[left] www.heavengay.com [/ left]
Az emberek elfogadjĂĄk a toll Van Khanh
The Autobiography of China
MostanĂĄig mĂ©g mindig hiszem, jelenlĂ©te a birodalmĂĄban az Ă©letemben nem rendeltetĂ©sĂŒknek megfelelĆen csillag megrögzött, Ă©s milyen borzalmas, hogy mĂĄr kĂłstolt Ă©s a nĂ©zĆ hĂłnapban a hosszĂș sorozat nem teszi vĂĄgtam, hogy van. SzĂŒlettem, hogy anya, kell lennie egy jĂł döntĂ©st, Ă©s azt, hogy valaki, aki mellett a vĂ©rem latex magam itt, vagy sajnĂĄlja, gyötörtĂ©k nap Ă©s vĂ©ge, vagy nem?
Ăgy bĂĄntak velĂŒnk rendesen, nem tudom mĂ©g kissĂ© benyomott, mĂ©g az elĆadĂĄs semmi kĂŒlönleges. Csak nĂ©ha, amikor egyikĂŒnk nem csinĂĄl neki hĂĄzi feladatot, vagy a lusta zenĂ©je volt nĂ©hĂĄny szĂ©p sam intĂ©zkedĂ©s Ă©rinti az Ă©rzĂ©keny testrĂ©szĂ©t, Ă©s Ć sikĂt a fĂĄjdalom okozta felmelegedĂ©s, mert TĂșl erĆs. Persze idĆ most a fiatal elme is, Ă©s vilĂĄgos, mi csak Ășgy a viccet egy tanĂĄr a diĂĄkokkal.
ElĆször fel a kaotikus Ă©rzelmi, nem feltĂ©tlenĂŒl egy szörnyƱ, nem feltĂ©tlenĂŒl a kĂ©t, ez egy furcsa Ă©rzĂ©s mĂ©g sohasem Ă©letemben. Az ĂŒtközĂ©s között a test test, mint egy visszajelzĂ©st, velem a fehĂ©r ĂĄrtatlansĂĄg, amely egy mĂĄsik kemĂ©ny fiĂș, milyen sokkok erĆs tĂĄmadĂĄs volt, de homĂĄlyos. Ha nincs forrĂĄs az öröm, hogy lĂ©pĂ©st tartson, nincs Ăze, nincs egyĂ©rtelmƱ kĂ©pet a impulzusenergia nemi öröm, mĂĄr egy hibĂĄt ĂĄllomĂĄny szerepet? Igen, pontosan megmondani, ez egy szerepet, amit a tanĂĄr is benyĂșjtotta az idĆs beteg.
Az elsĆ alkalommal, amikor lĂĄtta, hogy az ejakulĂĄtum. Követte. Biztos tetszik. Azt biztosan tudom, hogy kicsi volt, a vilĂĄg mĂĄsok, viselkedĂ©s, viselkedĂ©s mĂĄsik. Van mĂĄs tĆke. Az elsĆ alkalommal, amikor megkĂłstolta a szexuĂĄlis Ă©rzĂ©sek, nem pedig egy kislĂĄny, egy lĂĄny, egy nĆ, de az öreg.
EgyszerƱen xiet, fuss, adott személynek, dörzsölni.
VĂĄgĂłhĂd, a sötĂ©t felhĆ immateriĂĄlis valamit, hogy John elindult, amely az Ă©letem de nem vagyok tĂșl fiatal, Ă©s mĂ©g nem teljesen Ă©bren, a tudĂĄs, a tapasztalat, hogy kiszĂĄlljak.
Teljes nagytakarĂtĂĄst felkapta a ruha, kapcsolja be a hiba. Követem, Ă©s egy ritka, hogy engedelmeskedik, azt vidd ki a szobĂĄbĂłl.
GyanĂtom, nghech is olyan mĂ©rtĂ©kben, hogy nem bƱn. Biztos vagyok benne, elsĆ alkalommal, a gyermek 13 Ă©ves ngo nghech, mint Ă©n.
Nekem van egy barĂĄtnĆje, mint Ă©n szĂŒlettem 1979-ben 13 Ă©ves korĂĄban is a szomszĂ©dok Ă©s az invazĂv folyamat folytatĂłdik olyan hosszĂș, hogy tudja, csak elviselni a szĂ©lsĆsĂ©ges fĂ©lelem, szĂ©gyen, a hĂĄztartĂĄsok, amelyek nem meri elmondani senkinek . Az Ć sĂ©rĂŒlĂ©s erĆs jĂĄtszani ĆrĂŒlt vad, gyakran depressziĂłs, akkor is, amikor fĂ©rjhez ment Ă©s boldog a fĂ©rjĂ©vel. TizenhĂĄrom Ă©ves korĂĄban, senki fel minket, vagy adja bĂĄrmilyen is kĂ©pesek megvĂ©deni magukat.
A tanĂĄr az Ă©n rĂ©gi kerĂ©kpĂĄr halom Ăștban, nem az, amelyre a barĂĄtja ki, de az Ă©n hĂĄzamban. Ć nyugodtan kerĂ©kpĂĄrozĂĄs, csak nĂ©ha egy szĂĄraz köhögĂ©s. Hallottam volt tuberkulĂłzis. EsetenkĂ©nt a cukor miatt sokkot, azt dörzsölje a fejĂ©t rĂĄ, hirtelen az illat nagyon nehĂ©z leĂrni felkelĆ orr, Ngai Ngai, koncentrĂĄciĂł, a vĂĄlasz funkciĂłt, egy pillantĂĄs a testĂŒlet nem sokkal zuhany, verejtĂ©k szaga, az nyĂĄlkĂĄs mƱanyag pĂĄlca a bal stick-ig a matematika tanĂĄra, az enyĂ©m, egy rĂ©gi tanĂĄr volt a felesĂ©ge Ă©s a gyermekek Ă©s a szĂŒlĆk tekintetĂ©ben.
Ăpp a kikötĆbe, Ă©n is a föld alatt van.
Nem ajĂĄnlott megvizsgĂĄlni. TĆle.
Nem nyĂșjt. TĂ”lem.
Mocskos! Ez csak az Ă©n Ă©rzĂ©sem az idĆ, a VT tiszta, van mosni, neki mĂ©lyen az ecsetet, hogy tiszta az idĆszak sorĂĄn. Azonnal. ĂN fuss a fĂŒrdĆszoba ajtaja lĂ©gmentesen zĂĄrt, az intenzĂv hirdetĂ©si tetĆtĆl talpig. AmĂg hallom a szĂŒlĆktĆl nem vĂĄrhatĂł kilĂĄtĂĄsok: "Az Oi, erre, hogy a hosszĂș?". MĂ©g mindig kattintson az egyes idĆszak pĂĄlma, csak az egyik oka csak kĂ©t gondolt anyja lesz szaga az undorĂtĂł dolgokat a szag a testem.
Este gyƱjteni mindkĂ©t enni, a szĂŒleim boldog Ășj körzeti hegesztĂ©s törtĂ©net, csak Ă©n vagyok bedugva a tĂĄl, de ne nyelje le venni. Az undorĂtĂł szagot mĂ©g ĂĄtirĂĄnyĂtani elsĆ arany itt, amĂg a sokk az ember, akit Ăgy. Ăn nauseated, megprĂłbĂĄlta lenyelni, minden rizsszemek Ă©s a maradvĂĄny felĂĄllni. FĂĄradt szĂŒlĆk gondoltam, nem kĂ©r semmit. Felkeltem, hogy ĂŒljön az asztalhoz, Ă©s olvassa el a hibĂĄk listĂĄjĂĄt, nem bĂĄnjĂĄk kĂvĂĄnok tenni elejĂ©n a töltelĂ©k is, nem akarok semmit ballaszt aprĂłhirdetĂ©sek. TalĂĄn azĂ©rt, mert dolgok törtĂ©ntek olyan gyorsan Ă©rkezett, Ă©s furcsa halĂĄl.
Szeretnék egy privåt hely, a csepp folyadék.
Ăn nem szenved, Ă©s nem szomorĂș, csak Ășgy furcsa. Furcsa Ă©rzĂ©s a mai napig, amikor olyan ember volt, közel harminc Ă©ve, Soha nem felejtem el
Kezdje azzal, hogy Ă©jszaka, az alvĂĄs nem az Ă©n Ăłvatlan megint rĂ©szeg. Gondoltam a rĂ©gi tanĂtĂł, a fellĂ©pĂ©sek tett velem, Ă©s feltett kĂ©rdĂ©sek khacnhau, hogy betöltöttĂ©k az egyik szem elĆtt kell PortĂĄl a lazĂtĂĄsra, de ez az Ă©n grip fogĂł. Nagy persze mĂ©g nem rögzĂtettĂ©k, valami kĂŒlönleges, nagyon nehĂ©z befejezni a tanfolyam egy hiperaktĂv gyerek, mint Ă©n.
ĂtkezĂ©s utĂĄn, az anyĂĄm Ă©s a hĂșgom, hogy dolgozzanak Ă©s Ărjanak iskolai vĂĄltozĂĄs. Ăn mosott edĂ©nyek, söpört befejezni, csak fel a lĂ©pcsĆn, kiĂĄltotta a nevemet.
TalĂĄn vĂĄrt rĂĄm, hosszĂș idĆ.
TalĂĄn bĂ©l lĂĄz, nyugtalansĂĄg, Ăgy nevezte a nevemet.
Közel legĂșjabb biztonsĂĄgi mester
Azonnal. Ăn vitte az ĂĄgy mellett.
RĂĄm nĂ©zett elszĂĄntan, majd lassan esett le a nadrĂĄgjĂĄt. Tarts ki borjak. Ăs Ć is velem. SajĂĄt comb pants nehĂ©zkes, nem tartjĂĄk be, akkor tĂĄvolĂtsd el, Ć rĂĄntott le, Pressure Monitoring.
Nem lehet lĂĄtni, mert Ă©n mindig zĂĄrja a kapukat. Ăs hol van a szex velem az egyik sarokban. Nincs szĂĄmĂtĂĄs itt? Nem tudom. Csak azt tudom, szeretem Ćt, hogy megvĂĄltott bĂĄj lu gyĂłgyszer nem kĂ©nyszeres. Amikor meg az egyik kĂ©z le ve Ć megsimogatta az Ă©n kemĂ©ny, mert az Ć keze fokozatosan a ritmus, a vĂ©r forgalom testem fokozatosan, finoman Ă©s zsibbadĂĄs terjedĂ©sĂ©t. Egy normĂĄlis reflex, LenĂ©ztem, amit Ć, akkor rĂĄncos, intenzĂv re, rajz nem tetszik az Ă©n kicsi.
Ellentétben velem.
Ăgy nĂ©z ki, van is oka, hogy kĂ©sĆbb mindig meg magĂĄnak azt a kĂ©rdĂ©st, hogy a szervezet az embernek van, olyan, mint Ă©n? EzĂ©rt voltam mindig is kĂ©nytelen felfedezni Ćket.
Gyors, sĂŒrgĆs nyĂŒzsgĆ. Rettegni az iskolai vagy oda valaki mĂĄsnak, barĂĄtaim, a szĂŒleim, vagy a szomszĂ©dok hirtelen Ășgy tƱnik, nem csak neki. Ăn csendben, mĂg Ć nyöszörgĂ©s hu hu. , Hogy Ă©n kezdĆdik öröm, tovĂĄbbra is hallgat, mint egy rettenetes koszos, mint tompa. Teljes nagytakarĂtĂĄst "a nadrĂĄgjĂĄt hĂșzta fel, fekĂŒdj le, kemĂ©ny, az emberek halnak az emberek.
SajĂĄt fĂŒrdĆszoba Ășjra.
Bal mosĂĄs, Ćsi, van, hogy tisztĂtsa meg a tervezetet a sertĂ©s testet. Ăn sa tapasztalat az Ʊrben, amelyrĆl csak ĂŒlni egyedĂŒl, csendben ellen tĂŒdĆ csikk ĂĄlla pihenĂ©s, rĂ©gi tanĂĄr ĂłravĂĄzlatok BenQ termĂ©szetesen nyitott, felkĂ©szĂŒlĂ©s az iskolĂĄban. Ć rendelt meg Ă©s tartsuk egyĂŒtt töltött pillanatok tompa, majd amikor a kĂ©t test, mi? Csak egy magĂĄnyos hĂĄztartĂĄsban. Csak egy pillantĂĄst könnyƱ közönyös xoet keresztĂŒl, mint egy radĂr eltĂĄvolĂtĂĄsĂĄhoz nyomokban piszkos. Ăs akkor is felĂŒlĂrja felĂŒlĂrjĂĄk egymĂĄst örökre, olyan vastag, Ă©s koszos lezĂĄrja, mert a com csĂkok ĂĄtfedĂ©s nem vilĂĄgos, hogy a nĂ©pszerƱ kĂ©nyszeres.
Amikor az osztĂĄlytĂĄrsaim vannak teljes mĂ©rtĂ©kben, kezdjĂŒk egy normĂĄlis iskolai ĂŒlĂ©sĂ©n a viselkedĂ©se normalizĂĄlĂłdott. Gyors. Megtanultam jĂł nĂ©hĂĄny, mikor kell hibĂĄztatni, vagy hogyan hĂĄzi tanĂtvĂĄnya, mint Ă©n, nem Ă©rdekel Ă©rte. MĂ©g mindig Ășgy gondolom nagyon jĂłl a nehĂ©z problĂ©ma, hogy Ć tette, furcsa dolgok törtĂ©nnek, ez nem befolyĂĄsolja az Ă©n tanulĂĄst.
Fióka koråban, és nem szeretett, koråban a sivår emlékeket lelkem egy måsik kormåny, a hozzåtartozók nem.
Gyermekkor nem ugyanaz. Teljes termĂ©szetesen Ăgy nem ismeri fel a fĂĄjdalmam.
A következĆ napon, Ć hazajött korĂĄn van. Ăn soha többĂ© nem szĂĄmĂthatnak rĂĄ, de nem tagadom, nem kiabĂĄl, nem tiltakozik. Majdnem nevezte egy nevet. Ăn engedelmeskedni, amikor akart. ĂN alapĂ©rtelmezett vĂĄgyam az Ć gonosz. Mikor megsimogatta nekem, Riet szĂ©les szellemĂ©ben az Ă©n kis baby. A förtelmes tĂĄmadĂĄs mellett szĂvesen tett boldoggĂĄ, mivel elveszĂti a lehetĆsĂ©get, hogy ellenĆrzĂ©st magam, hagytam drift vagy kĂ©pes felvenni a forgĂłszĂ©l a sors?
Elkezdtem tanulni, hogyan teheti ön boldog, tudom, hogy maszturbĂĄciĂł egy csillag, hogyan Ă©rzem magam megalĂĄzva kĂŒzd felfedezĂ©se magam a pillanatban gondolok rĂĄ, elkĂ©pzelhetĆ, Döntetlen elĂ©g kĂ©pzelni. Nem azĂ©rt, mert a rezgĂ©s nyugtatni szeretet, nem pedig meleg Ă©s gyengĂ©d Ă©rzelmeket a szerelmet, de kĂ©sĆbb Ă©n voltam, csak egy rutin teljes inspirĂĄl. Kell. Kell. Ăs Ă©n nem tudom, hogy akkor lesz szĂŒksĂ©g erre. A gyermek jĂĄtszani, leragadt a sĂĄrban sötĂ©t vĂĄgy szabad ember öntudatlan a fĂŒggöny fel, amely titkos, hogy vĂĄltozĂĄsra van termĂ©szetes Ă©s lĂĄthatatlan.
Nem csak, hogy ma nem az anya, Ć a konyhĂĄba, ahol mo fĆzök rizst. Available arra kĂ©nyszerĂtett, hogy a falra.
Soha nem vitt vissza sima humusz fĂ©nyhiĂĄnyban, hogy elĆször elvitt hazudni ott. Nem habozott, hogy a fĂ©lelem, de attĂłl tartanak, szex engem a szƱk konyhĂĄban az otthonom.
Egy nap, amikor az apa szeretem mai meglepetĂ©s otthon. Ăgy tĂ»nik, a bejelentĂ©s lĂĄttam a labdĂĄt az Ć konyhĂĄban. Nem tudom kinyitni a kapukat csak azĂ©rt, mert zavart Ă©s fĂ©lelmet. ApĂĄm lĂĄtta be, megnyugodott Ă©s elment ĂŒdvözölni persze.
Az apĂĄm megkĂ©rdezte: "MiĂ©rt Vinh le mesterszakĂĄcs tenni?". Nem emlĂ©kszem, hogy volt koholt ok arra, hogy vĂĄlaszoljon a kĂ©rdĂ©sre, atyĂĄm, csak tudni, hogy a vadon Ă©lĆ szĂĄr, ahol Ă©n is prĂłbĂĄlja megoldani ezt a helyzetet .. FeltĂ©tlenĂŒl igazi apja, de Ășgy Ă©reztem, egy ismeretlen rendszert Ă©s a diĂĄkok kellene gondolkodnia az apĂĄm, hanem mert Ă©n nem mondtam semmit több.
NĂ©lkĂŒl nem vĂ©letlen, hogy kifejezzem a peremes az igazsĂĄgot borult vacsora Ășgyhogy utcai prop, ezĂ©rt vĂĄlasztottam, mint a jĂĄtĂ©kos, Ă©s megprĂłbĂĄlta leplezni. ĂllĂłeszköz esetĂ©ben az Ă©pĂŒletek egy kemĂ©ny rĂ©teg mĂ©sz fokozatosan mire vĂ©letlenĂŒl accretion szorosan becsomagolt testem puha bĂ©bi Ă©get zab.
EgĂ©sz közel egy Ă©v, rĂ©gi tanĂĄr mindig megjelent az Ă©letemben. Mint a kĂsĂ©rtetek. Mint a könnyƱ alvĂĄs feledĂ©sbe sĂŒllyedt sötĂ©tben vĂĄgy detektor Ăștvonal pĂ©lda.
et csökkent, hogy tĂ©len, tavasszal Ă©s nyĂĄron ĂĄt, az Ă©n nyĂĄri vakĂĄciĂł, Ă©s többet a mi csoport vĂ©get Ă©rt. RĂ©gi tanĂĄr nem volt alkalmuk talĂĄlkozni velem. BĂĄr nĂ©ha mĂ©g mindig szembesĂŒlnek vele az iskolai jĂĄtszĂłtĂ©ren. Leaders fehĂ©rje az egyetlen Ă©rzĂ©s kapok tĆle.
KĂ©sĆbb megtudtam, Ć is elcsĂĄbĂt, Ă©s szexuĂĄlisan zaklatta több fiĂș tanulĂłk az iskolĂĄban, valaki tĂ©nylegesen szabad peeling felsĆ arcĂĄt. Ăn elkerĂŒlhetetlenĂŒl szenvedett megalĂĄzĂł Ă©s katasztrofĂĄlis know-how.
NĂ©hĂĄny Ă©vvel kĂ©sĆbb hallottam, hogy meghalt a tuberkulĂłzis.
Ăn legfeljebb kilenc fokozatĂș, kezdve homĂĄlyos elkĂ©pzelĂ©sek az azonos nemƱ Ă©lĆ körĂŒlöttem, akivel talĂĄlkoztam a tömegben az utcĂĄn. TermĂ©szetesen Ă©n mindig törekednie, hogy Ă©l a hangulatot akarjĂĄk tudni, hogyan. ĂllĂtĂłlag Ćk, mint Ă©n, de a mĂĄsik mögött rĂ©teg ruhĂĄt, hogy többet, vagy sem?
Nem Ă©rdekel a lĂĄnyok nĂ©gy rĂ©teg, bĂĄr Ćk is nagyon aranyos, mint a test a virĂĄgzĂł ig Nang szexi. Ăn barĂĄti velĂŒk, de nem a szexuĂĄlis impulzus energia felĂ©jĂŒk. Kezdve itt, azt aktĂvan VĂĄlaszd az Ă©letet nekem, ahogy szeretem Tuan, egy fiatal osztĂĄlytĂĄrsĂĄt.
Tuan jĂłkĂ©pƱ, magas, fehĂ©r vagy vilĂĄgos, Ć egy Ă©vnĂ©l fiatalabb, de Ă©n tanulmĂĄnyt a szegĂ©nyeket kell menteni. Mert Ă©n voltam a miniszter az IfjĂșsĂĄgi UniĂł keresni fokozatĂș tanĂĄr bĂzott rĂĄm pĂĄrtfogĂĄsĂĄt, tudomĂĄnyos segĂteni Tuan. A napi szoros Ă©s megjelenĂ©se a hĂ©t engem erĆs volt vonzĂł. Ăgy Ă©rzem, szem elĆtt tartva, a vilĂĄgos nosztalgiĂĄt gĂșnĂĄr rezgĂ©s elsĆ lĂ©pĂ©s a szeretet. Nekem van egyoldalĂșan a kĂ©rĂ©sĂ©t, hogy Tuan. Minden ösztön titkĂĄt.
Közben Tuan Ă©s Ă©n jĂĄtszani egy barĂĄti tĂĄrsasĂĄg mind a fiĂșk Ă©s a lĂĄnyok. NĂ©ha Tuan elhagyott engem Ă©s ment Huong, a legszebb lĂĄny a csoportban velem, nyomorult, szomorĂș vesztesĂ©g nĂ©hĂĄny napig. Emellett Huong, Tuan is barĂĄti fiĂĄval hĂłnapokban Ă©s egy Ășjabb magĂĄnyos Ă©rzĂ©s, hogy a szĂvem emelt hon kicsit fĂ©ltĂ©keny. Azt akarom, Tuan, birtoklĂĄsa sajĂĄt neki. Hozom a szeretet, a sok kĂŒlönbözĆ szĂnƱ, a szemembe, amikor a hĂ©t minden esetben tiszteletben tartjĂĄk a testvĂ©re körĂŒl szĂĄllĂtĂł terjed el, amikor a test mindig idĆben vigasztalni szomorĂș. Ăs több, mint I need Tuan szerettem legjobban az Ă©letemben.
Mi volt a legszebb napja, lehet tekinteni a termĂ©szetes Tuan a lelkem, mint egy gyerek burn baby brother, vagy macskaszerƱ, de mindig ĂŒgyel arra, hogy Tuan. De valĂłjĂĄban mĂĄr Ă©rzĂ©sek több mint egy hĂ©tig, ha nem Ă©n nem forr minden Ă©tkezĂ©s Ă©s az alvĂĄs gondolkodĂĄs ngu.khi Tuan, Tuan lenne lĂĄthatĂł.
AztĂĄn bĂșcsĂș a mĂĄsodlagos Ă©s a harmadlagos, van is a nap, amikor Tuan megfoghatatlan. Ăgy Ă©rzem, Ć elhalvĂĄnyul, Ă©s Ă©rthetĆ csak. Valakinek tĂĄrolni szĂłja kapcsolat köztem Ă©s a Tuan, ezeket Ă©reztem, hogy valami szokatlan. Ăn sem sĂ©rĂŒlt meg. Nap, imĂĄdom, hogy arra törekszik, hogy egy Ćszinte, nyugodt Ă©s enyhe Ă©dessĂ©g. Fokozatosan szorgalmas fiĂș ellen ngợm lettem gyenge, a tömegben, sĂŒllyedt körĂŒlbelĂŒl ĂŒres homĂĄlyos tĂĄvoli. Az esĆs Ă©jszaka szoktam Ărni hiba naplĂłit, Ărj a Tuan.
"November 13, 1995
Gazdag szomorĂș esĆ esett a csendes hely, talĂĄn ebben az idĆben az emberek aludtak, meg minden, csak a gyermek az Ć növendĂ©ke ĂŒlt hallgatva az esĆt Ă©s Ărja naplĂłjĂĄban csak nhi. Ingyenes vonat fĂŒtyĂŒl ott tĂĄvol az ĂĄllomĂĄs nem Ă©rtik, vagy ĂĄtlĂĄtszĂł Ășjra. Mi kĂ©sĆ esti vonat, fut a nhi. Akkor csak a hajĂł hallani az esĆ, az esĆ gyƱrƱ lenne szomorĂș, vagy boldog nem Ă©rtem ezt. Ne feledd, hogy az esĆs nap, hogy te szegĂ©ny boldog csak ment keresztĂŒl.
Az a tĂĄvolsĂĄg köztem Ă©s a Tuan egy tĂĄvoli, akĂĄr az Ă©n harmadik osztĂĄlyt Kim Lien. Tuan fordulna fekvĆ mĂĄs mĂłdon. Az Ășj Ă©let, elmosta az Ășj barĂĄtokat, akard elfelejteni, hogy valaha is szomorĂș, mert nincs Tuan. Ăs az egĂ©sz hĂĄrom Ă©ves tĂĄmogatĂĄst, a szeretet Ă©rzĂ©se lenne Tuan emlĂ©kszik vissza a rĂ©gi idĆkben, de a mĂĄsik fiĂș, Ć volt katona.
Csak azt akarom, hogy Hadsereg mĂłka. Minden nap Ć kerĂ©kpĂĄrozĂĄs OroszorszĂĄgbĂłl szĂĄrmazĂł irodĂĄmbĂłl felĂ©nĂ©l ĂĄrboc iskolĂĄba menni, azt mondta a tĂĄrgyalĂĄson a törtĂ©netek ugyanolyan vidĂĄm, szomorĂș alatt tĂĄvolsĂĄgi iskolĂĄba, Lang Lang tesz boldoggĂĄ hĂĄt csak volt, ahol a törekvĆ teljes verziĂł hatalom az egyik fĂ©l bizalmasa mindig inspirĂĄl bennem, bĂĄrcsak pillanatok a hadsereg nem fog vĂĄltozni. Mert Ă©n mindig Ășgy Ă©rzi, nagyon magĂĄnyos oldalt. MĂ©g a csalĂĄdjĂĄt.
Nekem Ă©s neki, csak azĂ©rt, mert a pelyva, hogy hosszabb vagy egyĂŒtt, hanem csak egy a baloldalon, mint az egĂ©szsĂ©ges, Ć jön haza az egyik Ă©n vagyok, megnyugtassĂĄk a kĂ©t, hogy Ă©n is kĂ©rek Ă©rte. Ăn ĂĄltalĂĄban vĂĄrni rĂĄ ĂŒlni velem minden tĂĄbla tanĂłra, vagy Ășgy tesz, mintha neki vĂ©letlenĂŒl az Ć ellenĆrzĂ©se rĂĄm. Minden hon mĂ©rges, soha nem mertem kiszĂĄmlĂĄzza neki, csak a sajĂĄt ballaszt-Ă©s aprĂłhirdetĂ©sek oldalak jelentkezzen be ide is inkĂĄbb, mivel a gyenge tĂĄmadĂĄs vad vadon, a vadon Ă©lĆ vad de Ć gyenge, akkor fog hozni Hol?
"Ăprilis 9, 1997
Ćk csak azt, hogy sĂrni ne sĂrj nĂ©pszerƱ. Mindig csak a felhalmozott szĂvvel, törött, akarnak valamit, amit Ă©n nem Ă©rtettem ... Menj, Ă©s gondolom, szerintem nagyon. De, hogy törtĂ©njen valami nem vĂĄgni, hogy nĂ©pszerƱ. Azt hiszed, talĂĄn holnap indulnak iskolĂĄba, Ă©s valahol Ć is sajnĂĄlja "
Sok Ă©s kĂŒlönbözĆ. Lines ilyesmi. Ăs persze nem esnek ki az iskolai Ă©let. Csak az Ă©n csĂ©sze Ă©s vĂ©di Ćt "A haragja Ășjra?" Mosolygok egy hatalmas vigyorral. Hadsereg befejezte rönkök sok szĂłt a szerelmet, az adok neki, hogy olvassa. General Manager teljes csendben, s megĂ©rtette a szĂvĂ©t, de Ć tovĂĄbbra is közömbös, nem tudom, mit Ă©n is, nem kell több. Csak azt tudom neki a hatalmas szeretet, amely csak talĂĄlkozom, Ă©s mĂ©g sok szĂ©p imĂĄdsĂĄgot.
Ăvfolyamon tizenkĂ©t, kĂ©szen ĂĄllunk a felkĂ©szĂŒlĂ©s jegyĂ©ben az egyetemi vizsga. AnyĂĄm szorgalmas keressen tovĂĄbbi tantermi kĂ©pzĂ©s for my review. JelentĆs mĂłdosĂtĂĄst osztĂĄlyban egy kĂ©pzĂ©si blokk, tudtam, hogy ezeket az Ă©rzĂ©seket bang khuĂąng elĆször Ăłvatosan a barĂĄtnĆje.
TizenhĂ©t mĂ©g le nem jĂĄrt Nagy-gĂșnĂĄr, elkezdtem emlĂ©kszel e,, emlĂ©kszem az erĆs akaratĂș Ă©s kĂ©rheti forrĂĄsokat a legjobb neki. Szoktam hozzĂĄ, hogy az osztĂĄlyban korai, aki vĂĄrja, köszönnek Ă©s nĂ©zze meg arcĂĄn jellegƱ. ĂlĂŒnk egymĂĄs mellett, Ă©rezte, hogy meleg partjait lĂĄthatatlan, megprĂłbĂĄltam kemĂ©nyen no oktatĂĄsĂĄra kell ezt, Ă©s rosszabbul körĂŒlbelĂŒl ennek az ellenkezĆje.
A hadsereg mĂĄr nem emlĂ©kszem Hong Anh, a Hong Anh, a japĂĄn kis sziluettjĂ©t. Ăn is gyakran ĂĄll a kĂ©t ĂĄllam között azĂ©rt, mert Ă©rzelmek kĂ©t ember fogja elĂ©rni ugyanaz. Hong Anh Ă©s Ă©n csak a lehetĆsĂ©get, hogy megfelelnek a tovĂĄbbi osztĂĄlyok, vidĂĄm Ă©s barĂĄtsĂĄgos, hogy pĂĄrok, de amĂg a Hong Anh Dam Dam kezdĆdött el, vagy nĂ©zz rĂĄm, hirtelen lĂĄttam valami mĂĄs.
Nem tud vĂĄrni rĂĄm.
De amĂg a szĂĄraz feltĂĄmadt, a csökkenĆ la jellemezze valamennyi szĂĄrnya, mĂ©g mindig Ășgy körĂŒlbelĂŒl ez, mint egy barĂĄtnĆ szerv. Csak ennyi. Ăn örökkĂ© hallgatott. BocsĂĄss meg a Közel-NHE. Mivel KĂna nem tud hazudni, hazudni rossz, fĆleg Hong Anh.
Nem mertem ĂĄlmodni ezt, majd menj vĂ©gig a pĂĄlya hossza, mert tudom, nem tudok a lĂĄnya is a szerelem teljes integritĂĄsĂĄt. Tudom, hogy szeretnĂ©k egy-egy ĂĄldozat, hogy bĂĄrki bĂĄrmit. Csak a hadsereg csak akkor, aki engem boldoggĂĄ tesz, hogy szoros, akik a szĂvem fĂĄjdalom, a szorongĂĄs, azonnal
Ăvfolyam vĂ©gĂ©n a tizenkĂ©t, a megyĂ©ben van egy barĂĄtnĆje. Ăn lettem a harmadik szemĂ©ly, lĂĄtvĂĄn Ćt Ă©s Dung, akik szeretik Ćt mondjĂĄk ugyanazt sĂŒllyed. Boldog vele Ă©s szomorĂș neki, nem voltam fĂ©ltĂ©keny, vagyis akĂĄr a lĂĄnya is. Nem tudom megmagyarĂĄzni ezt, talĂĄn az Ă©rzĂ©seim vele tĂșl nagy, a lĂ©nyeg, hogy Ć csak boldog vagyok, akkor is boldog.
Mindazonåltal, még mindig emlékszem csendben kereskedelem, mindig is törekedett közel ållnak hozzå.
KĂ©p, amely mĂ©g mindig tart, illeszthetĆk be a naplĂłt, a szavak teljes a szerelem a hadsereg.
Ăn nem szĂ©gyellem, hogy megismerhessĂ©k gyengesĂ©g, mielĆtt a hadsereg, Ă©s Ă©n is, nem Ă©rdekel, amikor szinte mindenki az osztĂĄlyban tudja, hogy szeretem a kĂŒlönleges hadsereget. De kevĂ©s van elkerĂŒlt, Ă©s gĂșny, nĂ©mĂĄn megköszönte az idĆ az egyetemes tanĂ©v hozta nekem a jĂł barĂĄt.
Ezeket az esemĂ©nyeket követĆen kerĂŒlt sor viszont munka utĂĄn az iskolĂĄban az egyetemi felvĂ©teli vizsga, tele fontos, hogy tudom, hogy lesz nagy dönteni az Ă©letemet, Ătmentem vizsga Dong Ne Egyetem, ĂĄlom a gazdasĂĄgba Nemzetközi sikertelen hiĂĄnya miatt fĂ©l szĂĄzalĂ©kponttal. ErĆ is ĂĄtment az Ă©pĂtĂ©szet, szinte Suichang önkĂ©ntes ĂĄlmĂĄt.
Dong Do I be iskolĂĄba. Itt az Ășj környezetvĂ©delmi balra hĂșz ki engem a nosztalgia körĂŒl a hadsereg.
Ha Tinh Duc Ă©lĆ Hanoi-ban, hanem a kicsi. NĂ©metorszĂĄg vidd haza a Xuan La, Xuan Dinh, de minden esĂ©lye van Ă©s NĂ©metorszĂĄg a többi jĂĄtĂ©kos. FelhĂvtam a nĂ©met nĂ©v NhĂłc barĂĄtsĂĄgos, bevallom, az igazi mĂłka.
NĂ©met elĆször jöttem haza, lĂĄtom a kedves nĆvĂ©r, Ă©s azt suttogta szeretettel, vagy vicc: "Ć tette a kĂna NhĂłc jog NHE em!" Ăn csak nevetni. NhĂłc oldalak jelentkezzen be az Ășjabb emlĂ©kek. KĂŒlönösen Ugyanakkor azt eszem, mĂĄshovĂĄ jĂĄtszik NĂ©metorszĂĄg, a nĂ©met autĂł a hĂĄtam mögött, tedd mindkĂ©t karjĂĄt körĂŒlöttem szorosan, mert Ă©n fut össze ezeket az Ă©rzĂ©seket nem ĂrjĂĄk le. Most mĂĄr nem bĂĄnom a bĂĄrsony tudni.
Egyik reggel, NĂ©metorszĂĄg felett engedĂ©lye a szĂŒleim, hogy a nĂ©met jĂĄtĂ©k. TestvĂ©rek Nem tudom, a kerĂ©kpĂĄrozĂĄs nagyon szĂșrĂłs fĂĄradt, TIU szerepet headline story. Otthon, anyja nĂ©met tapintatos fogadĂĄsĂĄt. Anya nĂ©met biztonsĂĄgi: "A testvĂ©rek, majd mosni vĂ©gtagok pihenni az anya fĆzni, rizst enni. Bementem a szobĂĄba Ă©s NĂ©metorszĂĄgban. AlapĂș kamra kis ablak nyĂlik a napsĂŒtötte kertben. A kĂ©t esett le az ĂĄgya xuyt törölni, mert hideg van, soha nem hazudnak mellett NĂ©metorszĂĄg, bĂĄr NĂ©metorszĂĄgban voltam, Ă©s ölelĂ©s egymĂĄs kezĂ©t a kezĂ©t a meleg tĂ©l klumpa. Az a hatĂĄs törĂ©keny, bizonytalan, ĂĄtmeneti csupĂĄn.
ElsĆ csĂłk el, kĂ©t fiatal fiĂș tizenhĂ©t Ă©s tizennyolc, lĂĄgy, Ă©des Ă©s nagyon gyorsan eltƱnnek kĂ©pviselĆi bi cukorkĂĄt gyerekkorĂĄban. Nagyon gyorsan, a nĂ©met lĂĄnc az ostobasĂĄg tĆlem, Ăgy root kamra, figyelmen kĂvĂŒl hagyva me wonder.
Majdnem futott az utolsĂł nĂ©met oldalon, de vĂ©gĂŒl is Ă©n csak tudom a lĂĄngolĂł takarĂłt, amely zĂĄrt felĂŒlet, sodrĂłdott a rendezetlen Ă©rzelmi tĂ©ren a vĂ©gtelensĂ©gig. MiĂ©rt? MiĂ©rt? Ăr NhĂłc maradj velem, Ă©n lennĂ©k több mint NhĂłc, szeretet, hogy több annĂĄl. ElfogadtĂĄk NhĂłc nekem akkor. MiĂ©rt szökne?
Az Ă©tkezĂ©s, NĂ©metorszĂĄg tovĂĄbbra is ellenĆrzĂ©se rĂĄm Ă©s elkezd egy normĂĄlis beszĂ©lgetĂ©s szĂłrakoztatĂł, de Ă©n nem. Ăn bedugva a tĂĄl rizs. Befejezett eszik, Ă©n igĂ©nyt jobbra. NĂ©metorszĂĄg elvitt a sikĂĄtorba, akkor Ă©n ĂŒdvözlöm a nĂ©met kerĂ©kpĂĄros elbƱvölt, szellem orsĂł nem tudja, hovĂĄ menjen a tetejĂ©n.
MiĂ©rt csak tud a magĂĄval ragadĂł fia? EzĂ©rt vagyok az Ășj megvalĂłsĂtani vagyok a biolĂłgiai fajok közötti kommunikĂĄciĂł vilĂĄgĂĄban ez a hatalmas tĂĄgas.
Ăbredj velem a sötĂ©t szem test nĂ©met bank környezet, a vĂĄgy, Ăn vagyok az azonos make me meggyĂșjtott. Ăn viszont az emberek a szomjĂșsĂĄg utĂĄni sĂłvĂĄrgĂĄs, depressziĂł miatt a magĂĄnyt. Elhagyott, mert az Ă©let nem, hogyan kell törekednie, ĂĄlmodom ĂĄlom ĂĄlom a teljes nĂ©pessĂ©g Ă©jfĂ©l Ă©s felĂ©bred ijedt a jobb ruhĂĄkat nedves telĂtett. Hideg Ă©s szomorĂș, csak azt szeretnĂ©m ölelni egy ember teste.
AztĂĄn ĂĄlmok, ĂĄlmodtam fel a rĂ©gi tanĂĄra a matematika is visszaigazolja fekete lĂĄbbal khiu quap Ă©n jĂłl, hogy a combok mĂ©rleghinta entyempentyem. A fele kĂŒzd, hogy menekĂŒlni, fĂ©lig a mosogatĂł mĂ©lysĂ©ges öröm örökre ĆrĂŒlt könyvem van-hoz megy, hol. Nem alszom teljes integritĂĄst az Ăn szĂĄmĂĄra. MiutĂĄn Kiss of Germany. TĂ©nyleg vĂĄgy Ă©bredt bennem ..
VĂĄgy inspirĂĄl engem minden nap Ăgy lesz alma lĂ©tezik, annak ellenĂ©re, hogy nĂ©met gondol rĂłlam. Ăn gyakran lelĂłgĂł nĂ©met haza, vagy aktĂvan kerĂ©kpĂĄrozĂĄs haza NĂ©metorszĂĄgba. MiutĂĄn a szokĂĄsos kĂ©rdĂ©seket, Ă©n csak azt szeretnĂ©m, hogy a privĂĄt terek NĂ©metorszĂĄggal.
Ăn padlĂĄson, vagy az alapjĂĄn a nĂ©met kamara melegsĂ©g, szeretet bennĂŒnket. Az erĆs Ăn nem ellenĂĄllni Ăgy NĂ©metorszĂĄgban. ĂrĂŒlök elĂĄrasztott sĂŒllyedĆ Ă¶röm kell mozgatni forrĂĄskĂ©nt az Ă©rzelmi szeretet muá»i, beleĂ©rtve a felhalmozott keresztĂŒl tömörĂtĂ©s. De mĂg a nĂ©met mĂĄr nem, Ăgy az Ă©let egyedĂŒl a sötĂ©tben, kĂvĂĄncsi vagyok, mit csinĂĄlsz, Ă©s arra gondolt, amit itt Ă©lni? Van egy mĂĄsik tanĂĄr, amit a rĂ©gi betegsĂ©ge kĂ©nyszerĂŒl arra, hogy jĂĄrjon pĂ©ldĂĄul a nĂ©met mĂłdja vĂĄgyam kĂŒlönbsĂ©gek, bĂĄr NĂ©metorszĂĄg a fia normĂĄlis. SzenvedĂ©s az Ă©n vagy bĂĄrki mĂĄs a vilĂĄgon melegek szĂĄmĂĄra, ahogy szeretem az embereket, hogy ne a vilĂĄg egyĂŒtt vele.
De Ă©n tudom, hol talĂĄlom Ćket.
Idézet: www.heavengay.com