה ×–×” ×œ× ×—×˜×. ×× ×™ בטוח ×‘×¤×¢× ×”×¨××©×•× ×”, הילד בן 13 nghech NGO כפי ש×× ×™ עושה.
יש לי חברה כמו × ×•×œ×“×ª×™ ב -1979 בגיל 13 היו ×’× ×©×›× ×™× ×ª×”×œ×™×š ×¤×•×œ×©× ×™ × ×ž×©×›×ª זמן רב כל כך ×©×”×™× ×™×•×“×¢×ª רק לש×ת פחד, בושה ×§×™×¦×•× ×™, ×›×™ משקי הבית ×œ× ×ž×¢×™×–×” להגיד ל××£ ×חד . על ×”× ×–×§ לה לשחק ×—×–×§ ×¤×¨× ×ž×©×•×’×¢, מדוכ××™× ×œ×¢×ª×™× ×§×¨×•×‘×•×ª, ×’× ×›×שר × ×™×©××” מ×ושרת ×¢× ×‘×¢×œ×”. בגיל שלוש עשרה, ××£ ×חד ×œ× ×ž×¢×œ×” ××•×ª× ×•, ×ו לתת ×œ× ×• כוח כדי להגן על עצמ×.
××£ ×חד.
המורה עבור ערימת ×”××•×¤× ×™×™× ×”×™×©× ×™× ×©×œ×™ בדרכו, ×œ× ×חד ×שר חבר שלו החוצה, ×בל בבית שלי. ×”×•× ×‘×©×§×˜ רכיבה על ××•×¤× ×™×™×, רק ×œ×¤×¢×ž×™× ×©×™×¢×•×œ יבש. שמעתי ×©×”×•× ×”×™×” שחפת. מדי ×¤×¢× ×‘×©×œ ×”×”×œ× ×¡×•×›×¨, ×× ×™ משפשף ×ת הר×ש עליו, פת××•× ×¨×™×— קשה מ×וד לת×ר ×ת ×”××£ מתקומ×, Ngai Ngai, רמות הריכוז, ×”×¤×•× ×§×¦×™×” בתגובה, הצצה של גוף ×œ× ×ž×§×œ×—×ª ×רוכה, ריח של ×–×™×¢×”, הפלסטיק ריר מקל על מקל עזב ×ת המורה שלו למתמטיקה שלי, מורה הזקן ×ת ×שתו ו×ת ילדיו ×•×”×”×•×¨×™× ×›×‘×•×“.
רק על ×”× ×ž×œ, הייתי ×’× ×ל מתחת ל×דמה.
×œ× ×ž×•×ž×œ×¥ לחקור. ×ž×ž× ×•.
×œ× ×œ×”×¦×™×¢. ×ž×ž× ×™.
מלוכלך! ×–×” רק התחושה שלי ב×ותו זמן, כדי ru × ×§×™, יש לשטוף, ×ל ×ותה עמוק לתוך ×”×©×™×—×™× ×›×“×™ ×œ× ×§×•×ª ×ת התקופה. מיד. ×× ×™ רץ על דלת חדר ×”×מבטיה סגורה בחוזקה, ×œ×¤×¨×¡×•× ××™× ×˜× ×¡×™×‘×™ מכף רגל ועד ר×ש. עד ש×× ×™ שומע ×ž×”×”×•×¨×™× ×ž×”×¦×¤×•×™ על הסיכויי×: "×וי, לעשות ×–×ת כך הרבה זמן?". ×× ×™ עדיין לחץ על כל ×›×£ התקופה, רק סיבה ×חת רק ×©× ×™ החשיבה של ×מו ×™×”×™×” להריח ×ת הריח המגעיל ×“×‘×¨×™× ×ž×”×’×•×£ שלי.
ערב ל×סוף ×’× ×œ×כול, ×”×”×•×¨×™× ×©×œ×™ חדש סיפור שמח ריתוך מחוז, רק ×× ×™ מחובר לחשמל כדי הקערה ×בל ×œ× ×œ×‘×œ×•×¢ חשבון. ריח מגעיל עדיין להסיט זהב הר××©×•× ×” ×›×ן, ×¢× ×”×–×ž×Ÿ, ככל ×”×”×œ× ×ž×Ÿ ×× ×©×™× ×× ×™ כל כך. ×× ×™ בחילה, ×ž× ×¡×” לבלוע ×ת כל גרגרי ×ורז ו×ת ש×רית לקו×. ×”×”×•×¨×™× ×¢×™×™×¤×” חשבתי ש×× ×™ ×œ× ×¦×¨×™×›×” לש×ול כל דבר. קמתי לשבת ליד השולחן ×œ×§×¨×•× ×ת הרשימה שגי××”, ×œ× ×כפת לך ש×× ×™ מתכוון לעשות בתחילת המילוי שלו כל, ×× ×™ ×œ× ×¨×•×¦×” Classifieds × ×˜×œ כלו×. ×ולי בגלל ×“×‘×¨×™× ×§×¨×” כל כך מהר ×”×’×™×¢, מוות מוזר.
×× ×™ רוצה מרחב פרטי, להוריד × ×•×–×œ×™×.
×× ×™ ×œ× ×¡×•×‘×œ ×•×œ× ×¢×¦×•×‘, פשוט מרגיש מוזר. תחושה מוזרה עד עכשיו, ×›×שר ×”×•× ×”×™×” ××“× ×›×ž×¢×˜ ×©×œ×•×©×™× ×©× ×”, ×× ×™ ×œ×¢×•×œ× ×œ× ×שכח
התחל בלילה, לישון כבר ×œ× ×©×™×›×•×¨ ×¨×©×œ× ×™×ª שלי שוב. חשבתי על המורה הזקן שלו, ×ת הפעולות ×©×”×•× ×¢×©×” לי ו ×”× ×©×§×£ ש×לות khacnhau, ×”× ×ž×™×œ×ו ×חד צריך ×ת המוח הפורטל להתפרק ×בל שלי צבת ×חיזתי ×–×”. הגדולה כמובן ×œ× ×”×™×™×ª×™ קבוע, משהו ספציפי, קשה מ×וד ×œ×”×©×œ×™× ×ת הקורס ×¢× ×™×œ×“ היפר××§×˜×™×‘×™×™× ×›×ž×•× ×™.
×חרי ×”×רוחות, ××ž× ×©×œ×™ ו×חותי לעבוד ולכתוב ×œ×©× ×•×ª ×ת הספר. שטפתי ×ת הכלי×, שטף לסיי×, רק במעלה המדרגות, ×”×•× ×§×¨× ×‘×©×ž×™.
×ולי ×”×•× ×ž×—×›×” לי, הרבה זמן.
×ולי ×”×•× ×—×•× ×‘×ž×¢×™, חוסר ×ž× ×•×—×”, כך ×”×•× ×§×¨× ×‘×©×ž×™.
×”×•×¨×™× ×”×ª×™×›×•×Ÿ ×”×בטחה ×”××—×¨×•× ×™×
מיד. × ×©×תי ×ותה ליד המיטה.
×”×•× ×”×‘×™×˜ בי בריכוז, ול×חר מכן ירד ל×ט ×ת ×”×ž×›× ×¡×™×™×. רק להסתובב כדי עגלי×. ×•×”×•× ×’× ×§×©×•×¨ ×לי. ×ž×›× ×¡×™×™× ×”×™×¨×š שלי מסורבלת, ×œ× ×œ×©×ž×•×¨ עד, ו××– הסר ×ותו ×”×•× ×ž×©×š ×ותי למטה, × ×™×˜×•×¨ לחץ.
×חד ×œ× ×™×›×•×œ לר×ות ×›×™ ×× ×™ תמיד ×œ× ×¢×•×œ ×ת השערי×. ו×יפה ×”×•× ×¢×•×©×” סקס ×¢× ×ותי ×‘×¤×™× ×”. ×ין החישוב ×›×ן? ×× ×™ ×œ× ×™×•×“×¢. ×× ×™ פשוט יודעת, ×× ×™ ×והב ×ותו להיות × ×’×ל ×¡×ž×™× Lú ×§×¡× ×”×™× ×œ× ×›×¤×™×™×ª×™×ª. ×›×שר ×”×•× ×”× ×™×— יד ×חת למטה יש ליטף קשה כמו ×–×” שלי על ×”×™×“×™×™× ×©×œ הקצב בהדרגה, שלו ×–×•×¨× ×“× ×‘×’×•×¤×™ בהדרגה, ×‘×¢×“×™× ×•×ª להפיץ קהות. ×¢× ×¨×¤×œ×§×¡ × ×•×¨×ž×œ×™, הבטתי למטה מה ×©×”×•× ×©×œ×•, ×ותו מצומק, מחדש ××™× ×˜× ×¡×™×‘×™, ציור ×תה ×œ× ×והב ×ת הקטן שלי.
×‘× ×™×’×•×“ ×לי.
× ×¨××” ×›×ילו יש ×’× ×¡×™×‘×” ×›×™ מ×וחר יותר ×× ×™ תמיד להגדיר ×ת עצמך ×›×™ הגוף של ×”××“× ×œ×¢×©×•×ª, ×”×•× ×והב ×ותי? לכן, ×× ×™ × ×לץ תמיד לחקור ×ות×.
מהר, דחוף שוקק. כל כך מפחדת ללכת לבית הספר ×ו למישהו ×חר, ×”×—×‘×¨×™× ×©×œ×™, ×”×”×•×¨×™× ×©×œ×™, ×ו ×”×©×›× ×™× ×¤×ª××•× ×ž×•×¤×™×¢ ×œ× ×¨×§ ×ž×ž× ×•. ×× ×™ שתיקה בזמן ×©×”×•× ×™×‘×‘×” hu hu. ×× ×× ×™ מתחיל ×¢× ×”× ××”, ×× ×™ שותקת, כמו × ×•×¨× ×ž×œ×•×›×œ×š כמו ×§×”×”. לט××˜× ×”×©×œ×, ×”×¨×™× ×ת ×ž×›× ×¡×™×•, לשכב, קשה, על ידי ×× ×©×™× ×›×ž×• ×× ×©×™× ×©×ž×ª×™×.
×”×מבטיה שלי שוב.
כביסה שמ×ל, עתיקי×, ×—×™×™×‘×™× ×œ× ×§×•×ª ×ת הטיוטה על הגוף חזיר. ×× ×™ חווה sa בחלל, ידוע רק לשבת לבד, בשקט × ×’×“ ש×ר קת רי×ות ×”×¡× ×˜×¨, השיעור המורה הזקן שלו ×ª×•×›× ×™×•×ª של BenQ כמובן פתוח, לקר×ת בית הספר. ×”×•× ×”×˜×™×œ עלי והחזק יחד ×‘×¨×’×¢×™× ×§×”×” מל×, ו××– הזמן בין גוף ×©× ×™ מה? רק משק בית בודד. Xoet רק מר××” × ×•× ×©×œ× ×˜×™ ×ור דרך, כמו במחק להסיר עקבות מלוכלכי×. ול×חר מכן להמשיך לעקוף לעקוף ×חד ×ת ×”×©× ×™ ×œ× ×¦×—, כל כך עבה ומלוכלך ×›×™ בסופו של ×¤×¡×™× com חפיפה ×œ× ×‘×¨×•×¨ כיצד פופולרי כפייתית.
×›×שר לכיתה × ×ž×¦××™× ×ž×œ×, ×× ×—× ×• ×ž×ª×—×™×œ×™× ×ž×•×©×‘ בית ספר רגיל, ×”×ª× ×”×’×•×ª×• למסלול×. מהיר. למדתי ×œ× ×ž×¢×˜ ×›×שר ×”×•× ×¦×¨×™×š לה×שי×, ×ו ×יך תלמיד המחמד שלו ×ž×ž× ×™, ×œ× ×כפת לי על ×–×”. ×× ×™ עדיין היטב ×ת הבעיה הקשה ×©×”×•× ×¢×©×”, ×“×‘×¨×™× ×ž×•×–×¨×™× ×§×•×¨×™× ××™× ×• מושפע עד כמה הלמידה שלי.
גוזל גיל שלוש עשרה ×•×œ× ×הוב, בגיל שלוש עשרה ×”×•× ×–×›×¨×•× ×•×ª ×¢×’×•×ž×™× ×‘× ×©×ž×ª×™ לממשלה ×חר, לעשות ×ת קרובי המשפחה.
ילדות ×”×™× ×œ× ×ותה ×חת. כמובן ×”×©×œ× ×›×š ×× ×™ ×œ× ×ž×–×”×” ×ת ×”×›×ב שלי.
למחרת, ×”×•× ×”×™×” ×‘× ×”×‘×™×ª×” ×ž×•×§×“× ×œ×¢×©×•×ª. ×œ×¢×•×œ× ×œ× ×”×™×™×ª×™ מצפה ×ž×ž× ×•, ×בל ×× ×™ ×œ× ×ž×›×—×™×©, ×œ× ×œ×¦×¢×•×§, ×œ× ×ž×—×ות. ×× ×™ כמעט ×§×¨× ×œ×• ש×. ×× ×™ לציית ×›×שר רצה. ×× ×™ ברירת המחדל עבור הרצון שלי ×”× ×ª×¢×‘ שלו. ×›×שר ×”×•× ×œ×™×˜×£ ×ותי, רוח רחב riet של ×”×ª×™× ×•×§ הקטן שלי. הפיגוע ×”× ×ª×¢×‘ יחד ×¢× ×”× ××” ×’×¨× ×œ×™ ×ושר מ××– ל×בד ×ת היכולת לשלוט בעצמי, × ×ª×ª×™ להיסחף שלי ×ו להיות שקוע מערבולת של גורל?
התחלתי ללמוד ×יך לעשות העצמי שלך מ×ושרת, ×× ×™ יודעת ×›×™ ××•× × ×•×ª ×”×•× ×›×•×›×‘, ×יך ×× ×™ מרגיש מושפל × ×בק גילוי עצמי, ברגע ש×× ×™ חושבת עליו, לדמיין, למשוך מספיק לדמיין. ×œ× ×ž×¤× ×™ רעידות להרגיע חיבה, ×œ× ×›×ž×• רגשות ×—×ž×™× ×•×¢×“×™×Ÿ של ×הבה, ×בל מ×וחר יותר הייתי, רק ×ž×œ× ×”×©×¨××” שגרתית. חייב. חייב. ו×× ×™ ×œ× ×™×•×“×¢ ×יך ו××– תצטרך לעשות ×ת ×–×”. ילד ששיחק ×¢×, × ×ª×§×¢ בבוץ ××“× ×¨×¦×•×Ÿ חופשי מודע ×›×”×” על ידי וילון כיסוי ×–×” סוד ×›×™ ×©×™× ×•×™ ×”×•× ×˜×‘×¢×™ ובלתי × ×¨××™×.
×œ× ×¨×§ ×–×”, ×”×™×•× ×”×™× ×œ× ×מ×, ×”×•× ×ž×• למטבח שבו ×× ×™ ×ורז לבשל. ×›× ×™×¡×” הכריחו ×ותי ×ל הקיר.
×”×•× ×ž×¢×•×œ× ×œ× ×œ×§×— ×ותי שוב חוסר עובש שטוח ×”×ור הר×שון ×”×•× ×œ×§×— ×ותי לשכב ש×. ×”×•× ×œ× ×”×™×¡×¡ מפחד ×בל הפחד של סקס ×¢× ×ותי × ×›×•×Ÿ במטבח הצפוף של הבית שלי.
×™×•× ×חד, ×›×שר ×”×•× ×ב ש×× ×™ ×והב הביתה הפתעה מיי. × ×¨××” כמו ההודעה ר×יתי ×ת הכדור תחת המטבח שלו. ×× ×™ ×œ× ×™×›×•×œ לפתוח ×ת ×”×©×¢×¨×™× ×¨×§ בגלל בלבול ופחד. ר×יתי ×ת ×בי × ×›× ×¡, ×”×•× ×¨×’×•×¢ הלך לברך כמובן.
××‘× ×©×œ×™ ש×ל: "למה וין למטה השף הר×שי לעשות?". ×× ×™ ×œ× ×–×•×›×¨ ×”×™×” לי מפוברק סיבה ×œ×¢× ×•×ª על הש×לה של ×בי, רק כדי לדעת ×× ×’×–×¢ ×¤×¨× ×יפה ×× ×™ ×’× ×ž× ×¡×” להתמודד ×¢× ×”×ž×¦×‘ ×”×–×” .. ×“×•×•×§× ××‘× ×˜×‘×¢×™ ×בל הרגשתי מערכת ×ž×•×›×¨×™× ×”×ª×œ×ž×™×“×™× ×¦×¨×™×š לחשוב על ××‘× ×©×œ×™ ×בל בגלל ש×× ×™ ×œ× ×מרתי ×©×•× ×“×‘×¨ יותר.
×œ× ×‘×œ×™ ×”×–×“×ž× ×•×ª ×œ×‘×˜× ×ת לפקוק הערב ×ž×¢×•× ×Ÿ ×”×מת ××– ×× ×™ משעין סוף הרחוב, לכן בחרתי בתור שחקן ×•× ×™×¡×” להסתיר. ×‘× ×›×¡×™× ×§×‘×•×¢×™× ×‘×ž×§×¨×” ×”×‘× ×™×™× ×™× ×”× ×¢×œ שכבה קשה של סיד בהדרגה במשך הזמן בטעות על ידי ספיחה ×—×–×§ עטוף גוף רך שלי ×”×ª×™× ×•×§ לשרוף שיבולת שועל.
במשך כמעט ×©× ×”, המורה הזקן שלו תמיד הופיע בחיי. כמו רוחות רפ××™×. לישון כמו ×ור שכח, שקע ב×פלה למשל גל××™ הרצון × ×ª×™×‘.
et סתיו, חורף, דרך ×”×ביב והקיץ, חופשת ×”×§×™×¥ שלי וללמוד יותר של הקבוצה ×©×œ× ×• הסתיימה. המורה הזקן שלו ×œ× ×”×™×” לי ×”×–×“×ž× ×•×ª להיפגש ×יתי שוב. למרות ×©×œ×¤×¢×ž×™× ×× ×™ עדיין × ×ª×§×œ ×ותו בחצר בית הספר. ×ž× ×”×™×’×™ חלבון ×”×•× ×¨×§ תחושה ש×× ×™ מקבל ×ותו.
מ×וחר יותר × ×•×“×¢ לי ×©×”×•× ×’× ×œ×¤×ª×•×ª ו התעללו ×ž×™× ×™×ª גברית מספר ×”×ª×œ×ž×™×“×™× ×‘×‘×™×ª הספר, מישהו צריך ב×מת ×‘×—×™× × ×§×™×œ×•×£ התקרה של ×¤× ×™×•. ×× ×™ בהכרח סבל השפלה קטסטרופלי יודע ×יך.
כעבור כמה ×©× ×™×, שמעתי ×©×”×•× ×ž×ª משחפת.
×× ×™ עד כיתה תשע, החל ×¨×¢×™×•× ×•×ª ×ž×¢×•×¨×¤×œ×™× ×ž×ותו המין ×©×—×™×™× ×¡×‘×™×‘×™, שהכרתי בקהל ברחוב. כמובן ש×× ×™ תמיד שו××¤×™× ×œ×—×™×•×ª במצב רוח ×”× ×¨×•×¦×™× ×œ×“×¢×ª ×יך. לכ×ורה ×”× ××•×”×‘×™× ×ותי, ×בל מ×חורי שכבות של ×‘×’×“×™× ×חרי×, ×”× ×¢×•×©×™× ×™×•×ª×¨ ×ו ל×?
×× ×™ ×œ× ×ž×¢×•× ×™×™×Ÿ ×”×‘× ×•×ª ×¢× ×רבע שכבות, למרות ×©×”× ×’× ×“×™ חמוד כגוף ×”×•× ×‘×ª×§×•×¤×” ×‘×œ×•× ×ת × ×× ×’ סקסי. ×× ×™ משחק ידידות ×¢× ××•×ª× ×בל ×œ× ×”×× ×¨×’×™×” דחף ×ž×™× ×™ כלפיה×. החל מ ×›×ן, ×× ×™ פעיל לבחור ×‘×—×™×™× ×‘×©×‘×™×œ×™, כמו ש×× ×™ ×והב טו×ן, חבר לכיתה צעיר.
טו×ן × ××”, גבוה ולבן כדי ×œ× ×§×•×ª, ×”×•× ×‘×Ÿ ×©× ×” ×חת תחת ×בל ×× ×™ צריך ללמוד ×ת ×”×¢× ×™×™× ×œ×”×™× ×¦×œ. ×›×™ הייתי מזכיר ×ת ברית ×”× ×•×¢×¨ צריך להרוויח מורה בכיתה שהוקצתה לי ×©×™×¢×•×¨×™× ×¤×¨×˜×™×™×, לעזור טו×ן ×קדמי. סגור יומי המר××” של השבוע ×’×¨× ×œ×™ ×—×–×§ ×”×™×” ×טרקטיבי. ×× ×™ מרגיש במוחו, ×’×¢×’×•×¢×™× ×‘×¨×•×¨ רטט ×וז הצעד הר×שון ×ל ×”×הבה. יש לי בקשה ב×ופן חד צדדי ×›×™ טו×ן. ×¢× ×›×œ ×”××™× ×¡×˜×™× ×§×˜×™× ×©×œ הסוד שלו.
×‘×™× ×ª×™×™×, טו×ן ו×× ×™ משחק ×¢× ×§×‘×•×¦×” של ×™×“×™×“×™× ×‘× ×™× ×•×‘× ×•×ª ×›×חד. ×œ×¤×¢×ž×™× ×˜×•×ן × ×˜×© ×ותי והלך ×¢× Huong, בתו היפה ביותר בקבוצה גרמו לי ×ומלל, עצוב ×ובדן של כמה ימי×. ×‘× ×•×¡×£ Huong, טו×ן ×’× ×ž×©×—×§ ידידותי ×¢× ×‘× ×• ×”×—×•×“×©×™× ×©×›×‘×” × ×•×¡×¤×ª של תחושת בדידות ×œ×’×¨×•× ×œ×œ×‘ שלי העלתה קצת ×ž×§× × ×ž×•×ª×§. ×× ×™ רוצה טו×ן, ×”×—×–×§×” משלה עבור ×ותו שלה×. ×× ×™ ×ž×‘×™× ×ת ×”×הבה ×‘×¦×‘×¢×™× ×©×•× ×™× ×¨×‘×™×, ×‘×¢×™× ×™ ×›×שר שבוע ×”×•× ×ª×ž×™×“ כיבד ×ת ×חיו מוקף × ×•×©×ת לכסות ×ותי, ×›×שר הגוף שלך ×”×•× ×ª×ž×™×“ ×‘× ×•×—×•×ª בזמן לי עצוב. ועוד כמה ש×× ×™ צריך טו×ן ×הבו ×ת רוב ×—×™×™.
×”×™×” ×œ× ×• ×ת הת×ריך יפה, יכולה להיחשב טבעית טו×ן × ×©×ž×ª×™ כמו ילד לשרוף ×ת ×חיו ×”×ª×™× ×•×§ ×ו kittenish, ×בל תמיד דו××’ טו×ן. ×בל למעשה יש לי רגשות במשך יותר משבוע, ×× ×œ× ×× ×™ ×œ× ×œ×¨×ª×•×— על כל ×רוחה ולישון חשיבה ngu.khi טו×ן, טו×ן ×™×”×™×” לר×ות.
××– על הפרידה ×ž×©× ×™ ×©×œ×™×©×•× ×™ וכן, יש ×’× ×”×™×•× ×× ×™ טו×ן חמקמק. ×× ×™ מרגישה ×©×”×•× ×•× ×ž×•×’, רק להבין. מישהו צריך ל×חסן סויה ×”×™×—×¡×™× ×‘×™× ×™ לבין טו×ן, ×”× ×”×¨×’×™×©×• משהו ×™×•×¦× ×“×•×¤×Ÿ. × ×¤×’×¢×ª×™. היו×, ×× ×™ פשוט ×והב ×ת ×–×” שו×פת מתיקות ×›× ×”, שקט ×•× ×•×—. בהדרגה מן ילד שקדן ×•× ×’×“ ngợm × ×¢×©×™×ª×™ חלש בקרב הקהל, ×¦× ×— על רחוק ריק מעורפל. בלילה ×’×©×•× × ×”×’×ª×™ לכתוב ×™×•×ž× ×™ שגי××”, לכתוב טו×ן.
"× ×•×‘×ž×‘×¨ 13, 1995
×’×©× ×¨×™×¥ עצוב × ×¤×œ על מרחב שקט, ×ולי ×”×¤×¢× ×× ×©×™× ×”×™×• ×™×©× ×™× ×›×œ, רק ×ת הילד כתלמיד שלו ישב מקשיב ×œ×’×©× ×œ×›×ª×•×‘ nhỉ רק היומן. הרכבת ×—×™× × ×©×¨×™×§×” ×©× ×”×¨×—×§ ×ž×ª×—× ×ª ×œ× ×ž×‘×™×Ÿ ×ו ×œ× ×§×•×ª שוב. מה רכבת לילה מ×וחרת המפעילה ×ת nhỉ. ו××– ×תה רק ×”×¡×¤×™× ×” כדי לשמוע ×ת הגש×, טבעת ×”×’×©× ×”×™×” מרגיש עצוב ×ו שמח ×× ×™ ×œ× ×ž×‘×™×Ÿ ×ת ×–×”. רק תזכור ×›×™ ×‘×™×ž×™× ×’×©×•×ž×™× ×œ×¢×©×•×ª ×ותך מ×ושר רק עצוב עבר.
המרחק ×‘×™× ×™ לבין טו×ן על מרוחק, עד כיתה ×’ 'בבית הספר שלי ×§×™× ×œ×™×™×Ÿ. טו×ן ×œ×¤× ×•×ª לדרך ×חרת שכיבה. ×—×™×™× ×—×“×©×™×, שטף ×ת ×”×—×‘×¨×™× ×”×—×“×©×™× ×©×œ×™, ×œ×’×¨×•× ×œ×™ לשכוח ×›×™ ×¤×¢× ×× ×™ עצוב בגלל היעדר טו×ן. ובכל רחבי ×œ×”×¢× ×™×§ שלוש ×‘×©× ×”, תחושה של ×הבה יזכור טו×ן חזר ×‘×™×ž×™× ×”×”× ×בל ×‘× ×™× ×חרי×, ×”×•× ×”×™×” בצב×.
×× ×™ רק רוצה ×›×™×£ בצב×. כל ×™×•× ×”×•× ×¨×›×™×‘×” מרוסיה מהמשרד שלי בחצי התורן ללכת לבית הספר, ×מר ב×ותו דיון ×ת ×”×›×™×£ סיפורי×, עצוב במהלך מרחק רב לבית הספר ל×× ×’ ל×× ×’ ×’×•×¨× ×œ×™ ×ושר כל כך פשוט הייתי, ×יפה הגרסה המל××” ש×פתן כוח ×”×™× ×¦×“ ×œ×™×—×¡×™× ××™× ×˜×™×ž×™×™× ×ª×ž×™×“ מעורר בי, הלוו××™ ×¨×’×¢×™× ×”×¦×‘× ×œ× ×™×©×ª× ×”. ×›×™ ×× ×™ תמיד מרגישה מ×וד בודדה הדף. ×’× ×”×ž×©×¤×—×” שלו.
לי ×ותו רק בגלל חשש ×›×™ ×ו יותר יחד, ×בל רק ×חד בשמ×ל ברי×, ×”×•× ×™×‘×•× ×”×‘×™×ª×” ×”×•× ×חד לי, לפייס, ×”×©× ×™×™× ×›×™ ×× ×™ × ×ª× ×¦×œ ×ותו. בדרך כלל הייתי מחכה לו לשבת ×יתי בכל ×”×©×™×¢×•×¨×™× ×”×©×•×œ×—×Ÿ, ×ו להעמיד ×¤× ×™× ×ותו בטעות ×¢× ×”×¡×™×ž×•×Ÿ שלו עלי. כל הון כועס, ×× ×™ ××£ ×¤×¢× ×œ× ×”×¢×– לה××©×™× ×ותו × ×˜×œ, ×× ×™ רק משלה ו××ª×¨×™× Classifieds ×œ×”×™×›× ×¡ לכ×ן יותר ×›×™ ההתקפה חלשה בטבע פר××™, פרוע פרוע ×בל ×”×•× ×—×œ×©, ×”× ×™×‘×™×ו על ×יפה?
"×פריל 9, 1997
×”× ×¨×§ ×¨×•×¦×™× ×œ×‘×›×•×ª ×œ× ×œ×‘×›×•×ª פופולרי. ×תה רו××” רק ×ת הלב ×©×œ×”× ×©×”×¦×˜×‘×¨×•, שבור, ×”× ×¨×•×¦×™× ×ž×©×”×• ×›×™ ×œ× ×”×‘× ×ª×™ ... ×תה הולך, לחשוב ולחשוב הרבה. ×בל שמשהו יקרה לך ×œ× ×œ×—×ª×•×š ×›×™ פופולרי. ×ת חושבת ש×ולי מחר ×”× ×™×¢×–×‘×• ×ת בית הספר וללכת ×œ×ž×§×•× ×ª×”×™×” לו חרטה "
×¨×‘×™× ×©×•× ×™×. ×§×•×•×™× ×›×לה. ו×× ×™ כמובן ×œ× ×œ×¢×–×•×‘ ×ת בית הספר של ×”×—×™×™×. רק בספל שלי ולהגן עליו "בכעסו שוב?" ×× ×™ מחייכת חיוך ×¢× ×§. ×™×•×ž× ×™ ×”×¦×‘× ×¡×™×™× ×¢× ×”×¨×‘×” ×ž×™×œ×™× ×œ×הבה, ×× ×™ × ×•×ª×Ÿ לו לקרו×. ×ž× ×”×œ כללי שתיקה מוחלטת, ×”×•× ×”×‘×™×Ÿ ללב שלי, ×בל ×”×•× × ×©×ר ×דיש ×œ× ×™×•×“×¢ מה ×× ×™ ×’× ×œ× ×¦×¨×™×š יותר מזה. ×× ×™ מכיר ×ותו רק למען ×”×הבה העצומה ש×× ×™ פוגש יפה הרבה תפילה.
בכיתה ×©×ª×™× ×¢×©×¨×”, ×× ×—× ×• ×ž×•×›× ×™× ×œ×”×›×™×Ÿ ×ת רוח ×œ×‘×—×™× ×” ב××•× ×™×‘×¨×¡×™×˜×”. חיפוש ××ž× ×—×¨×•×¦×” בכיתה שלי ל×ימון × ×•×¡×£ לבדיקה שלי. עדכון סרן בכיתה גוש ×”××™×ž×•× ×™×, ידעתי ×ת הרגשות ×”×לה ×‘× ×’ khuâng תחילה ×‘×¢×“×™× ×•×ª ×¢× ×—×‘×¨×”.
שבע עשרה ×œ× ×¤×’ ×וז רבתי, התחלתי להיזכר על ×–×”,, זוכר ×ת ×—×–×§×” רצון ומש××‘×™× ×‘×§×©×” ממיטב שלה. ×× ×™ בדרך כלל להוסיף לכיתה מוקד×, מחכה לה, להגיד ×©×œ×•× ×•×œ× ×œ×¨×ות ×ת ×¤× ×™×”× ×©×œ ×”×ופי שלה. ×× ×—× ×• ×™×•×©×‘×™× ×–×” לצד ×–×”, הרגשה חמה של חופי בלתי × ×¨××”, × ×™×¡×™×ª×™ קשה ×”×—×™× ×•×š ×œ× ×¢×œ ×–×”, ויותר גרוע על ×–×”, ×–×” ההפך.
×‘×¦×‘× ×× ×™ שוכח ×”×•× ×’ ××”×”, ××”×” ליד ×”×•× ×’, צללית ×™×¤× ×™×ª ×§×˜× ×”. ×œ×¢×ª×™× ×§×¨×•×‘×•×ª ×× ×™ עדיין עומד בין שתי ×”×ž×“×™× ×•×ª ×›×™ ×”×•× ×¨×’×©×•×ª עבור ×©× ×™ ×× ×©×™× ×”×’×™×¢×• ב×ותו. ×”×•× ×’ ××”×” ו×× ×™ רק צריך ×ת ×”×”×–×“×ž× ×•×ª לפגוש ×ת כיתות × ×•×¡×¤×•×ª, ×ž×”× ×” וידידותית כמו כמה זוגות, ×בל עד ×”×•× ×’ Anh סכר סכר × ×›×ª×‘×• ×ו להביט בי, ר×יתי פת××•× ×ž×©×”×• ×©×•× ×”.
×”×™× ×™×›×•×œ×” לחכות לי.
×בל עד יבש עלה שוב, la × ×•×¤×œ לת×ר כל ×”××’×£, ×× ×™ עדיין שקול על ×–×”, כגוף החברה. רק ×–×” הכל. הייתי שותק ×œ× ×¦×—. סלח nhé התיכון. מ××– סין ×œ× ×™×›×•×œ×” לשקר, לשקר ×–×” רע, במיוחד ×¢× ×”×•× ×’ Anh.
×œ× ×”×¢×–×ª×™ ×œ×—×œ×•× ×¢×œ ×–×”, × ×œ×š ל×ורך על ×ורך הדרך, ×›×™ ×× ×™ יודע ש×× ×™ יכול ×œ× ×œ×‘×ª ×”×•× ×ž×œ× ×הבה שלמות. ×× ×™ יודעת ש×× ×™ רוצה ×חד הקרבה ×חת, לעשות משהו עבור מישהו. רק ×”×¦×‘× ×™×›×•×œ רק, מי עושה ×ותי מ×ושר לסגור, ×©×¢×•×©×™× ×›×ב הלב שלי, ממש חרדה ×ž×ž× ×•
סוף כיתה שתי×, המחוז יש חברה. הפכתי ××“× ×©×œ×™×©×™, לר×ות ×ותו ו×ת ×”×שפות, ש××•×”×‘×™× ×ותו ×ומר ×ת הטביעה ×ותו. שמחה בשבילו ועצוב בשבילה, ×× ×™ ×œ× ×ž×§× ×, כלומר עד הבת הו×. ×× ×™ ×œ× ×™×›×•×œ להסביר ×ת ×–×”, ×ולי הרגשות שלי גדול מדי בשבילו, עד ×©×”×•× ×¤×©×•×˜ מ×ושר, ×× ×™ שמח ×’× ××–.
×¢× ×–×ת, ×× ×™ עדיין זוכר סחר בשקט, תמיד ביקש קרוב ×ליו.
×ª×ž×•× ×” ×›×™ ×× ×™ עדיין מחזיק, להדביק ביומן, ×ת ×”×ž×™×œ×™× ×ž×œ×ות ×הבה לצב×.
×× ×™ ×œ× ×ž×ª×‘×™×™×© לדעת חולשה ×©×œ×”× ×œ×¤× ×™ הצב×, ו×× ×™ ×’× ×œ× ×כפת ×›×שר כמעט ×›×•×œ× ×‘×›×™×ª×” שלי ×™×•×“×¢×™× ×©×× ×™ ×והבת עבור ×¦×‘× ×ž×™×•×—×“. ×בל ×”×•× ×§×¦×ª התרחקו ובוז, בשקט הודה הזמן של ×©× ×ª ×”×œ×™×ž×•×“×™× ×”××•× ×™×‘×¨×¡×œ×™×ª הבי××” לי ×ת חבר טוב.
××™×¨×•×¢×™× ×לה התרחשו ל×חר מכן ×¤×•× ×” ל×חר שעבד בבית הספר ×”×‘×—×™× ×” עבור ×”×›× ×™×¡×” ל××•× ×™×‘×¨×¡×™×˜×” ×ž×œ× ×—×©×•×‘ ×›×™ ×× ×™ יודעת שזה ×™×”×™×” × ×”×“×¨ להחליט ×”×—×™×™× ×©×œ×™, עברתי ×ת ×”×‘×—×™× ×” ×“×•× ×’ ×”××•× ×™×‘×¨×¡×™×˜×”, ×—×œ×•× ×‘×›×œ×›×œ×” ×”×‘×™× ×œ×ומי × ×›×©×œ בשל חוסר × ×§×•×“×•×ª במחצית. חיל ×’× ×¢×‘×¨×• לתוך ×”×דריכלות, כמעט Suichang ×œ×”×ª× ×“×‘ ×”×—×œ×•× ×©×œ×•.
×“×•× ×’ ×”×× ×× ×™ × ×›× ×¡ לבית הספר. ×›×ן, × ×•×ª×¨ סביבתי חדש לגרור ×ותי החוצה של × ×•×¡×˜×œ×’×™×” על הצב×.
Ha Tinh Duc ×©×’×¨×™× ×”×× ×•×™ ×בל קטן מ. ×’×¨×ž× ×™×” לקחת הביתה La סו×ן, סו×ן Dinh, ×בל בכל ×”×–×“×ž× ×•×ª שיש לי ×•×’×¨×ž× ×™×” על ×©×—×§× ×™× ×חרי×. קר×תי ×ת ×”×©× ×”×’×¨×ž× ×™ ×”×•× Nhóc ידידותי, להתוודות ×›×™×£ ×מיתי שלו.
×”×¤×¢× ×”×¨××©×•× ×” ×’×¨×ž× ×™×ª ×× ×™ ×‘× ×”×‘×™×ª×”, רו××” ×ת ×חותו היפה שלי וחיבה לחש ×ו בדיחות: "×”×•× ×¢×©×” סין nhé Nhóc החוק ×ות×!" ×× ×™ פשוט צוחק. ×”×“×¤×™× Nhóc ×œ×”×™×›× ×¡ יותר ×–×™×›×¨×•× ×•×ª ×”××—×¨×•× ×•×ª. במיוחד ב×ותו הזמן ×× ×™ ×וכלת, × ×˜×• לשחק ×¢× ×’×¨×ž× ×™×”, ×”×ž×›×•× ×™×ª ×”×’×¨×ž× ×™×ª מ×חורי, ×ת שתי זרועותיו סביבי בחוזקה, ×œ×’×¨×•× ×œ×™ לרוץ ×¢× ×”×ª×—×•×©×•×ª ×”×לה ×œ× ×œ×ª×ר. עכשיו ×× ×™ ×œ× ×יכפת לי קטיפה לדעת יותר.
בוקר ×חד, ×’×¨×ž× ×™×” על ×ישור עבור ×”×”×•×¨×™× ×©×œ×™ למשחק ×’×¨×ž× ×™×”. ×”××—×™× ×œ× ×™×•×“×¢×ª ××•×¤× ×™×™× ×—×¨×™×£ מ×וד ×¢×™×™×£, סיפור tiu הכותרת תפקיד. הבית, ××ž× ×’×¨×ž× ×™×ª הקבלה מתחשב. ×בטחה ×’×¨×ž× ×™×ª ×מ×: "×”××—×™× ×ž×›×Ÿ שטף ×’×¤×™×™× ×œ× ×•×— ×”×× ×œ×‘×©×œ ×ורז ל×כול. × ×›× ×¡×ª×™ לחדר ו ×’×¨×ž× ×™×”. מבוסס חלון חדר קטן המשקיף על ×”×’×™× ×” Sunny. ×”×©× ×™×™× × ×¤×œ×• xuyt המיטה שלה × ×ž×—×§×• ×ž×¤× ×™ הקור, ×× ×™ ×œ× ×©×•×›×‘×ª ליד ×’×¨×ž× ×™×”, ×× ×›×™ ×’×¨×ž× ×™×” היתה לי מתחבקי×, ×ž×—×–×™×§×™× ×™×“×™×™× ×‘×™×“×™×™× ×™×—×“ קבקב ×—×•× ×‘×—×•×¨×£. ×”×× ×”×”×©×¤×¢×” שביר, מעורפל חולף בלבד.
×”× ×©×™×§×” הר××©×•× ×” מש×, ×©× ×™ × ×¢×¨×™× ×¦×¢×™×¨×™× ×©×œ בת שבע עשרה וחצי, רך, מתוק מהר מ×וד ×œ×”×™×¢×œ× ×›×ž×• חבר ילדות דו ממתקי×. מהר מ×וד, הרשת ×”×’×¨×ž× ×™×ª של טיפשות ×ž×ž× ×™, עוזב ×§×מרית השורש, מותיר ×ותי תוהה להתעל×.
כמעט רצתי ×ת הצד ×”×’×¨×ž× ×™ ×”×חרון, ×בל בסופו של דבר ×× ×™ פשוט יודע ×ת השמיכות הבוער מכסה משטח ×טו×, × ×¡×—×¤×™× ×‘×¨×ž×” הרגשית מופרע ×œ×œ× ×”×’×‘×œ×ª זמן. מדוע? מדוע? המחיר כפי Nhóc להיש×ר ×יתי, ×× ×™ ××”×™×” יותר Nhóc, חיבה להיות יותר מזה. Nhóc קיבלו ×ותי ××–. למה ×× ×™ בורחת?
ל×רוחות, ×’×¨×ž× ×™×” עדיין לבדוק ×ותי ×›×™×£ להתחיל שיחה × ×•×¨×ž×œ×™×ª, ×בל ×× ×™ ל×. התחברתי בקערה של ×ורז. סיימו ל×כול, ×× ×™ לתבוע זכות. ×’×¨×ž× ×™×” לקחה ×ותי ×ל הסמטה, ××– ×× ×™ מברך על ××•×¤× ×™×™× ×ž×¨×•×ª×§×™× ×’×¨×ž× ×™×ª, סליל המוח ×œ× ×™×•×“×¢ ל×ן ללכת על הדף.
למה ×× ×™ רק יודע בן immersive? למה ×× ×™ חדש כדי להבין ש×× ×™ תקשורת ×ž×™× ×™× ×‘×™×•×œ×•×’×™×™× ×‘×™×Ÿ ×”×¢×•×œ× ×©×œ ×–×” מרווח עצו×.
תעיר ×ותי בחושך של ×”×¢×™× ×™×™× ×”×’×•×£ לסביבה ×”×‘× ×§ ×”×’×¨×ž× ×™, הרצון ×× ×™ ב×ותו ×œ×’×¨×•× ×œ×™ הציתו. ×× ×™ ×¤×•× ×” ל×× ×©×™× ×ž×Ÿ ×”×¦×ž× ×”×ª×©×•×§×”, דיכ×ון בשל בדידות. עזבו ×›×™ ×”×—×™×™× ×œ× ×יך לש×וף, ×× ×™ ×—×•×œ× ×—×œ×•× ×—×¦×•×ª ×—×œ×•× ×ž×œ× ×מ"ן מתעורר בבהלה ×ת ×”×‘×’×“×™× ×”×¨×˜×•×‘×™× ×–×›×•×ª רווי. קר ועצוב, רק רוצה לחבק מן בגוף של גבר.
××– חלומות, הגו ×ת המורה הישן שלו למתמטיקה ×”×™× ×œ×שר khiu ×¢× ×¨×’×œ שחורה quap ירכי בחוזקה ×›×™ ×œ×™×˜×•×¤×™× ×œ×”×ª× ×“× ×“. חצי × ×בק לברוח, חצי לשקוע ב×ושר מוחלט ×œ× ×¦×— מטורף ×ת הספר שלי ×”×•× ×œ×œ×›×ª ל×ן. ×× ×™ ×œ× ×™×©×Ÿ ×ž×œ× ×©×œ×ž×•×ª בשבילך. ל×חר × ×©×™×§×” של ×’×¨×ž× ×™×”. ×–×” ב×מת הרצון התעורר בי ..
תשוקה לי השר××” כל ×™×•× ×¢×•×©×” תפוח הופך להתקיי×, למרות ×’×¨×ž× ×™×ª חושב עלי. ×œ×¢×ª×™× ×§×¨×•×‘×•×ª ×× ×™ משולשל הביתה ×”×’×¨×ž× ×™ שלו, ב×ופן פעיל ×ו רכיבה על ××•×¤× ×™×™× ×”×‘×™×ª×” ×œ×’×¨×ž× ×™×”. ל×חר ש×לות × ×•×¨×ž×œ×™, ×× ×™ רק רוצה להיות מקומות ×¤×¨×˜×™×™× ×¢× ×’×¨×ž× ×™×”.
על עליית ×”×’×’ שלי, ×ו ×ת הבסיס של חמימות ×”×§×מרית ×”×’×¨×ž× ×™×ª, חיבה ××•×ª× ×• יחד. ×”×—×–×§ ×× ×™ ×œ× ×œ×”×ª× ×’×“ לעשות ×’×¨×ž× ×™×”. ×× ×™ לשמוח מוצף שוקע ×ª×¢× ×•×’ לטפל כמקורות מוי ×הבה רגשית כולל שהצטברו ב×מצעות דחיסה. ×בל בעוד ×’×¨×ž× ×™×” כבר ל×, ×”×—×™×™× ×¢×•×–×‘ לבד בחושך, ×× ×™ תוהה מה ×תה עושה, חושב מה לחיות ×›×ן? יש לי עוד מה מחלה המורה הזקן שלו × ××œ×¦×™× ×œ×”×•×‘×™×œ על ידי דוגמ×, הדרך ×”×’×¨×ž× ×™×ª של ×”×‘×“×œ×™× ×”×¨×¦×•×Ÿ שלי, ×× ×›×™ ×’×¨×ž× ×™×” ×”×™× ×”×‘×Ÿ × ×•×¨×ž×œ×™. הסבל של הומו ×”×™× ×©×œ×™ ×ו מישהו ×חר ×‘×¢×•×œ× ×›×ž×• ש×× ×™ ×והב ×ת ×”×× ×©×™× ×œ× ×ת ×”×¢×•×œ× ×™×—×“ ×יתו.
×בל, ×× ×™ יודעת ×יפה ×œ×ž×¦×•× ×ות×.
ציטוט מ×ת: www.heavengay.com