Quay Lại ...::: THEBOY.VN - csatorna TEENBOYS :::... > »THEBOY.VN Ă©letĂ©t" > GALÉRIA > Szennyezett
Connect with Facebook

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Gửi bài mới Trả lời
Tool Topics Megjelenítési módok
Cũ 02-22-2009, 5:56
Close gay Vilåg tele könnyek ...
Hoangtulonely's Avatar
hoangtulonely Hoangtulonely đang trực tuyến

Mặc định SajĂĄt törtĂ©netek: City nem faj

[left] www.heavengay.com [/ left]

Az emberek elfogadjĂĄk a toll Van Khanh

The Autobiography of China

MostanĂĄig mĂ©g mindig hiszem, jelenlĂ©te a birodalmĂĄban az Ă©letemben nem rendeltetĂ©sĂŒknek megfelelƑen csillag megrögzött, Ă©s milyen borzalmas, hogy mĂĄr kĂłstolt Ă©s a nĂ©zƑ hĂłnapban a hosszĂș sorozat nem teszi vĂĄgtam, hogy van. SzĂŒlettem, hogy anya, kell lennie egy jĂł döntĂ©st, Ă©s azt, hogy valaki, aki mellett a vĂ©rem latex magam itt, vagy sajnĂĄlja, gyötörtĂ©k nap Ă©s vĂ©ge, vagy nem?

Úgy bĂĄntak velĂŒnk rendesen, nem tudom mĂ©g kissĂ© benyomott, mĂ©g az elƑadĂĄs semmi kĂŒlönleges. Csak nĂ©ha, amikor egyikĂŒnk nem csinĂĄl neki hĂĄzi feladatot, vagy a lusta zenĂ©je volt nĂ©hĂĄny szĂ©p sam intĂ©zkedĂ©s Ă©rinti az Ă©rzĂ©keny testrĂ©szĂ©t, Ă©s Ƒ sikĂ­t a fĂĄjdalom okozta felmelegedĂ©s, mert TĂșl erƑs. Persze idƑ most a fiatal elme is, Ă©s vilĂĄgos, mi csak Ășgy a viccet egy tanĂĄr a diĂĄkokkal.

ElƑször fel a kaotikus Ă©rzelmi, nem feltĂ©tlenĂŒl egy szörnyƱ, nem feltĂ©tlenĂŒl a kĂ©t, ez egy furcsa Ă©rzĂ©s mĂ©g sohasem Ă©letemben. Az ĂŒtközĂ©s között a test test, mint egy visszajelzĂ©st, velem a fehĂ©r ĂĄrtatlansĂĄg, amely egy mĂĄsik kemĂ©ny fiĂș, milyen sokkok erƑs tĂĄmadĂĄs volt, de homĂĄlyos. Ha nincs forrĂĄs az öröm, hogy lĂ©pĂ©st tartson, nincs Ă­ze, nincs egyĂ©rtelmƱ kĂ©pet a impulzusenergia nemi öröm, mĂĄr egy hibĂĄt ĂĄllomĂĄny szerepet? Igen, pontosan megmondani, ez egy szerepet, amit a tanĂĄr is benyĂșjtotta az idƑs beteg.

Az elsƑ alkalommal, amikor lĂĄtta, hogy az ejakulĂĄtum. Követte. Biztos tetszik. Azt biztosan tudom, hogy kicsi volt, a vilĂĄg mĂĄsok, viselkedĂ©s, viselkedĂ©s mĂĄsik. Van mĂĄs tƑke. Az elsƑ alkalommal, amikor megkĂłstolta a szexuĂĄlis Ă©rzĂ©sek, nem pedig egy kislĂĄny, egy lĂĄny, egy nƑ, de az öreg.

EgyszerƱen xiet, fuss, adott személynek, dörzsölni.

VĂĄgĂłhĂ­d, a sötĂ©t felhƑ immateriĂĄlis valamit, hogy John elindult, amely az Ă©letem de nem vagyok tĂșl fiatal, Ă©s mĂ©g nem teljesen Ă©bren, a tudĂĄs, a tapasztalat, hogy kiszĂĄlljak.

Teljes nagytakarítåst felkapta a ruha, kapcsolja be a hiba. Követem, és egy ritka, hogy engedelmeskedik, azt vidd ki a szobåból.

GyanĂ­tom, nghech is olyan mĂ©rtĂ©kben, hogy nem bƱn. Biztos vagyok benne, elsƑ alkalommal, a gyermek 13 Ă©ves ngo nghech, mint Ă©n.

Nekem van egy barĂĄtnƑje, mint Ă©n szĂŒlettem 1979-ben 13 Ă©ves korĂĄban is a szomszĂ©dok Ă©s az invazĂ­v folyamat folytatĂłdik olyan hosszĂș, hogy tudja, csak elviselni a szĂ©lsƑsĂ©ges fĂ©lelem, szĂ©gyen, a hĂĄztartĂĄsok, amelyek nem meri elmondani senkinek . Az Ƒ sĂ©rĂŒlĂ©s erƑs jĂĄtszani ƑrĂŒlt vad, gyakran depressziĂłs, akkor is, amikor fĂ©rjhez ment Ă©s boldog a fĂ©rjĂ©vel. TizenhĂĄrom Ă©ves korĂĄban, senki fel minket, vagy adja bĂĄrmilyen is kĂ©pesek megvĂ©deni magukat.

A tanĂĄr az Ă©n rĂ©gi kerĂ©kpĂĄr halom Ăștban, nem az, amelyre a barĂĄtja ki, de az Ă©n hĂĄzamban. Ɛ nyugodtan kerĂ©kpĂĄrozĂĄs, csak nĂ©ha egy szĂĄraz köhögĂ©s. Hallottam volt tuberkulĂłzis. EsetenkĂ©nt a cukor miatt sokkot, azt dörzsölje a fejĂ©t rĂĄ, hirtelen az illat nagyon nehĂ©z leĂ­rni felkelƑ orr, Ngai Ngai, koncentrĂĄciĂł, a vĂĄlasz funkciĂłt, egy pillantĂĄs a testĂŒlet nem sokkal zuhany, verejtĂ©k szaga, az nyĂĄlkĂĄs mƱanyag pĂĄlca a bal stick-ig a matematika tanĂĄra, az enyĂ©m, egy rĂ©gi tanĂĄr volt a felesĂ©ge Ă©s a gyermekek Ă©s a szĂŒlƑk tekintetĂ©ben.

Épp a kikötƑbe, Ă©n is a föld alatt van.

Nem ajánlott megvizsgálni. TƑle.

Nem nyĂșjt. TĂ”lem.

Mocskos! Ez csak az Ă©n Ă©rzĂ©sem az idƑ, a VT tiszta, van mosni, neki mĂ©lyen az ecsetet, hogy tiszta az idƑszak sorĂĄn. Azonnal. ÉN fuss a fĂŒrdƑszoba ajtaja lĂ©gmentesen zĂĄrt, az intenzĂ­v hirdetĂ©si tetƑtƑl talpig. AmĂ­g hallom a szĂŒlƑktƑl nem vĂĄrhatĂł kilĂĄtĂĄsok: "Az Oi, erre, hogy a hosszĂș?". MĂ©g mindig kattintson az egyes idƑszak pĂĄlma, csak az egyik oka csak kĂ©t gondolt anyja lesz szaga az undorĂ­tĂł dolgokat a szag a testem.

Este gyƱjteni mindkĂ©t enni, a szĂŒleim boldog Ășj körzeti hegesztĂ©s törtĂ©net, csak Ă©n vagyok bedugva a tĂĄl, de ne nyelje le venni. Az undorĂ­tĂł szagot mĂ©g ĂĄtirĂĄnyĂ­tani elsƑ arany itt, amĂ­g a sokk az ember, akit Ă­gy. Én nauseated, megprĂłbĂĄlta lenyelni, minden rizsszemek Ă©s a maradvĂĄny felĂĄllni. FĂĄradt szĂŒlƑk gondoltam, nem kĂ©r semmit. Felkeltem, hogy ĂŒljön az asztalhoz, Ă©s olvassa el a hibĂĄk listĂĄjĂĄt, nem bĂĄnjĂĄk kĂ­vĂĄnok tenni elejĂ©n a töltelĂ©k is, nem akarok semmit ballaszt aprĂłhirdetĂ©sek. TalĂĄn azĂ©rt, mert dolgok törtĂ©ntek olyan gyorsan Ă©rkezett, Ă©s furcsa halĂĄl.

Szeretnék egy privåt hely, a csepp folyadék.

Én nem szenved, Ă©s nem szomorĂș, csak Ășgy furcsa. Furcsa Ă©rzĂ©s a mai napig, amikor olyan ember volt, közel harminc Ă©ve, Soha nem felejtem el

Kezdje azzal, hogy Ă©jszaka, az alvĂĄs nem az Ă©n Ăłvatlan megint rĂ©szeg. Gondoltam a rĂ©gi tanĂ­tĂł, a fellĂ©pĂ©sek tett velem, Ă©s feltett kĂ©rdĂ©sek khacnhau, hogy betöltöttĂ©k az egyik szem elƑtt kell PortĂĄl a lazĂ­tĂĄsra, de ez az Ă©n grip fogĂł. Nagy persze mĂ©g nem rögzĂ­tettĂ©k, valami kĂŒlönleges, nagyon nehĂ©z befejezni a tanfolyam egy hiperaktĂ­v gyerek, mint Ă©n.

ÉtkezĂ©s utĂĄn, az anyĂĄm Ă©s a hĂșgom, hogy dolgozzanak Ă©s Ă­rjanak iskolai vĂĄltozĂĄs. Én mosott edĂ©nyek, söpört befejezni, csak fel a lĂ©pcsƑn, kiĂĄltotta a nevemet.

TalĂĄn vĂĄrt rĂĄm, hosszĂș idƑ.

Talån bél låz, nyugtalansåg, így nevezte a nevemet.

Közel legĂșjabb biztonsĂĄgi mester

Azonnal. Én vitte az ágy mellett.

RĂĄm nĂ©zett elszĂĄntan, majd lassan esett le a nadrĂĄgjĂĄt. Tarts ki borjak. És Ƒ is velem. SajĂĄt comb pants nehĂ©zkes, nem tartjĂĄk be, akkor tĂĄvolĂ­tsd el, Ƒ rĂĄntott le, Pressure Monitoring.

Nem lehet lĂĄtni, mert Ă©n mindig zĂĄrja a kapukat. És hol van a szex velem az egyik sarokban. Nincs szĂĄmĂ­tĂĄs itt? Nem tudom. Csak azt tudom, szeretem Ƒt, hogy megvĂĄltott bĂĄj lu gyĂłgyszer nem kĂ©nyszeres. Amikor meg az egyik kĂ©z le ve Ƒ megsimogatta az Ă©n kemĂ©ny, mert az Ƒ keze fokozatosan a ritmus, a vĂ©r forgalom testem fokozatosan, finoman Ă©s zsibbadĂĄs terjedĂ©sĂ©t. Egy normĂĄlis reflex, LenĂ©ztem, amit Ƒ, akkor rĂĄncos, intenzĂ­v re, rajz nem tetszik az Ă©n kicsi.

Ellentétben velem.

Úgy nĂ©z ki, van is oka, hogy kĂ©sƑbb mindig meg magĂĄnak azt a kĂ©rdĂ©st, hogy a szervezet az embernek van, olyan, mint Ă©n? EzĂ©rt voltam mindig is kĂ©nytelen felfedezni Ƒket.

Gyors, sĂŒrgƑs nyĂŒzsgƑ. Rettegni az iskolai vagy oda valaki mĂĄsnak, barĂĄtaim, a szĂŒleim, vagy a szomszĂ©dok hirtelen Ășgy tƱnik, nem csak neki. Én csendben, mĂ­g Ƒ nyöszörgĂ©s hu hu. , Hogy Ă©n kezdƑdik öröm, tovĂĄbbra is hallgat, mint egy rettenetes koszos, mint tompa. Teljes nagytakarĂ­tĂĄst "a nadrĂĄgjĂĄt hĂșzta fel, fekĂŒdj le, kemĂ©ny, az emberek halnak az emberek.

SajĂĄt fĂŒrdƑszoba Ășjra.

Bal mosĂĄs, Ƒsi, van, hogy tisztĂ­tsa meg a tervezetet a sertĂ©s testet. Én sa tapasztalat az Ʊrben, amelyrƑl csak ĂŒlni egyedĂŒl, csendben ellen tĂŒdƑ csikk ĂĄlla pihenĂ©s, rĂ©gi tanĂĄr ĂłravĂĄzlatok BenQ termĂ©szetesen nyitott, felkĂ©szĂŒlĂ©s az iskolĂĄban. Ɛ rendelt meg Ă©s tartsuk egyĂŒtt töltött pillanatok tompa, majd amikor a kĂ©t test, mi? Csak egy magĂĄnyos hĂĄztartĂĄsban. Csak egy pillantĂĄst könnyƱ közönyös xoet keresztĂŒl, mint egy radĂ­r eltĂĄvolĂ­tĂĄsĂĄhoz nyomokban piszkos. És akkor is felĂŒlĂ­rja felĂŒlĂ­rjĂĄk egymĂĄst örökre, olyan vastag, Ă©s koszos lezĂĄrja, mert a com csĂ­kok ĂĄtfedĂ©s nem vilĂĄgos, hogy a nĂ©pszerƱ kĂ©nyszeres.

Amikor az osztĂĄlytĂĄrsaim vannak teljes mĂ©rtĂ©kben, kezdjĂŒk egy normĂĄlis iskolai ĂŒlĂ©sĂ©n a viselkedĂ©se normalizĂĄlĂłdott. Gyors. Megtanultam jĂł nĂ©hĂĄny, mikor kell hibĂĄztatni, vagy hogyan hĂĄzi tanĂ­tvĂĄnya, mint Ă©n, nem Ă©rdekel Ă©rte. MĂ©g mindig Ășgy gondolom nagyon jĂłl a nehĂ©z problĂ©ma, hogy Ƒ tette, furcsa dolgok törtĂ©nnek, ez nem befolyĂĄsolja az Ă©n tanulĂĄst.

Fióka koråban, és nem szeretett, koråban a sivår emlékeket lelkem egy måsik kormåny, a hozzåtartozók nem.

Gyermekkor nem ugyanaz. Teljes természetesen így nem ismeri fel a fåjdalmam.

A következƑ napon, Ƒ hazajött korĂĄn van. Én soha többĂ© nem szĂĄmĂ­thatnak rĂĄ, de nem tagadom, nem kiabĂĄl, nem tiltakozik. Majdnem nevezte egy nevet. Én engedelmeskedni, amikor akart. ÉN alapĂ©rtelmezett vĂĄgyam az Ƒ gonosz. Mikor megsimogatta nekem, Riet szĂ©les szellemĂ©ben az Ă©n kis baby. A förtelmes tĂĄmadĂĄs mellett szĂ­vesen tett boldoggĂĄ, mivel elveszĂ­ti a lehetƑsĂ©get, hogy ellenƑrzĂ©st magam, hagytam drift vagy kĂ©pes felvenni a forgĂłszĂ©l a sors?

Elkezdtem tanulni, hogyan teheti ön boldog, tudom, hogy maszturbĂĄciĂł egy csillag, hogyan Ă©rzem magam megalĂĄzva kĂŒzd felfedezĂ©se magam a pillanatban gondolok rĂĄ, elkĂ©pzelhetƑ, Döntetlen elĂ©g kĂ©pzelni. Nem azĂ©rt, mert a rezgĂ©s nyugtatni szeretet, nem pedig meleg Ă©s gyengĂ©d Ă©rzelmeket a szerelmet, de kĂ©sƑbb Ă©n voltam, csak egy rutin teljes inspirĂĄl. Kell. Kell. És Ă©n nem tudom, hogy akkor lesz szĂŒksĂ©g erre. A gyermek jĂĄtszani, leragadt a sĂĄrban sötĂ©t vĂĄgy szabad ember öntudatlan a fĂŒggöny fel, amely titkos, hogy vĂĄltozĂĄsra van termĂ©szetes Ă©s lĂĄthatatlan.

Nem csak, hogy ma nem az anya, Ƒ a konyhĂĄba, ahol mo fƑzök rizst. Available arra kĂ©nyszerĂ­tett, hogy a falra.

Soha nem vitt vissza sima humusz fĂ©nyhiĂĄnyban, hogy elƑször elvitt hazudni ott. Nem habozott, hogy a fĂ©lelem, de attĂłl tartanak, szex engem a szƱk konyhĂĄban az otthonom.

Egy nap, amikor az apa szeretem mai meglepetĂ©s otthon. Úgy tĂ»nik, a bejelentĂ©s lĂĄttam a labdĂĄt az Ƒ konyhĂĄban. Nem tudom kinyitni a kapukat csak azĂ©rt, mert zavart Ă©s fĂ©lelmet. ApĂĄm lĂĄtta be, megnyugodott Ă©s elment ĂŒdvözölni persze.

Az apĂĄm megkĂ©rdezte: "MiĂ©rt Vinh le mesterszakĂĄcs tenni?". Nem emlĂ©kszem, hogy volt koholt ok arra, hogy vĂĄlaszoljon a kĂ©rdĂ©sre, atyĂĄm, csak tudni, hogy a vadon Ă©lƑ szĂĄr, ahol Ă©n is prĂłbĂĄlja megoldani ezt a helyzetet .. FeltĂ©tlenĂŒl igazi apja, de Ășgy Ă©reztem, egy ismeretlen rendszert Ă©s a diĂĄkok kellene gondolkodnia az apĂĄm, hanem mert Ă©n nem mondtam semmit több.

NĂ©lkĂŒl nem vĂ©letlen, hogy kifejezzem a peremes az igazsĂĄgot borult vacsora Ășgyhogy utcai prop, ezĂ©rt vĂĄlasztottam, mint a jĂĄtĂ©kos, Ă©s megprĂłbĂĄlta leplezni. ÁllĂłeszköz esetĂ©ben az Ă©pĂŒletek egy kemĂ©ny rĂ©teg mĂ©sz fokozatosan mire vĂ©letlenĂŒl accretion szorosan becsomagolt testem puha bĂ©bi Ă©get zab.

EgĂ©sz közel egy Ă©v, rĂ©gi tanĂĄr mindig megjelent az Ă©letemben. Mint a kĂ­sĂ©rtetek. Mint a könnyƱ alvĂĄs feledĂ©sbe sĂŒllyedt sötĂ©tben vĂĄgy detektor Ăștvonal pĂ©lda.

et csökkent, hogy tĂ©len, tavasszal Ă©s nyĂĄron ĂĄt, az Ă©n nyĂĄri vakĂĄciĂł, Ă©s többet a mi csoport vĂ©get Ă©rt. RĂ©gi tanĂĄr nem volt alkalmuk talĂĄlkozni velem. BĂĄr nĂ©ha mĂ©g mindig szembesĂŒlnek vele az iskolai jĂĄtszĂłtĂ©ren. Leaders fehĂ©rje az egyetlen Ă©rzĂ©s kapok tƑle.

KĂ©sƑbb megtudtam, Ƒ is elcsĂĄbĂ­t, Ă©s szexuĂĄlisan zaklatta több fiĂș tanulĂłk az iskolĂĄban, valaki tĂ©nylegesen szabad peeling felsƑ arcĂĄt. Én elkerĂŒlhetetlenĂŒl szenvedett megalĂĄzĂł Ă©s katasztrofĂĄlis know-how.

NĂ©hĂĄny Ă©vvel kĂ©sƑbb hallottam, hogy meghalt a tuberkulĂłzis.

Én legfeljebb kilenc fokozatĂș, kezdve homĂĄlyos elkĂ©pzelĂ©sek az azonos nemƱ Ă©lƑ körĂŒlöttem, akivel talĂĄlkoztam a tömegben az utcĂĄn. TermĂ©szetesen Ă©n mindig törekednie, hogy Ă©l a hangulatot akarjĂĄk tudni, hogyan. ÁllĂ­tĂłlag Ƒk, mint Ă©n, de a mĂĄsik mögött rĂ©teg ruhĂĄt, hogy többet, vagy sem?

Nem Ă©rdekel a lĂĄnyok nĂ©gy rĂ©teg, bĂĄr Ƒk is nagyon aranyos, mint a test a virĂĄgzĂł ig Nang szexi. Én barĂĄti velĂŒk, de nem a szexuĂĄlis impulzus energia felĂ©jĂŒk. Kezdve itt, azt aktĂ­van VĂĄlaszd az Ă©letet nekem, ahogy szeretem Tuan, egy fiatal osztĂĄlytĂĄrsĂĄt.

Tuan jĂłkĂ©pƱ, magas, fehĂ©r vagy vilĂĄgos, Ƒ egy Ă©vnĂ©l fiatalabb, de Ă©n tanulmĂĄnyt a szegĂ©nyeket kell menteni. Mert Ă©n voltam a miniszter az IfjĂșsĂĄgi UniĂł keresni fokozatĂș tanĂĄr bĂ­zott rĂĄm pĂĄrtfogĂĄsĂĄt, tudomĂĄnyos segĂ­teni Tuan. A napi szoros Ă©s megjelenĂ©se a hĂ©t engem erƑs volt vonzĂł. Úgy Ă©rzem, szem elƑtt tartva, a vilĂĄgos nosztalgiĂĄt gĂșnĂĄr rezgĂ©s elsƑ lĂ©pĂ©s a szeretet. Nekem van egyoldalĂșan a kĂ©rĂ©sĂ©t, hogy Tuan. Minden ösztön titkĂĄt.

Közben Tuan Ă©s Ă©n jĂĄtszani egy barĂĄti tĂĄrsasĂĄg mind a fiĂșk Ă©s a lĂĄnyok. NĂ©ha Tuan elhagyott engem Ă©s ment Huong, a legszebb lĂĄny a csoportban velem, nyomorult, szomorĂș vesztesĂ©g nĂ©hĂĄny napig. Emellett Huong, Tuan is barĂĄti fiĂĄval hĂłnapokban Ă©s egy Ășjabb magĂĄnyos Ă©rzĂ©s, hogy a szĂ­vem emelt hon kicsit fĂ©ltĂ©keny. Azt akarom, Tuan, birtoklĂĄsa sajĂĄt neki. Hozom a szeretet, a sok kĂŒlönbözƑ szĂ­nƱ, a szemembe, amikor a hĂ©t minden esetben tiszteletben tartjĂĄk a testvĂ©re körĂŒl szĂĄllĂ­tĂł terjed el, amikor a test mindig idƑben vigasztalni szomorĂș. És több, mint I need Tuan szerettem legjobban az Ă©letemben.

Mi volt a legszebb napja, lehet tekinteni a termĂ©szetes Tuan a lelkem, mint egy gyerek burn baby brother, vagy macskaszerƱ, de mindig ĂŒgyel arra, hogy Tuan. De valĂłjĂĄban mĂĄr Ă©rzĂ©sek több mint egy hĂ©tig, ha nem Ă©n nem forr minden Ă©tkezĂ©s Ă©s az alvĂĄs gondolkodĂĄs ngu.khi Tuan, Tuan lenne lĂĄthatĂł.

AztĂĄn bĂșcsĂș a mĂĄsodlagos Ă©s a harmadlagos, van is a nap, amikor Tuan megfoghatatlan. Úgy Ă©rzem, Ƒ elhalvĂĄnyul, Ă©s Ă©rthetƑ csak. Valakinek tĂĄrolni szĂłja kapcsolat köztem Ă©s a Tuan, ezeket Ă©reztem, hogy valami szokatlan. Én sem sĂ©rĂŒlt meg. Nap, imĂĄdom, hogy arra törekszik, hogy egy Ƒszinte, nyugodt Ă©s enyhe Ă©dessĂ©g. Fokozatosan szorgalmas fiĂș ellen ngợm lettem gyenge, a tömegben, sĂŒllyedt körĂŒlbelĂŒl ĂŒres homĂĄlyos tĂĄvoli. Az esƑs Ă©jszaka szoktam Ă­rni hiba naplĂłit, Ă­rj a Tuan.

"November 13, 1995

Gazdag szomorĂș esƑ esett a csendes hely, talĂĄn ebben az idƑben az emberek aludtak, meg minden, csak a gyermek az Ƒ növendĂ©ke ĂŒlt hallgatva az esƑt Ă©s Ă­rja naplĂłjĂĄban csak nhi. Ingyenes vonat fĂŒtyĂŒl ott tĂĄvol az ĂĄllomĂĄs nem Ă©rtik, vagy ĂĄtlĂĄtszĂł Ășjra. Mi kĂ©sƑ esti vonat, fut a nhi. Akkor csak a hajĂł hallani az esƑ, az esƑ gyƱrƱ lenne szomorĂș, vagy boldog nem Ă©rtem ezt. Ne feledd, hogy az esƑs nap, hogy te szegĂ©ny boldog csak ment keresztĂŒl.

Az a tĂĄvolsĂĄg köztem Ă©s a Tuan egy tĂĄvoli, akĂĄr az Ă©n harmadik osztĂĄlyt Kim Lien. Tuan fordulna fekvƑ mĂĄs mĂłdon. Az Ășj Ă©let, elmosta az Ășj barĂĄtokat, akard elfelejteni, hogy valaha is szomorĂș, mert nincs Tuan. És az egĂ©sz hĂĄrom Ă©ves tĂĄmogatĂĄst, a szeretet Ă©rzĂ©se lenne Tuan emlĂ©kszik vissza a rĂ©gi idƑkben, de a mĂĄsik fiĂș, Ƒ volt katona.

Csak azt akarom, hogy Hadsereg mĂłka. Minden nap Ƒ kerĂ©kpĂĄrozĂĄs OroszorszĂĄgbĂłl szĂĄrmazĂł irodĂĄmbĂłl felĂ©nĂ©l ĂĄrboc iskolĂĄba menni, azt mondta a tĂĄrgyalĂĄson a törtĂ©netek ugyanolyan vidĂĄm, szomorĂș alatt tĂĄvolsĂĄgi iskolĂĄba, Lang Lang tesz boldoggĂĄ hĂĄt csak volt, ahol a törekvƑ teljes verziĂł hatalom az egyik fĂ©l bizalmasa mindig inspirĂĄl bennem, bĂĄrcsak pillanatok a hadsereg nem fog vĂĄltozni. Mert Ă©n mindig Ășgy Ă©rzi, nagyon magĂĄnyos oldalt. MĂ©g a csalĂĄdjĂĄt.

Nekem Ă©s neki, csak azĂ©rt, mert a pelyva, hogy hosszabb vagy egyĂŒtt, hanem csak egy a baloldalon, mint az egĂ©szsĂ©ges, Ƒ jön haza az egyik Ă©n vagyok, megnyugtassĂĄk a kĂ©t, hogy Ă©n is kĂ©rek Ă©rte. Én ĂĄltalĂĄban vĂĄrni rĂĄ ĂŒlni velem minden tĂĄbla tanĂłra, vagy Ășgy tesz, mintha neki vĂ©letlenĂŒl az Ƒ ellenƑrzĂ©se rĂĄm. Minden hon mĂ©rges, soha nem mertem kiszĂĄmlĂĄzza neki, csak a sajĂĄt ballaszt-Ă©s aprĂłhirdetĂ©sek oldalak jelentkezzen be ide is inkĂĄbb, mivel a gyenge tĂĄmadĂĄs vad vadon, a vadon Ă©lƑ vad de Ƒ gyenge, akkor fog hozni Hol?

"Április 9, 1997

Ɛk csak azt, hogy sĂ­rni ne sĂ­rj nĂ©pszerƱ. Mindig csak a felhalmozott szĂ­vvel, törött, akarnak valamit, amit Ă©n nem Ă©rtettem ... Menj, Ă©s gondolom, szerintem nagyon. De, hogy törtĂ©njen valami nem vĂĄgni, hogy nĂ©pszerƱ. Azt hiszed, talĂĄn holnap indulnak iskolĂĄba, Ă©s valahol Ƒ is sajnĂĄlja "

Sok Ă©s kĂŒlönbözƑ. Lines ilyesmi. És persze nem esnek ki az iskolai Ă©let. Csak az Ă©n csĂ©sze Ă©s vĂ©di Ƒt "A haragja Ășjra?" Mosolygok egy hatalmas vigyorral. Hadsereg befejezte rönkök sok szĂłt a szerelmet, az adok neki, hogy olvassa. General Manager teljes csendben, s megĂ©rtette a szĂ­vĂ©t, de Ƒ tovĂĄbbra is közömbös, nem tudom, mit Ă©n is, nem kell több. Csak azt tudom neki a hatalmas szeretet, amely csak talĂĄlkozom, Ă©s mĂ©g sok szĂ©p imĂĄdsĂĄgot.

Évfolyamon tizenkĂ©t, kĂ©szen ĂĄllunk a felkĂ©szĂŒlĂ©s jegyĂ©ben az egyetemi vizsga. AnyĂĄm szorgalmas keressen tovĂĄbbi tantermi kĂ©pzĂ©s for my review. JelentƑs mĂłdosĂ­tĂĄst osztĂĄlyban egy kĂ©pzĂ©si blokk, tudtam, hogy ezeket az Ă©rzĂ©seket bang khuĂąng elƑször Ăłvatosan a barĂĄtnƑje.

TizenhĂ©t mĂ©g le nem jĂĄrt Nagy-gĂșnĂĄr, elkezdtem emlĂ©kszel e,, emlĂ©kszem az erƑs akaratĂș Ă©s kĂ©rheti forrĂĄsokat a legjobb neki. Szoktam hozzĂĄ, hogy az osztĂĄlyban korai, aki vĂĄrja, köszönnek Ă©s nĂ©zze meg arcĂĄn jellegƱ. ÜlĂŒnk egymĂĄs mellett, Ă©rezte, hogy meleg partjait lĂĄthatatlan, megprĂłbĂĄltam kemĂ©nyen no oktatĂĄsĂĄra kell ezt, Ă©s rosszabbul körĂŒlbelĂŒl ennek az ellenkezƑje.

A hadsereg mĂĄr nem emlĂ©kszem Hong Anh, a Hong Anh, a japĂĄn kis sziluettjĂ©t. Én is gyakran ĂĄll a kĂ©t ĂĄllam között azĂ©rt, mert Ă©rzelmek kĂ©t ember fogja elĂ©rni ugyanaz. Hong Anh Ă©s Ă©n csak a lehetƑsĂ©get, hogy megfelelnek a tovĂĄbbi osztĂĄlyok, vidĂĄm Ă©s barĂĄtsĂĄgos, hogy pĂĄrok, de amĂ­g a Hong Anh Dam Dam kezdƑdött el, vagy nĂ©zz rĂĄm, hirtelen lĂĄttam valami mĂĄs.

Nem tud vĂĄrni rĂĄm.

De amĂ­g a szĂĄraz feltĂĄmadt, a csökkenƑ la jellemezze valamennyi szĂĄrnya, mĂ©g mindig Ășgy körĂŒlbelĂŒl ez, mint egy barĂĄtnƑ szerv. Csak ennyi. Én örökkĂ© hallgatott. BocsĂĄss meg a Közel-NHE. Mivel KĂ­na nem tud hazudni, hazudni rossz, fƑleg Hong Anh.

Nem mertem ålmodni ezt, majd menj végig a pålya hossza, mert tudom, nem tudok a lånya is a szerelem teljes integritåsåt. Tudom, hogy szeretnék egy-egy åldozat, hogy bårki bårmit. Csak a hadsereg csak akkor, aki engem boldoggå tesz, hogy szoros, akik a szívem fåjdalom, a szorongås, azonnal

Évfolyam vĂ©gĂ©n a tizenkĂ©t, a megyĂ©ben van egy barĂĄtnƑje. Én lettem a harmadik szemĂ©ly, lĂĄtvĂĄn Ƒt Ă©s Dung, akik szeretik Ƒt mondjĂĄk ugyanazt sĂŒllyed. Boldog vele Ă©s szomorĂș neki, nem voltam fĂ©ltĂ©keny, vagyis akĂĄr a lĂĄnya is. Nem tudom megmagyarĂĄzni ezt, talĂĄn az Ă©rzĂ©seim vele tĂșl nagy, a lĂ©nyeg, hogy Ƒ csak boldog vagyok, akkor is boldog.

Mindazonåltal, még mindig emlékszem csendben kereskedelem, mindig is törekedett közel ållnak hozzå.

KĂ©p, amely mĂ©g mindig tart, illeszthetƑk be a naplĂłt, a szavak teljes a szerelem a hadsereg.

Én nem szĂ©gyellem, hogy megismerhessĂ©k gyengesĂ©g, mielƑtt a hadsereg, Ă©s Ă©n is, nem Ă©rdekel, amikor szinte mindenki az osztĂĄlyban tudja, hogy szeretem a kĂŒlönleges hadsereget. De kevĂ©s van elkerĂŒlt, Ă©s gĂșny, nĂ©mĂĄn megköszönte az idƑ az egyetemes tanĂ©v hozta nekem a jĂł barĂĄt.

Ezeket az esemĂ©nyeket követƑen kerĂŒlt sor viszont munka utĂĄn az iskolĂĄban az egyetemi felvĂ©teli vizsga, tele fontos, hogy tudom, hogy lesz nagy dönteni az Ă©letemet, Átmentem vizsga Dong Ne Egyetem, ĂĄlom a gazdasĂĄgba Nemzetközi sikertelen hiĂĄnya miatt fĂ©l szĂĄzalĂ©kponttal. ErƑ is ĂĄtment az Ă©pĂ­tĂ©szet, szinte Suichang önkĂ©ntes ĂĄlmĂĄt.

Dong Do I be iskolĂĄba. Itt az Ășj környezetvĂ©delmi balra hĂșz ki engem a nosztalgia körĂŒl a hadsereg.

Ha Tinh Duc Ă©lƑ Hanoi-ban, hanem a kicsi. NĂ©metorszĂĄg vidd haza a Xuan La, Xuan Dinh, de minden esĂ©lye van Ă©s NĂ©metorszĂĄg a többi jĂĄtĂ©kos. FelhĂ­vtam a nĂ©met nĂ©v NhĂłc barĂĄtsĂĄgos, bevallom, az igazi mĂłka.

NĂ©met elƑször jöttem haza, lĂĄtom a kedves nƑvĂ©r, Ă©s azt suttogta szeretettel, vagy vicc: "Ɛ tette a kĂ­na NhĂłc jog NHE em!" Én csak nevetni. NhĂłc oldalak jelentkezzen be az Ășjabb emlĂ©kek. KĂŒlönösen Ugyanakkor azt eszem, mĂĄshovĂĄ jĂĄtszik NĂ©metorszĂĄg, a nĂ©met autĂł a hĂĄtam mögött, tedd mindkĂ©t karjĂĄt körĂŒlöttem szorosan, mert Ă©n fut össze ezeket az Ă©rzĂ©seket nem Ă­rjĂĄk le. Most mĂĄr nem bĂĄnom a bĂĄrsony tudni.

Egyik reggel, NĂ©metorszĂĄg felett engedĂ©lye a szĂŒleim, hogy a nĂ©met jĂĄtĂ©k. TestvĂ©rek Nem tudom, a kerĂ©kpĂĄrozĂĄs nagyon szĂșrĂłs fĂĄradt, TIU szerepet headline story. Otthon, anyja nĂ©met tapintatos fogadĂĄsĂĄt. Anya nĂ©met biztonsĂĄgi: "A testvĂ©rek, majd mosni vĂ©gtagok pihenni az anya fƑzni, rizst enni. Bementem a szobĂĄba Ă©s NĂ©metorszĂĄgban. AlapĂș kamra kis ablak nyĂ­lik a napsĂŒtötte kertben. A kĂ©t esett le az ĂĄgya xuyt törölni, mert hideg van, soha nem hazudnak mellett NĂ©metorszĂĄg, bĂĄr NĂ©metorszĂĄgban voltam, Ă©s ölelĂ©s egymĂĄs kezĂ©t a kezĂ©t a meleg tĂ©l klumpa. Az a hatĂĄs törĂ©keny, bizonytalan, ĂĄtmeneti csupĂĄn.

ElsƑ csĂłk el, kĂ©t fiatal fiĂș tizenhĂ©t Ă©s tizennyolc, lĂĄgy, Ă©des Ă©s nagyon gyorsan eltƱnnek kĂ©pviselƑi bi cukorkĂĄt gyerekkorĂĄban. Nagyon gyorsan, a nĂ©met lĂĄnc az ostobasĂĄg tƑlem, Ă­gy root kamra, figyelmen kĂ­vĂŒl hagyva me wonder.

Majdnem futott az utolsĂł nĂ©met oldalon, de vĂ©gĂŒl is Ă©n csak tudom a lĂĄngolĂł takarĂłt, amely zĂĄrt felĂŒlet, sodrĂłdott a rendezetlen Ă©rzelmi tĂ©ren a vĂ©gtelensĂ©gig. MiĂ©rt? MiĂ©rt? Ár NhĂłc maradj velem, Ă©n lennĂ©k több mint NhĂłc, szeretet, hogy több annĂĄl. ElfogadtĂĄk NhĂłc nekem akkor. MiĂ©rt szökne?

Az Ă©tkezĂ©s, NĂ©metorszĂĄg tovĂĄbbra is ellenƑrzĂ©se rĂĄm Ă©s elkezd egy normĂĄlis beszĂ©lgetĂ©s szĂłrakoztatĂł, de Ă©n nem. Én bedugva a tĂĄl rizs. Befejezett eszik, Ă©n igĂ©nyt jobbra. NĂ©metorszĂĄg elvitt a sikĂĄtorba, akkor Ă©n ĂŒdvözlöm a nĂ©met kerĂ©kpĂĄros elbƱvölt, szellem orsĂł nem tudja, hovĂĄ menjen a tetejĂ©n.

MiĂ©rt csak tud a magĂĄval ragadĂł fia? EzĂ©rt vagyok az Ășj megvalĂłsĂ­tani vagyok a biolĂłgiai fajok közötti kommunikĂĄciĂł vilĂĄgĂĄban ez a hatalmas tĂĄgas.

Ébredj velem a sötĂ©t szem test nĂ©met bank környezet, a vĂĄgy, Én vagyok az azonos make me meggyĂșjtott. Én viszont az emberek a szomjĂșsĂĄg utĂĄni sĂłvĂĄrgĂĄs, depressziĂł miatt a magĂĄnyt. Elhagyott, mert az Ă©let nem, hogyan kell törekednie, ĂĄlmodom ĂĄlom ĂĄlom a teljes nĂ©pessĂ©g Ă©jfĂ©l Ă©s felĂ©bred ijedt a jobb ruhĂĄkat nedves telĂ­tett. Hideg Ă©s szomorĂș, csak azt szeretnĂ©m ölelni egy ember teste.

AztĂĄn ĂĄlmok, ĂĄlmodtam fel a rĂ©gi tanĂĄra a matematika is visszaigazolja fekete lĂĄbbal khiu quap Ă©n jĂłl, hogy a combok mĂ©rleghinta entyempentyem. A fele kĂŒzd, hogy menekĂŒlni, fĂ©lig a mosogatĂł mĂ©lysĂ©ges öröm örökre ƑrĂŒlt könyvem van-hoz megy, hol. Nem alszom teljes integritĂĄst az Ön szĂĄmĂĄra. MiutĂĄn Kiss of Germany. TĂ©nyleg vĂĄgy Ă©bredt bennem ..

VĂĄgy inspirĂĄl engem minden nap Ă­gy lesz alma lĂ©tezik, annak ellenĂ©re, hogy nĂ©met gondol rĂłlam. Én gyakran lelĂłgĂł nĂ©met haza, vagy aktĂ­van kerĂ©kpĂĄrozĂĄs haza NĂ©metorszĂĄgba. MiutĂĄn a szokĂĄsos kĂ©rdĂ©seket, Ă©n csak azt szeretnĂ©m, hogy a privĂĄt terek NĂ©metorszĂĄggal.

Én padlĂĄson, vagy az alapjĂĄn a nĂ©met kamara melegsĂ©g, szeretet bennĂŒnket. Az erƑs Én nem ellenĂĄllni Ă­gy NĂ©metorszĂĄgban. ÖrĂŒlök elĂĄrasztott sĂŒllyedƑ öröm kell mozgatni forrĂĄskĂ©nt az Ă©rzelmi szeretet muội, beleĂ©rtve a felhalmozott keresztĂŒl tömörĂ­tĂ©s. De mĂ­g a nĂ©met mĂĄr nem, Ă­gy az Ă©let egyedĂŒl a sötĂ©tben, kĂ­vĂĄncsi vagyok, mit csinĂĄlsz, Ă©s arra gondolt, amit itt Ă©lni? Van egy mĂĄsik tanĂĄr, amit a rĂ©gi betegsĂ©ge kĂ©nyszerĂŒl arra, hogy jĂĄrjon pĂ©ldĂĄul a nĂ©met mĂłdja vĂĄgyam kĂŒlönbsĂ©gek, bĂĄr NĂ©metorszĂĄg a fia normĂĄlis. SzenvedĂ©s az Ă©n vagy bĂĄrki mĂĄs a vilĂĄgon melegek szĂĄmĂĄra, ahogy szeretem az embereket, hogy ne a vilĂĄg egyĂŒtt vele.

De Ă©n tudom, hol talĂĄlom Ƒket. IdĂ©zet: www.heavengay.com

hoangtulonely 6000

BUY UM Ă©rtĂ©keket 13 elkĂŒldött 8785
BUY VIP1 13 elkĂŒldött 8785

Engem van aki vad Kho lenni helyzet szerelem ĂŒt csapda...

Last edited by hoangtulonely; on 02-22-2009 05:56 PM. Indoklås: Ahhoz, hogy a tételek anti-spam
Reply With Quote

Gửi bài mới Trả lời

Tool Topics
Megjelenítési módok

Jogaid
Ön kikapcsol Ă­rni az Ășj
Ön kikapcsol VĂĄlasz kĂŒldĂ©se
Ön kikapcsol kĂŒld CsatolmĂĄnyok
Ön kikapcsol szerkeszteni a post

BB kód van Engedélyezve
Smilies vannak Engedélyezve
Ma [IMG] vannak Engedélyezve
HTML kĂłd Ki

MozgĂĄs a

IdƑ zóna GMT 7. Van 06:50 AM.

Copyright © 2008 -2010 HeavenGay.Com. Inc. Minden jog fenntartva
vBCredits I v. Gold 1.5.1 © 2001-2010 közötti PixelFX Studios Kft..

Đăng kę tài khoản
Tuyển dụng
V.I.P CARD
Hình ảnh thành viên
Professional Model 2010
Cao Lâm Viên SEXY bên DON Nguyễn
Thiết kế web chuyên nghiệp
Quảng cáo tại vị trí này
Offline Karaoke giao lưu thành viên
Fashion Club
Chuyến dịch chống Spammer
We Are Music