[left] www.heavengay.com [/ left]
Άνθρωποι αποδέχονται την πένα Μπορεί Van Khanh
Η αυτοβιογραφία της Κίνας
Μέχρι τώρα εξακολουθώ να πιστεύω, η παρουσία στην σφαίρα της ζωής μου δεν προορίζονται να είναι αστέρι καταναγκαστική, και τι απαίσια που έχω δοκιμάσει και αντιμετωπίζει μήνες σχετικά με τη μακροπρόθεσμη σειράς και δεν παρέχει στις Η περικοπή που είναι. Γεννήθηκα σε μια μητέρα, πρέπει να υπάρξει μια σωστή απόφαση, και αν κάποιος ο οποίος μαζί με λατέξ αίμα μου ή να λυπάται τον εαυτό μου εδώ, βασανίζονται ημέρα και το τέλος ή δεν είναι;
Μας έλαβαν κανονικά, δεν μπορώ να εντυπωσιαστεί ακόμα και ελαφρώς, ακόμη και από την ομιλία του, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνο μερικές φορές, όταν ένας από εμάς δεν κάνουν τη δουλειά της ή το χαλαρό μουσική είχε κάποια δράση είναι αρκετά sam αναφερθεί σε ευαίσθητα σημεία του σώματος και να ουρλιάζουν της με τον πόνο που προκαλείται αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του ότι πολύ δυνατό χέρι. Μάθημα ώρα τώρα με τη γενέσει μυαλό και πάρα πολύ σαφής, θέλουμε μόνο εξέτασε το αστείο ενός καθηγητή με τους μαθητές.
Η πρώτη έθεσε σε ένα χαοτικό συναισθηματική, δεν είναι απαραίτητα ένα τρομερό, δεν είναι απαραιτήτως οι δύο, είναι ένα παράξενο συναίσθημα δεν είναι γνωστή στη ζωή μου. Η σύγκρουση μεταξύ του σώματος σάρκα σαν ανατροφοδότηση, μαζί μου στη λευκή αθωότητα που είναι ένα άλλο σκληρό αγόρι τι σοκ ισχυρή επίθεση, αλλά ήταν ασαφής. Με δεν πηγή ευχαρίστησης για να συνεχίσουμε, δεν γεύση, δεν έχουμε σαφή εικόνα της ενέργειας χαρά φύλο παλμό, έχω γίνει ένα λάθος σε ένα ρόλο απόθεμα; Ναι, λένε ακριβώς, είναι ένας ρόλος που ο εκπαιδευτικός είχε παρουσιάσει στους ηλικιωμένους ασθενείς.
Η πρώτη φορά που είδα εκσπερμάτωση του. Ακολούθησαν. I sure like that. I sure know ήμουν μικρή, ο κόσμος των άλλων, τη συμπεριφορά, τη συμπεριφορά άλλο. Έχω άλλα κεφάλαια. Η πρώτη φορά που δοκίμασα σεξουαλική αισθήματα, δεν είναι με ένα μικρό κορίτσι, ένα κορίτσι, μια γυναίκα, αλλά με έναν γέρο.
Απλά xiet, τρέχει, το εν λόγω πρόσωπο, τριφτεί.
Σφαγείο, ένα μαύρο σύννεφο άυλων κάτι που ο John έχει αρχίσει, που καλύπτει τη ζωή μου, αλλά είμαι πάρα πολύ νέος και δεν είναι ακόμη πλήρως ξύπνιοι, τη γνώση, την εμπειρία για να βγούμε.
Ολοκλήρωση sweep, που πήρε από τα είδη ένδυσης, με τη σειρά του την προεπιλογή. Ακολουθώ, και με μια σπάνια να υπακούσει, θα τον πάρετε από το δωμάτιο.
Έχω μια φίλη μου που γεννήθηκε το 1979 στην ηλικία των 13 ετών ήταν επίσης γείτονες και επεμβατική διαδικασία συνεχίζεται τόσο καιρό ότι ξέρει μόνο αντέξει σε συνθήκες ακραίας φόβο, ντροπή, τα νοικοκυριά που δεν τολμώ να πω σε κανέναν . Σχετικά με τη ζημία που έχει διαδραματίσει ισχυρό τρελός άγρια, συχνά κατάθλιψη, ακόμα και όταν παντρεύτηκε και ευτυχισμένη με τον άντρα της. Στην ηλικία των δεκατριών, κανείς δεν επάνω μας, ή να μας δώσει δύναμη για την προστασία τους.
Κανείς δεν.
Ο δάσκαλος για παλιά σωρό ποδήλατό μου στο δρόμο του, δεν είναι εκείνη στην οποία ο φίλος του έξω, αλλά στο σπίτι μου. Είναι ήσυχα ποδηλασία, μόνο μερικές φορές ένα ξηρό βήχα. Άκουσα ότι ήταν η φυματίωση. Μερικές φορές οφείλεται σε κλονισμό της ζάχαρης, θα τρίβετε το κεφάλι πάνω του, ξαφνικά η μυρωδιά είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει στασιαστικές μύτη, Ngai Ngai, δεν τα επίπεδα συγκέντρωσης, η λειτουργία απάντηση, μια γεύση από ένα σώμα πολύ ντους, μυρωδιά του ιδρώτα, τα βλεννώδεις πλαστικό ραβδί για τον αριστερό μοχλό μέχρι καθηγητή μαθηματικών του μου, ένα παλιό δάσκαλος είχε γυναίκα και τα παιδιά του και τους γονείς σεβασμό.
Ακριβώς για να λιμάνι, ήμουν καλά στο υπόγειο.
Δεν συνιστάται η εξερεύνηση. Από αυτόν.
Δεν προσφέρουν. Από μένα.
Βρώμικος! Αυτό είναι μόνο συναίσθημα μου εκείνη την εποχή, να ru καθαρό, πήρε να πλένονται, να την βαθιά στο βούρτσα για να καθαρίσετε την περίοδο. Αμέσως. Τρέχω για την πόρτα του μπάνιου ερμητικά κλειστό, η έντονη διαφήμιση από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Μέχρι το ακούω από τους γονείς από την αναμενόμενη για τις προοπτικές: "Το oi, το κάνει σε αυτό το χρονικό διάστημα;". Χτυπώ ακόμη παλάμη κάθε περίοδο, μόνο ένας από τους λόγους μόνο δύο από τις σκέψεις της μητέρας του θα μυρίζει το αηδιαστικό πράγματα που μυρωδιά από το σώμα μου.
Βράδυ συγκεντρώνουν οι δύο τρώνε, οι γονείς μου χαρά νέα ιστορία συγκόλλησης περιοχή, μόνο εγώ είμαι συνδεθεί με το κύπελλο, αλλά δεν καταπίνετε λογαριασμό. Η αηδιαστική μυρωδιά εκτροπή ακόμη πρώτο χρυσό εδώ, με το χρόνο ως το σοκ από το λαό μου έτσι. Είμαι ναυτία, προσπαθώντας να καταπιούν το σύνολο των κόκκων ρυζιού και υπολειμματική stand up. Κουρασμένος γονείς νόμιζα ότι δεν θα πρέπει να ρωτήσω κάτι. Σηκώθηκα να καθίσουν στο τραπέζι και να διαβάσετε τον κατάλογο λάθος, δεν πειράζει, προτίθεμαι να κάνω στην αρχή του γέμιση όλα, δεν θέλω τίποτα αγγελίες έρμα. Ίσως επειδή τα πράγματα συνέβησαν τόσο γρήγορα έφτασε, και περίεργο θάνατο.
Θέλω ένα ιδιωτικό χώρο, για να πέσει υγρό.
Δεν είμαι ταλαιπωρία, και δεν είναι λυπημένος, απλά αισθάνομαι παράξενα. Περίεργο συναίσθημα μέχρι τώρα, όταν αυτός ήταν ένας άνθρωπος σχεδόν τριάντα χρόνια, ποτέ δεν ξεχνώ
Ξεκινήστε από τη νύχτα, ο ύπνος δεν είναι πλέον απρόσεκτη μεθυσμένος μου ξανά. Σκέφτηκα για το παλιό δάσκαλό του, οι ενέργειες που έκανε για μένα και khacnhau θέτει ερωτήματα, που πρέπει να πληρωθεί ένα μυαλό μου πύλη για την ξεκούραση αλλά πένσα λαβή αυτό μου. Μεγάλη Φυσικά δεν έχουν καθοριστεί, κάτι συγκεκριμένο, είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί η πορεία με ένα υπερκινητικό παιδί σαν εμένα.
Μετά τα γεύματα, τη μητέρα μου και την αδελφή μου να εργάζονται και να γράφουν στην αλλαγή σχολείου. I πλυμένα πιάτα, σάρωσε φινίρισμα, μόνο μέχρι τα βήματα, που αποκάλεσε το όνομά μου.
Ίσως περίμενε για μένα, εδώ και πολύ καιρό.
Ίσως εντερική πυρετό, ανησυχία, έτσι ονομάζεται το όνομά μου.
Μέση πρόσφατη πλοίαρχος ασφαλείας
Αμέσως. Μου πραγματοποιείται κοντά στο κρεβάτι.
Με κοίταξε με προσήλωση, τότε σιγά-σιγά μειώθηκε παντελόνι του κάτω. Απλά να μείνετε σε μοσχάρια. Και επίσης να κάνει με μένα. Pants μηρό μου δυσκίνητη, δεν τηρούν τις, τότε η απεγκατάσταση αυτό που μου τράβηξε κάτω, ελέγχου της πίεσης.
Κανείς δεν μπορεί να δει γιατί κλειδώνει πάντοτε τις πόρτες. Και όπου έχει σεξ μαζί μου σε μια γωνία. Δεν υπάρχει υπολογισμός εδώ; Δεν ξέρω. Απλά ξέρω, μου αρέσει να εξοφλούνται γοητεία των ναρκωτικών Lú δεν είναι ψυχαναγκαστική. Όταν έθεσε το ένα χέρι κάτω ve αυτός χάιδεψε σκληρό μου, καθώς σταδιακά τα χέρια του ρυθμού του, ροή του αίματος στο σώμα μου σταδιακά, ήπια και διάδοση μούδιασμα. Με ένα αντανακλαστικό είναι φυσιολογικό, κοίταξα κάτω τι του, μαραμένος, εντατική εκ νέου, την κατάρτιση δεν σας αρέσει λίγο μου.
Σε αντίθεση με μένα.
Μοιάζει υπάρχει επίσης ένας λόγος που αργότερα μου που πάντα τον εαυτό σας την ερώτηση ότι το σώμα του άνδρα να κάνει, είναι σαν εμένα; Ως εκ τούτου, θα ήταν υποχρεωμένη πάντοτε να τα εξερευνήσετε.
Γρήγορη, επείγουσα πολυσύχναστη. Έτσι, φοβάται για το σχολείο ή πρόκειται για κάποιον άλλο, τους φίλους μου, τους γονείς μου, ή γείτονες εμφανίζεται ξαφνικά δεν μόνο από αυτόν. Η σιωπή ενώ κλαψούρισμα hu hu. Είτε ξεκινήσω με ευχαρίστηση, θα παραμείνει σιωπηλή, όπως σε μια τρομερή βρώμικο ως αμβλεία. Ολοκλήρωση sweep, παντελόνι του που σηκώνεται, να ξαπλώνουν, σκληρό, από το λαό, όπως οι άνθρωποι πεθαίνουν.
Μπάνιο μου ξανά.
Αριστερά πλύσιμο, αρχαία, πήρα για να καθαρίσετε το σχέδιο στο σώμα χοίρων. I sa εμπειρία στο χώρο, γνωστό μόνο να κάθεται μόνος, ήσυχα κατά υπόλοιπο πηγούνι του πνεύμονα πισινό, παλιά μάθημα του δασκάλου του σχέδια πορεία της BenQ ανοιχτή, προετοιμασία για το σχολείο. Μου είχε ανατεθεί και κατέχουν από κοινού σε στιγμές αμβλεία πληρωθεί, τότε το διάστημα μεταξύ των δύο σώμα τι; Μόνο μια μοναχική νοικοκυριών. Απλά ένα φως ματιά ανέμελες xoet μέσα, όπως μια γόμα να αφαιρέσετε ίχνη βρώμικα. Και στη συνέχεια να συνεχίσει να έχει προτεραιότητα έναντι κάθε άλλου υπερισχύει πάντα, τόσο πυκνά και βρώμικο διαλυθεί εξαιτίας των ραβδώσεις com επικάλυψη δεν είναι σαφές πώς δημοφιλής ψυχαναγκαστική.
Ηλικία δεκατριών γενέσει και δεν αγαπημένο, δεκατριών ετών είναι ζοφερές μνήμες στην ψυχή μου σε μια άλλη κυβέρνηση, κάνουν τους συγγενείς.
Παιδική ηλικία δεν είναι η ίδια με εκείνη. Ολοκλήρωση φυσικά γι 'αυτό δεν αναγνωρίζουν τον πόνο μου.
Την επόμενη μέρα, θα έρθουν στο σπίτι νωρίς κάνουμε. Ποτέ δεν θα τον περιμένουμε, αλλά δεν θα αρνηθεί, δεν φωνάζει, δεν διαμαρτυρίες. Η σχεδόν κάλεσε τον ένα όνομα. Μπορώ να υπακούσουν όταν ήθελε. Η προεπιλογή επιθυμία μου για την άθλια του. Όταν μου χάιδεψε, Riet ευρύ πνεύμα της μωράκι μου. Οι αποτρόπαιες επίθεση μαζί με την ευχαρίστηση που μου ευτυχής διότι χάνουν την ικανότητα ελέγχου εαυτό μου, άφησα παρασυρόμενα μου ή να απορροφηθούν στη δίνη του πεπρωμένου;
Άρχισα να μάθετε πώς να κάνετε μόνος σας χαρούμενος, ξέρω ότι ο αυνανισμός είναι ένα αστέρι, πώς αισθάνομαι ταπεινωμένος αγωνίζεται ανακάλυψης του εαυτού μου, τη στιγμή που νομίζω ότι γι 'αυτόν, φαντάζομαι, επιστήσει αρκετά για να φανταστεί κανείς. Δεν είναι επειδή οι κραδασμοί soothe αγάπη, δεν είναι τόσο ζεστό και ευγενή αισθήματα αγάπης, αλλά αργότερα ήμουν, απλά μια ρουτίνα πλήρη εμπνέει. Πρέπει. Πρέπει. Και δεν ξέρω πώς τότε θα πρέπει να το κάνετε αυτό. Ένα παιδί παίζει με, βυθισμένη σε λάσπη σκοτάδι επιθυμία ελεύθερο άνθρωπο αναίσθητο από την κουρτίνα που καλύπτει το πάνω μυστικό ότι η αλλαγή είναι φυσική και αόρατο.
Δεν είναι μόνο ότι, σήμερα δεν είναι η μητέρα, ο mo την κουζίνα όπου ρύζι μαγείρισσα. Διαθέσιμο μου αναγκάστηκε να τον τοίχο.
Ποτέ δεν με πήρε πίσω επίπεδη έλλειψη μούχλα του φωτός ότι το πρώτο που μου πήρε για να βρίσκονται εκεί. Δεν δίστασε να φοβάται, αλλά ο φόβος του σεξ μαζί μου δικαίωμα στη στενότητα κουζίνα του σπιτιού μου.
Μια μέρα, όταν αυτός είναι ο πατέρας μου αρέσει mai σπίτι έκπληξη. Μοιάζει με την ανακοίνωση που είδα την μπάλα υπό κουζίνα του. Δεν μπορώ να ανοίξει τις πύλες μόνο και μόνο επειδή σύγχυση και φόβο. Είδε τον πατέρα μου αρχίζει, ο χαλαρή και πήγε να χαιρετήσει πορεία.
Ο πατέρας μου ρώτησε: «Γιατί σεφ πλοίαρχος Vinh τα κάτω για να κάνουμε;". Δεν θυμάμαι να είχα συνθετικά ένα λόγο να απαντήσει στην ερώτηση του πατέρα μου, μόνο να μάθω αν βλαστικά άγρια όταν ήμουν επίσης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση .. Αναγκαστικά φυσικό πατέρα, αλλά ένιωσα ένα άγνωστο σύστημα και οι μαθητές θα πρέπει να σκεφτούμε τον πατέρα μου, αλλά επειδή δεν είχα να πω τίποτα περισσότερο.
Δεν δεν την ευκαιρία να εκφράσουν την πώμα το δείπνο νεφελώδης αλήθεια γι 'αυτό δρόμο τέλος πρότασης, γι' αυτό επέλεξε ως παίκτης και προσπάθησε να αποκρύψει. Παγίου κεφαλαίου σε περίπτωση που τα κτίρια βρίσκονται σε σκληρό στρώμα του ασβέστη σταδιακά από τη στιγμή κατά λάθος επικάθηση τυλίγεται σφιχτά το σώμα μου μαλακά και το μωρό έγκαυμα βρώμη.
Καθ 'όλη σχεδόν ένα χρόνο, παλιό δάσκαλο του έχει πάντα εμφανίστηκε στη ζωή μου. Σαν φαντάσματα. Όπως ξεχάσει φως ύπνο, βυθίστηκε στο σκοτάδι για παράδειγμα διαδρομή επιθυμία ανιχνευτή.
Et πτώση, για το χειμώνα, μέσα από την άνοιξη και το καλοκαίρι, καλοκαιρινές διακοπές μου και να μάθετε περισσότερα από την ομάδα μας τελείωσε. Παλιά δάσκαλός του δεν είχε την ευκαιρία να συναντηθούν μαζί μου ξανά. Αν και μερικές φορές μπορώ να τον συναντήσουν ακόμα στο προαύλιο του σχολείου. Ηγέτες πρωτεΐνη είναι το μόνο συναίσθημα που παίρνω από αυτόν.
Αργότερα έμαθα ότι επίσης αποπλανήσει και σεξουαλική κακοποίηση πολλών ανδρών που σπουδάζουν στο σχολείο, κάποιος να έχει πραγματικά ελεύθερη ξεφλούδισμα ανώτατο όριο του προσώπου του. I αναπόφευκτα υπέστη μια ταπεινωτική και καταστροφική τεχνογνωσίας.
Λίγα χρόνια αργότερα, άκουσα ότι πέθανε από φυματίωση.
I μέχρι βαθμού εννέα, αρχίζοντας με ασαφείς ιδέες του ίδιου φύλου που ζουν γύρω μου, τον οποίο συνάντησα στο πλήθος στο δρόμο. Φυσικά, πάντα επιθυμούν να ζουν σε κλίμα που θέλουν να ξέρουν πώς. Φαινομενικά που μου αρέσει, αλλά πίσω από τα άλλα στρώματα των ενδυμάτων, κάνουν περισσότερο ή δεν είναι;
Δεν με ενδιαφέρει σε κορίτσια με τέσσερα στρώματα, αν και είναι επίσης πολύ λατρευτός όπως το σώμα είναι κατά την περίοδο άνθιση μέχρι Nang σέξι. Παίζω φιλική μαζί τους, αλλά δεν σεξουαλική ενέργεια ώθηση προς αυτούς. Ξεκινώντας από εδώ, μπορώ να επιλέξω την ενεργό ζωή για μένα, όπως μου αρέσει Tuan, ένας νεαρός συμμαθητής.
Tuan όμορφος, υψηλή και λευκό σε σαφείς, είναι κάτω του ενός έτους, αλλά εγώ κάνω μελέτη των φτωχών πρέπει να σωθεί. Επειδή ήμουν Γραμματέας της Νεολαίας της Ένωσης θα πρέπει να κερδίσουν δάσκαλος βαθμού ανατεθεί μου διδασκαλία, ακαδημαϊκό βοήθεια Tuan. Η καθημερινή στενή και η εμφάνιση της εβδομάδας που μου έκανε μεγάλη ήταν ελκυστική. Πιστεύω ότι στο μυαλό, μια σαφής νοσταλγία για τις δονήσεις αρήν πρώτο βήμα στην αγάπη. Έχω ζητήσει μονομερώς Tuan. Με όλα τα ένστικτα των μυστικών του.
Εν τω μεταξύ, Tuan και παίζω με μια ομάδα φίλων αγόρια και κορίτσια. Μερικές φορές μου Tuan εγκαταλείφθηκε και πήγε με Huong, την πιο όμορφη κόρη του ομίλου με έκανε δυστυχισμένη, θλιβερή απώλεια σε λίγες ημέρες. Επιπλέον Huong, Tuan επίσης είναι φιλικό με τον γιο του, κατά τους μήνες και ένα άλλο στρώμα του αισθήματος μόνος κάνει την καρδιά μου έθεσε hon λίγο ζηλιάρης. Θέλω Tuan, κατοχή για τη δική τους αυτόν. Να φέρω την αγάπη των πολλών διαφορετικών χρωμάτων, στα μάτια μου όταν την εβδομάδα που τηρείται πάντοτε ο αδελφός του που καλύπτουν γύρω μου, όταν το σώμα σας είναι πάντα σε μια έγκαιρη άνεση λυπημένο. Και περισσότερο ως χρειάζομαι Tuan αγάπησα μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.
Είχαμε την όμορφη ημέρα, μπορεί να θεωρηθεί φυσικό Tuan ψυχή μου σαν ένα παιδί έγκαυμα αδελφός μωρό ή παιχνιδιάρικος, αλλά πάντα να φροντίζετε να Tuan. Αλλά στην πραγματικότητα έχω αισθήματα για περισσότερο από μία εβδομάδα, αν δεν δεν έχω ανατρέξτε σε κάθε γεύμα και ύπνο σκέψης ngu.khi Tuan, Tuan θα δει.
Στη συνέχεια, για να αντίο στην δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια, υπάρχει επίσης η μέρα που Tuan φευγαλέα. Πιστεύω ότι είναι μια ξεθωριάζει, και κατανοητή μόνο. Κάποιος πρέπει να φυλάσσεται σόγιας σχέση μεταξύ εμένα και Tuan, έχουν αισθάνθηκε κάτι ασυνήθιστο. Ήμουν κακό. Μέρα, μου αρέσει που φιλοδοξεί σε μια ειλικρινή, ήσυχο και ήπια γλύκα. Σταδιακά από φιλομαθής αγόρι και κατά ngợm έγινα αδύναμη μεταξύ του πλήθους, βυθίστηκε περίπου άδειο ασαφής μακρινό. Η βροχερή νύχτα θα χρησιμοποιηθούν για να γράψει αρχεία καταγραφής των σφαλμάτων, για να γράψετε Tuan.
"November 13, 1995
Πλούσια θλιβερή βροχή έπεσε στο ήσυχο χώρο, ίσως αυτή τη φορά οι άνθρωποι κοιμόντουσαν και όλα, μόνο το παιδί ως μαθητής του Σάβ ακούγοντας τη βροχή και να γράφει μόνο nhi ημερολόγιο. Δωρεάν τρένο σφυρίχτρα εκεί έξω μακριά από το σταθμό δεν καταλαβαίνουν ή σαφής και πάλι. Τι αργά τη νύχτα αμαξοστοιχίας που εκτελεί το nhi. Στη συνέχεια, μπορείτε μόνο πλοίο για την εκδίκαση της βροχής, δαχτυλίδι βροχή θα αισθάνονται λύπη ή χαρά δεν καταλαβαίνω αυτό. Απλά θυμηθείτε ότι οι βροχερές μέρες να σας κάνει ευτυχείς λυπημένος μόλις πέρασε.
Η απόσταση μεταξύ εμένα και Tuan σε έναν απομακρυσμένο, μέχρι την τρίτη τάξη του σχολείου μου Κιμ Lien. Tuan μετατραπεί σε ανακεκλιμένης άλλο τρόπο. Νέα ζωή, παρασυρθούν νέους φίλους μου, με κάνει να ξεχνάμε ότι εγώ ποτέ λυπηρό, διότι η απουσία Tuan. Και καθ 'όλη τη χορήγηση των τριών ετών, το αίσθημα της αγάπης θα θυμάστε Tuan επέστρεψε στον παλιό καιρό, αλλά το άλλο γιους, ήταν Στρατός.
Θέλω απλώς να διασκέδαση Στρατού. Κάθε μέρα είναι ποδηλασίας από τη Ρωσία από το γραφείο μου στο μεσίστιες να πάει στο σχολείο, είπε στην ίδια συνεδρίαση η διασκέδαση ιστορίες, θλιβερή κατά τη διάρκεια μεγάλης απόστασης στο σχολείο Λανγκ Λανγκ με κάνει ευτυχισμένη γι 'αυτό ακριβώς έπρεπε, όπου επίδοξους πλήρης έκδοση εξουσία είναι μέρος Intimates εμπνέει πάντα σε μένα, μακάρι να στιγμές του στρατού δεν θα αλλάξει. Επειδή νιώθω πάντα πολύ μόνος σελίδα. Ακόμη και στην οικογένειά του.
Εμένα και τον μόνο και μόνο επειδή της το άχυρο ή που είναι πλέον μαζί, αλλά μόνο μία από την Αριστερά ως υγιή, θα έρθει ένα σπίτι μου είναι, κατευνάσει, οι δύο ότι εγώ θα ζητήσω συγγνώμη γι 'αυτόν. Θα περιμένω κανονικά γι 'αυτόν να καθίσει μαζί μου σε όλα τα μαθήματα πίνακα, ή προσποιούνται ότι κατά λάθος με τον έλεγχο του για μένα. Κάθε hon θυμωμένος, ποτέ δεν τόλμησε να τον χρεώνουν, εγώ μόνο τη δική έρμα και μικρές αγγελίες τοποθεσίες συνδεθείτε εδώ περισσότερο λόγω των μικρών επίθεση άγρια άγρια, άγρια άγρια φύση, αλλά ο ασθενής, θα επιφέρει Πού;
"Απρίλιος 9, 1997
Θέλουν να φωνάξει δεν κλαίνε δημοφιλής. Βλέπετε μόνο δεδουλευμένων καρδιά τους, σπασμένα, θέλουν κάτι που δεν κατάλαβα ... Θα πάει, και πιστεύω πως πολύ. Αλλά για να συμβεί κάτι που δεν κοπεί ότι η λαϊκή. Νομίζεις ότι ίσως αύριο θα αφήσουν το σχολείο και να πάει κάπου που θα εκφράζει τη λύπη της "
Πολλά και διάφορα. Γραμμές έτσι. Και βέβαια εγώ δεν εγκαταλείπουν πρόωρα τη σχολική ζωή. Ακριβώς στο φλυτζάνι μου και να προστατεύσουν τον «Στην οργή του πάλι;" Χαμογελώ ένα τεράστιο χαμόγελο. Στρατός τελειώσει κορμών με πολλά λόγια για την αγάπη, θα του δώσω να διαβάσει. Γενικός Διευθυντής πλήρης σιωπή, κατάλαβε καρδιά μου, αλλά παραμένει αδιάφορη δεν ξέρω τι μπορώ, επίσης, δεν χρειάζονται περισσότερα. Τον ξέρω μόνο για απέραντη αγάπη του που συναντώ όμορφη και πολύ προσευχή.
Στο βαθμό δώδεκα, είμαστε έτοιμοι να προετοιμάσουν το πνεύμα για τις εξετάσεις του πανεπιστημίου. Η μητέρα μου επιμελής έρευνα για πρόσθετη διδασκαλία στην τάξη για την αναθεώρησή μου. Σημαντική αναθεώρηση της κατηγορίας Α κατηγορία της κατάρτισης, ήξερα ότι αυτά τα συναισθήματα bang khuâng πρώτη απαλά με μια φίλη.
Δεκαεπτά δεν έχει λήξει Μεγαλύτερη βλάκας, άρχισα να θυμάστε σχετικά με αυτό, θυμηθείτε το ισχυρογνώμων και τους πόρους να ζητήσει από τις καλύτερες του της. Συνήθως προσθέσετε στην τάξη νωρίς, περιμένοντας για εκείνη, να πω γεια και να δούμε τα πρόσωπα των χαρακτήρων της. Καθόμαστε δίπλα δίπλα, το ζεστό συναίσθημα ακτές της αόρατη, προσπάθησα σκληρά να μην την εκπαίδευση σχετικά με αυτό, και χειρότερα για αυτό, είναι το αντίθετο.
Στο Στρατό ξεχάσω Χονγκ Anh, στο Χονγκ Anh, ιαπωνικά μικρές σιλουέτα. I συχνά εξακολουθούν να παραμένουν ανοικτά μεταξύ των δύο κρατών, γιατί τα αισθήματα για δύο άτομα θα έχουν επιτύχει το ίδιο. Χονγκ Anh και έχω μόνο την ευκαιρία να γνωρίσουν τα επιπλέον μαθήματα, διασκεδαστικό και φιλικό προς το πώς ζευγάρια, αλλά μέχρι το Χονγκ Anh Dam Dam ξεκίνησε ή ματιά μου, είδα ξαφνικά κάτι διαφορετικό.
Μπορεί να περιμένει για μένα.
Αλλά μέχρι την ξηρά αυξήθηκε και πάλι, που la περιγράφουν κάθε πτέρυγα, εξακολουθώ να εξεταστεί σχετικά με αυτό, ως σώμα φίλη. Μόνο αυτό είναι όλο. Ήμουν πάντα σιωπηλός. Συγχωρέστε Μέση NHE. Δεδομένου ότι η Κίνα δεν μπορεί ψέμα, ψέμα είναι κακό, ειδικά με το Χονγκ Anh.
Δεν τολμώ όνειρο για αυτό, θα πάμε μαζί με το μήκος διαδρομής, γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να για την κόρη που μια αγάπη πλήρη ακεραιότητα. Ξέρω θέλω ένα και θυσίες για το ένα, κάνουν τίποτα για κανέναν. Μόνο το στρατό μπορεί μόνο, που με κάνει ευτυχισμένη να κλείσει, ο οποίος κάνει πόνο καρδιά μου, δικαίωμα άγχος μακριά
Τέλος του βαθμού δώδεκα, ο νομός έχει φιλενάδα. Έγινα το τρίτο πρόσωπο, τον βλέπει και η κοπριά, που αγαπούν τον λένε το ίδιο ναυάγιο. Χαρούμενος γι 'αυτόν και λυπημένος γι' αυτήν, δεν ήμουν ζηλότυπος, δηλαδή μέχρι και την κόρη αυτός. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό, ίσως τα συναισθήματά μου για τον πολύ μεγάλο, σε σημείο που απλά χαρούμενος, είμαι επίσης ευτυχής τότε.
Ωστόσο, εξακολουθώ να θυμάμαι σιωπηλά το εμπόριο, προσπάθησε πάντοτε κοντά του.
Εικόνα ότι εξακολουθώ να κατέχουν, επικολληθεί στο ημερολόγιο, οι λέξεις γεμάτη αγάπη για τον Στρατό.
Δεν είμαι ντροπιασμένος να γνωρίζουν αδυναμία τους πριν από το στρατό, και εγώ επίσης δεν με νοιάζει, όταν σχεδόν όλοι στην τάξη μου ξέρουν ότι αγαπώ για μια ειδική Στρατού. Αλλά είναι λίγο απέφευγε και την περιφρόνηση, σιωπηλά ευχαρίστησε τη στιγμή της καθολικής σχολικής χρονιάς μου έφερε το καλό φίλο.
Τα γεγονότα αυτά συνέβησαν μετά τη σειρά τους μετά την εργασία στο σχολείο για τις εξετάσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο γεμάτο σημαντικό να ξέρω ότι θα είναι μεγάλη για να αποφασίσουν τη ζωή μου, πέρασα εξετάσεις Dong Do Πανεπιστήμιο, το όνειρο στην οικονομία Διεθνής απέτυχε λόγω της έλλειψης μισούς πόντους. Δύναμη επίσης πέρασε στην αρχιτεκτονική, σχεδόν Suichang εθελοντής το όνειρό του.
Dong Do I τέθηκε σχολείο. Εδώ, νέες περιβαλλοντικές Αριστερό μου μεταφέρετε από νοσταλγία για το Στρατό.
Γερμανικά πρώτη φορά που έρχομαι σπίτι, βλέπε όμορφη αδελφή μου και ψιθύρισε την αγάπη ή αστεία: "Έκανε την Κίνα το δίκαιο Nhóc em NHE!" Θέλω μόνο γέλιο. Nhóc σελίδες συνδεθείτε με πιο πρόσφατες μνήμες. Ειδικά την ίδια ώρα που τρώω, κλίνουν το παιχνίδι με τη Γερμανία, το γερμανικό αυτοκίνητο πίσω μου, που τόσο τα όπλα γύρω μου σφιχτά, αιτία τρέχω με αυτά τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Τώρα δεν με πειράζει σε βελούδο γνωρίζουν περισσότερα.
Ένα πρωί, η Γερμανία κατά τη διάρκεια της άδειας για τους γονείς μου για το παιχνίδι της Γερμανίας. Αδελφοί δεν γνωρίζουν το ποδήλατο είναι πολύ πικάντικο κουρασμένος, Tiu ιστορία πρωταρχικό ρόλο. Σπίτι, η μητέρα γερμανική considerate υποδοχή. Μητέρα γερμανική ασφαλείας: «Οι αδελφοί στη συνέχεια πλένονται άκρα για να ξεκουραστούν για τη μητέρα για να μαγειρέψουν το ρύζι να φάνε. Πήγα στο θάλαμο και τη Γερμανία. Βασισμένο θάλαμος μικρό παράθυρο με θέα το ηλιόλουστο κήπο. Οι δύο έπεσαν κάτω xuyt κρεβάτι της διαγράφεται γιατί κρύο, ποτέ δεν βρίσκονται δίπλα στη Γερμανία, ενώ η Γερμανία ήταν αγκαλιά μου και κάθε άλλο, κρατήστε τα χέρια στα χέρια μαζί για να φράξει το χειμώνα ζεστασιά. Είναι οι επιπτώσεις εύθραυστη, ασαφής μόνο παροδική.
Πρώτο φιλί μακριά, δύο μικρά αγόρια από δεκαεπτά και δεκαοκτώ, μαλακό, γλυκό και πολύ σύντομα να εξαφανιστούν ως παιδική ηλικία καραμέλα κράτη bi. Πολύ γρήγορα, η γερμανική αλυσίδα των ανοησία από μένα, αφήνοντας θάλαμο ρίζα, αφήνοντας να αναρωτιέμαι αγνοήσει.
Έτρεξα σχεδόν την τελευταία γερμανική πλευρά, αλλά τελικά μόνο εγώ ξέρω το φλεγόμενο κουβέρτες που καλύπτει επιφάνεια σφραγισμένο, παρασύρουν στο διαταραγμένο συναισθηματικό επίπεδο επ 'αόριστον. Γιατί; Γιατί; Τιμή όπως Nhóc μείνετε μαζί μου, θα ήθελα να είναι περισσότερο από Nhóc, αγάπη να είναι περισσότερο από αυτό. Nhóc με έχουν γίνει δεκτή τότε. Γιατί εγώ τρέχω μακριά;
Με τα γεύματα, η Γερμανία εξακολουθεί να ελέγχει πάνω μου και να αρχίσει μια κανονική συνομιλία διασκέδαση, αλλά εγώ δεν κάνω. Ι συνδεθεί στο μπολ του ρυζιού. Τελειώσει φαγητό, θα διεκδικήσουν το δικαίωμα. Γερμανία με πήρε στο δρομάκι, τότε χαιρετίζω την γερμανική βυθισμένος ποδηλασία, ρολό μυαλό δεν ξέρουν πού να απευθυνθούν στην κορυφή.
Γιατί ξέρω μόνο τα συναρπαστικότερα γιο; Γιατί είμαι νέος για να συνειδητοποιήσει είμαι ένα βιολογικό είδος επικοινωνίας μεταξύ του κόσμου αυτού του τεράστιου ευρύχωρο.
Ξυπνήσετε στο σκοτάδι τα μάτια του σώματος περιβάλλον γερμανική τράπεζα, επιθυμία Είμαι το ίδιο μου κάνει αναφλεγούν. Περνώ ανθρώπους από τους πόθους δίψα, κατάθλιψη λόγω της μοναξιάς. Αριστερά γιατί η ζωή δεν είναι πώς να προσβλέπουν σε, ονειρεύομαι όνειρο όνειρο πλήρη mi μεσάνυχτα και να ξυπνήσουν ξάφνιασε στη δεξιά ρούχα υγρή κορεσμένα. Κρύο και θλιβερό, απλά θέλω να αγκαλιάσω από το σώμα ενός άνδρα.
Στη συνέχεια, τα όνειρα, ονειρεύτηκε μέχρι παλιό δάσκαλό του των Μαθηματικών είναι να επιβεβαιώσει με μαύρο khiu πόδι quap μηροί μου καλά ότι χαϊδεύει τραμπάλα. Ήμισυ προσπαθεί να ξεφύγει, ένα δεύτερο για να βυθιστεί σε απόλυτη τρελή χαρά για πάντα το βιβλίο μου είναι να πάει όπου. Δεν κοιμούνται πλήρη ακεραιότητας για εσάς. Αφού φιλί της Γερμανίας. Πραγματικά επιθυμία ξύπνησε μέσα μου ..
Επιθυμία μου να εμπνέει κάθε μέρα λήψης μήλο γίνεται να υπάρχουν, παρά τη γερμανική σκέφτονται για μένα. Συχνά αιωρούμενος γερμανική σπίτι του, ή ενεργά ποδηλασία σπίτι στη Γερμανία. Μετά τη συνήθη ερωτήματα, θέλω απλώς να έχουν ιδιωτικούς χώρους με τη Γερμανία.
Αλλά μετά, ξέρω πού να τα βρείτε.
Απόσπασμα: www.heavengay.com