Quay Lại ...::: THEBOY.VN - канал за TEENBOYS :::... > S »THEBOY.VN" LIFE " > ГАЛЕРИЯ > Замърсени
Connect with Facebook

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Gửi bi mới Trả lời
Инструмент за теми Покажи Режими
Cũ 02-22-2009, 5:56 PM
Затвори гей свят, пълен със сълзи ...
Hoangtulonely's Avatar
hoangtulonely Hoangtulonely đang trực tuyến

Mặc định Самостоятелно истории: Сити не по видове

[ляво] www.heavengay.com [/ ляво]

Хората приемат писалка Може ли Ван Кхан

Автобиографията на Китай

До този момент аз все още мисля, наличието на сфери на живота ми не е предопределена да бъде звезда натрапчиво и мрачен, че това, което са вкусили и облицовки месеца дългосрочен сериен нито прави Аз изрежете е това. Роден съм на майка си, трябва да има правилни решения, както и дали някой, който гной същата кръв с мен или себе си тук, изразява съжаление, мъчени денем и в края или не?

Той ни лекувани нормално, не мога дори леко впечатлен, дори и от неговата лекция е нищо особено. Само понякога, когато един от нас не я направя домашно или мързелив музика, той имаше доста действие Сам се докосне върху чувствителните части на тялото и да си крещи от болка, причинена затопляне, тъй като той твърде силна ръка. Учебната момента с новоизлюпен ум и твърде ясно, ние само счита за шега на учител с учениците.

Аз първо се вдига в хаотична емоционален, а не непременно ужасно, не е задължително двете, това е странно чувство никога не си в моя живот. Сблъсъкът между плът тялото като обратна връзка, с мен в бял, която е друг твърд-момче какво удари силна атака, но е неясно. При липсата на източник на удоволствие да поддържат, няма вкус, няма ясна картина на импулса радост енергия секс, аз съм една грешка в състав роля? Да, да кажем точно това е ролята на учителя е представена на възрастните болни.

За първи път видях си еякулат. Следени него. Със сигурност така. Със сигурност знам, че е малко, света на другите, поведение, поведението на друг. Имам и други капитал. Първия път, когато вкуси сексуални чувства, а не с малко момиче, момиче, една жена, но с един стар човек.

Просто xiet, бягай, че лицето, втрива.

Кланица, тъмен облак нематериални нещо, че Джон е започнал, обхващаща живота ми, но аз съм прекалено млада и все още не е напълно буден, знания, опит да се измъкнем.

Пълна почистване, той вдигна от дрехи, на свой ред по подразбиране. Аз следват, както и с редки да се подчиним, аз го изведе от стаята.

Подозирам, nghech дори до степен, че не е грях. Сигурен съм, че първият път, детето е на 13-годишна възраст Ngo nghech както аз правя.

Имам приятелка като съм роден през 1979 г. в 13-годишна възраст също са били съседи и инвазивни процес продължава толкова дълго, че тя знае само издържи в екстремни страх, срам, домакинствата, които не смея да кажа на никого . За щети тя е силна игра луд дивата природа, често депресия, дори когато тя се омъжва и щастлива със съпруга си. На тринадесет годишна възраст, никой до нас, или да ни дава право да се защитават сами.

Никой.

Учителят за моя стар наем купчина по пътя си, а не този, към който приятелят му се, но в моя дом. Той спокойно каране на велосипед, само понякога суха кашлица. Чух, че е туберкулоза. Понякога поради захар шок, аз разтривайте главата му, изведнъж миризмата е много трудно да се опише бунтовнически носа, Нгай Нгай, не нивата на концентрация, отговор функция, поглед на орган, дълъг душ, миризма на пот, на мукозните пластмасови стик в ляво залепвам си учител по математика на мина, стар учител е имал жена и деца и родители отношение.

Само за да пристанище, аз бях и в земята.

Не се препоръчва изследване. От него.

Не е оферта. От мен.

Мръсен! Това е само моето чувство за време, за да RU чисти, започна да се мият, за да я дълбоко в четка за почистване на периода. Веднага. Аз тичам за баня вратата затворена плътно, силната реклама от главата до петите. До чувам от родители от очакваното относно перспективите: "В Oi, направете го в това време?". Аз все още върху всеки период длан, само една от причините, само две от мисленето на майка си, ще мирише отвратително неща, които миризма от тялото ми.

Вечер се събират и двете се яде, родителите ми щастлива нова област история заваряване, само че аз съм включен в купата, но не поглъщат сметка. В отвратителна миризма все още прехвърлите първо злато тук, с течение на времето като шок от хора, които така. Аз съм повдига, като се опитва да поглъщат всички зърна ориз и остатъчен се изправи. Уморени родители, че съм не трябва да попитате нещо. Станах да седне на масата и прочете списъка грешка, нямате нищо против да възнамерявам да правя в началото на неговото уплътняване на всички, аз не искам нищо обяви баласт. Може би защото нещата стана толкова бързо пристигнали, и странни смърт.

Искам лично пространство, за да се капка течност.

Аз не съм страдание, а не тъжен, просто чувствам странно. Странно чувство до сега, когато той е човек, почти тридесет години, никога не забравя

Започнете, като нощ, сън не ми безгрижни пиян отново. Мислех си за стария си учител, действията, той е до мен и въпроси, породени khacnhau, че човек трябва да е попълнено ума си портал към развивам, но ми е дръжка клещи. Големите Разбира се, че не са фиксирани, нещо специфично, много трудно за завършване на курса с хиперактивно момче като мен.

След ястия, майка ми и сестра ми да работи и пише в училище се промени. Аз измити съдове, пометена завърши, само по стълбите, той извика името ми.

Може би той беше ме чака дълго време.

Може би той чревни висока температура, нервност, така той нарича моето име.

Близък последните капитана сигурност

Веднага. Аз го извършва в близост до леглото.

Той ме погледна втренчено, след това бавно отпусна гащите. Просто излизаш на телета. И той също така с мен. Бедрото ми панталони тромаво, не водят нагоре, след това я деинсталирате, той ме издърпа надолу, за следене на налягането.

Човек не може да видите, защото аз винаги заключване на вратите. А там, където той е като секс с мен в един ъгъл. Не е изчисление тук? Аз не знам. Просто знам, аз го обичам да изкупи наркотици чар Lú не е натрапчив. Когато поставите един ръката си той погали ми усилено върху, тъй като постепенно ръцете си ритъм, притокът на кръв в тялото си постепенно, меко и изтръпване разпространение. С рефлекс е нормално, видях това, което той му, той сбръчкан, интензивните си, като се не ви харесва ми малко.

За разлика от мен.

Изглежда, че там също е причина, че по-късно аз винаги си зададете въпроса, че тялото на човека да направя, е като мен? Ето защо, аз винаги е бил принуден да ги проучи.

Бързо, спешно оживен. Така уплашен за училище или да преминете към някой друг, моите приятели, моите родители, съседи или внезапно изглежда не само от него. Аз мълчание, докато той хленчене HU HU. Дали да започна с удоволствие, аз мълча, както е в ужасно мръсен, както тъп. Пълна почистване, панталоните му спря, лягайте, твърди, от хората, тъй като хората умират.

Моята баня отново.

Ляв измиване, древна, трябва да чисти проекта в областта на свиневъдството тялото. Аз SA опит в пространството, известни само да седи сам, спокойно срещу останалата част на белия дроб челно брадичката, неговият стар учител урок планове курс отворен, BenQ's подготовка за училище. Той ме е целеви и се държат заедно в моменти тъп попълнено, тогава времето между два органа какво? Само един самотен дом. Само светлина изглежда безгрижен xoet през искал гума за премахване на следи мръсна. И след това продължи да се преодолеят замени помежду си завинаги, така гъста и мръсно, защото раната на ООП ивици се припокриват, не е ясно как популярни натрапчив.

Когато съученици са в пълен размер, започваме с нормална сесия училище, поведението му връща към нормалното. Бърз. Научих доста, когато той трябва да обвинявам, или как да си домашни любимци ученик, отколкото съм аз, аз, не ми пука за него. Аз все още правя много добре труден проблем, който той прави, странни неща се случват не е засегнато до някои от моя живот.

Възраст тринадесет новоизлюпен и не възлюбени, тринадесет годишна възраст е мрачни спомени в душата си на друго правителство, роднините правя.

Детство не е същата. Пълния курс, така че не се признават моята болка.

На следващия ден, той ще дойде по-рано направи. Аз никога няма да го очаквам, но аз няма да отрече, не викат, не протести. Аз почти го нарече име. Аз да се подчиним, когато той искаше. Аз по подразбиране желанието ми си гаден. Когато той ме погали, Riet широк дух на малкото ми бебе. На отвратителното атака заедно с удоволствие ме направи щастлив, тъй като губи възможността да се контролирам, аз нека ми плаващи или да се потопи в бурята на съдбата?

Аз започнах да се уча как да направите самостоятелно щастлив, знам, че мастурбацията е звезда, как се чувстват унижени борят откриване на себе си, в момента си мисля за него, представете си, изготвят достатъчно, за да си представим. Не, защото вибрации успокояват обич, а не като топъл и леко чувство на любов, но по-късно бях просто една рутинна пълен вдъхновява. Трябва. Трябва. И аз не знам как тогава ще трябва да направите това. А детето си играеш с, затънал в кал тъмно желание свободен човек в безсъзнание от завесата го прикриването тайна, че промяната е природен и невидимо.

Не само, че днес не е майка, той п към кухнята, където аз готвя ориз. Налични ме принудени към стената.

Той никога не ме заведе обратно плоски мухъл липсата на светлина, която първо той ме заведе да лежи там. Той не се колебайте да се страхува, но страхът от които правят секс с мен право в тесен кухнята на дома ми.

Един ден, когато той е бащата Обичам Mai изненада у дома. Изглежда, че обявяването видях топката под негово кухня. Не мога да отворя вратите само защото объркване и страх. Saw баща ми влезе, той спокойно и отиде да поздрави разбира се.

Баща ми попита: "Защо Вин определени майстор готвач да направя?". Аз не помня имах метални причина да се отговори на въпроса на баща ми, само за да знам дали стволови диви, където бях също така се опитва да се справи тази ситуация .. Непременно истински баща, но се чувствах непозната система и студентите трябва да мисля за баща ми, но тъй като аз не казвам нищо повече.

Не и без шанс да изразят за чеп за вечеря истината облачно така че аз улицата края предложение, така че аз избрах като играч и се опитва да се скрие. Основен капитал, в случай че сградите са на твърдия слой на вар над постепенно с времето случайно Акреционен плътно опакован тялото ми меки и бебето горя овес.

През почти една година, неговият стар учител винаги се появява в живота ми. Подобно на призраци. Подобно на светлината забравена сън, потъна в мрак за желанието например детектор на пътя.

ET спад, за зима, през пролетта и лятото, моята лятна ваканция и да научат повече за нашата група е приключила. Неговият стар учител не е имал възможност да се срещнат с мен отново. Въпреки, че понякога все още го срещат в училище, детска площадка. Лидерите протеин е само чувство да получа от него.

По-късно научих, той също съблазни и изнасилено няколко мъжки учениците в училище, някой трябва да действително свободен таван пилинг на лицето му. Аз неизбежно той претърпя унизителен и катастрофални ноу-хау.

Няколко години по-късно, чух, че той е починал от туберкулоза.

I степен до девет, като се започне с неясни идеи на един и същи пол, които живеят около мен, които срещнах в тълпата на улицата. Естествено, винаги се стремят да живеят в настроение, те искат да знаят как. Очевидно те ме харесват, но зад други слоеве на дрехи, те правят повече или не?

Аз не се интересувам от момичета с четири слоя, въпреки че те също са доста очарователни, както тялото е в разцвета периода до Nang секси. Аз играя приятелски с тях, но не на сексуалната енергия импулс към тях. Започвайки от тук, аз активно изберете живот за мен, като ми харесва Tuan, млад негов съученик.

Tuan красив, висок и бяло до ясно, той е под една година, но аз правя проучване на бедните трябва да бъдат спасени. Тъй като аз бях секретар на Младежкия съюз би трябвало да печелят степен учител възложени ми наставления, академични Tuan помогне. Дневната близки и външния вид на седмица ме направи силна е привлекателна. Чувствам се има предвид, ясно носталгия за гъсок вибрация първа стъпка в любовта. Имам едностранно искане, че Tuan. С всички инстинкти на тайната му.

Междувременно, Tuan и аз играя с група приятели, и двете момчета и момичета. Понякога ми Tuan изоставени и отиде с Huong, най-красивата дъщеря в групата ме направи нещастен, тъжен загуба на няколко дни. Добавяне Huong, Tuan също играят приятелски със сина си в следващите месеци и още един слой на чувство самотно сърцето ми скъпи, повдигнати малко ревнив. Искам Tuan, притежание на техните собствени него. Аз донесе любовта на много различни цветове, в моите очи, когато седмицата е винаги спазват брат си заобиколен извършване ме обхваща, когато тялото ви е винаги навреме комфорт ми тъжно. И по-скоро като ми трябва Tuan обичаше-голямата част от живота ми.

Имахме красивата дата, може да се счита природен Tuan душата ми като дете горя бебе брат или коте, но винаги се грижи за Tuan. Но всъщност имам чувства към повече от една седмица, ако не мога да не варят във всяко хранене и сън мислене ngu.khi Tuan, Tuan ще се види.

Тогава за сбогом на средно и за висше да, там е и в деня, когато Tuan неуловим. Чувствам той е избледняват, и разбираемо само. Някой трябва да се съхранява соев връзката между мен и Tuan, те са почувствал нещо необичайно. Бях наранен. Ден, аз просто любов, която се стреми да искрен, тиха и лека сладост. Постепенно от старателен момче и срещу Ngom станах слаб сред тълпата, потъна около празни неясно далечно. В дъждовна нощ АЗ използван към пиша логове за грешки, пишете на Tuan.

"Ноември 13, 1995

Rich тъжен дъжд падна на тихо място, може би това време хората са били на съня и на всички, само на детето, както си ученик сб слушане на дъжд и пиша дневник Nhi само. Безплатен влак свирка там, далеч от мястото не разбират или ясно отново. Какво края на влака вечер, която работи на Nhi. След това можете да чуете само кораба дъжд, пръстен дъжд ще се чувства тъжен или щастлив аз не разбирам това. Само не забравяйте, че дъждовните дни да ви тъжен щастлив просто отиде през.

Разстоянието между мен и Tuan на дистанционно управление, до моето училище трета степен Ким Лиен. Tuan се превърне в легнало друг начин. Нов живот, отмива моите нови приятели, да ме забравиш, че някога съм тъжен, защото липсата Tuan. И през цялата година три грантови, чувството на любов да си спомням Tuan върнат към старите дни, но други синове, той беше военен.

Аз просто искам да забавно армия. Всеки ден той е велосипед от Русия, от офиса на половин мачта да ходят на училище, каза същото като изслуша истории забавно, тъжно по време на дълги разстояния до училище Ланг Ланг ме прави щастлив, така току що, когато се стремят пълната версия мощност е страна близки винаги вдъхновява в мен, иска ми се моменти в армията няма да се промени. Защото аз винаги се чувствам много самотна страница. Дори и в семейството му.

Аз и го само защото от плявата, че или по-дълго заедно, но само един от левицата и здрав, той ще дойде дома ми, успокои, двамата, че аз ще се извиня за него. Аз обикновено го чакат да седне с Мене на всяка маса уроци, или претендират да го случайно с проверите си върху мен. Всяка скъпи ядосан, аз никога не смееше да го таксува, аз само собствените баласт и обяви сайтове влезете тук повече поради слаба атака Wild Wild, Wild Wild но слаби, те ще доведат Къде?

"Април 9, 1997

Те просто искат да плаче, не плача популярни. Вие виждате само техните натрупани сърцето, разбити, те искат нещо, което аз не разбирам ... Отиваш, мисля и мисля много. Но нещо се случи не се намали, че популярни. Мислиш ли, че може би утре те ще напуснат училище и отида някъде, където той ще съжалява "

Много и разнообразни. Линии така. И разбира се аз не отпадат от училищния живот. Само в моята чаша и го защити "В гнева си отново?" Аз усмивка огромна усмивка. Армия завършен трупи с много думи за любов, аз му дам да чете. Управител пълна тишина, разбира ми сърце, но той остава безразличен не знам какво Аз също не се нуждаят от повече. Аз просто го знам за огромната му любов, която срещам много красива и молитва.

В клас дванадесет, ние сме готови да се подготви за духа на университета изпита. Майка ми усърдни търсене за допълнително обучение за моята класна стая преглед. Основни ревизия в клас А обучение блок, знаех, че тези чувства взрив khuâng първо леко с приятелката си.

Седемнадесет не е изтекъл Велика поглед, аз започнах да си спомняме за това, помня със силна воля и да поиска средства от най-доброто от нея. Аз обикновено добави в класната стая рано, я чака, поздрави и да видим лицата на героинята си. Ние седим един до друг, чувство за топлите брегове на невидими, аз се опитах да се твърди без образование за това, и по-лошо за това, е точно обратното.

В армията забравя Хонг Anh, в Хонг Anh, японски малки силуета. Аз все още често застават между двете държави, защото той чувства за двама души са направили същото. Хонг Anh и само да имат възможност да отговарят на допълнителни часове, забавни и лесни за колко двойки, но до Хонг Anh язовир язовир започнала или погледни ме, аз изведнъж видя нещо по-различно.

Тя може да чака за мен.

Но докато сухо възкръсна, попадащи ла описват всяко крило, аз все още, помисли за това, като приятелката на тялото. Само това е всичко. Бях завинаги мълчи. Прости Близкия nhé. Тъй като Китай не може да лъжа, лъжа е лошо, особено с Хонг Anh.

Аз не смееше да мечтаем за това, ще отидем заедно на дължината на пътя, защото знам, че не може за дъщеря той любов пълна неприкосновеност. Знам, че искам едно и за една жертва, да направи всичко за всеки. Само армията може само, който ме прави щастлив, за да затворите, които правят моята болка в сърцето, нали тревожност далеч

Край на степен дванадесет, графство има приятелка. Станах на трето лице, тъй като го и тор, които обичат го кажа същото потъване. Радвам се за него и тъжно за нея, не съм ревнив, т.е. до той дъщеря. Не мога да обясня това, може би моите чувства към него е твърде голям, за момент той просто щастливи, аз също съм щастлив тогава.

Въпреки това, аз все още помня тихо търговията, е винаги се търси в близост до него.

Изображението, че аз все още притежават тесто в дневника, думите изпълнен с любов за армията.

Аз не се срамувам да знам слабостта им преди армия ", а също така не ми пука, когато почти всички в моя клас знае, че аз обичам за специални армия. Но малко се отклони и презрение, тихо благодари на времето на универсална учебна година ми донесоха от добър приятел.

Тези събития, настъпили след ред след работа в училище за изпит в университет пълен с важно, че аз знам, че ще бъде страхотно да се реши моя живот, аз изпита Донг ли университет, мечта в икономиката Международната се провали, поради липса на половина пункта. Сила също премина в архитектурата, почти Suichang доброволец мечтата си.

Донг ли влезе училище. Тук, на новите екологични ме остави измъкнах от носталгия за армията.

Ха Тин Дюк, които живеят в Ханой, но от малък. Германия вкъщи в Xuan La, Xuan Дин, но при всяка възможност, аз имам и Германия с другите играчи. Обадих се на немско име е Nhóc приятелски, Признавам си истинско забавление.

Немски първият път, когато се върне у дома, да видя моята прекрасна сестра и пошепна привързаност или вицове: "Той направи Китай ги Nhóc право nhé!" Аз просто се смеят. Nhóc страници влезете в по-скорошни спомени. Особено същото време се яде, гравитират играят с Германия, немски кола зад мен, поставете двете си ръце плътно около мен, защото аз тичам с тези чувства не се опише. Сега не се интересуваме от най-кадифе научат повече.

Една сутрин, Германия над разрешение за родителите ми към играта Германия. Братя, не знам колоездене е много остър уморени, TIU история заглавие роля. Начало, майка немски внимателен прием. Майка немски сигурност: "Братята след това се измиват крайници за почивка за майката да готвя ориз да ядат. Отидох в спалнята и Германия. Въз основа камера малък прозорец с изглед към слънчева градина. Двете паднаха леглото xuyt заличават, тъй студено, аз никога не лъжа до Германия, но Германия и ме прегърна помежду си, дръжте ръцете в ръцете заедно за запушват топлина зимата. Е влиянието чупливи, неясни само временно.

Първа целувка далеч, две млади момчета от седемнадесет и осемнадесет, мек, сладък и много бързо изчезват като детството държава бонбони BI. Много бързо, на немски верига от глупост от мен, оставяйки корен състав, оставяйки ме Чудя се игнорира.

Аз почти се завтече последната немска страна, но в крайна сметка аз просто знам за горящи завивки, обхващащи запечатана повърхност, плаващи в разбъркана емоционално ниво за неопределено време. Защо? Защо? Цена като Nhóc остана с мен, щях да бъда повече от Nhóc, обич да бъде повече от това. Nhóc са ми любимци след това. Защо избяга?

За храна, Германия все още проверка на мен и да започнат нормален разговор забавно, но аз не. Аз включен в купа с ориз. Завършени хранене, смея да твърдя, правото. Германия ме хвана на улицата, след това аз приветствам немски прехласнат колоездене не, ум макара знам къде да отида на върха.

Защо Аз знам само за потапяне син? Защо аз съм нов за да осъзная, че съм биологичен вид комуникация между света на тази обширна просторни.

Събуди ме в мрака на телесните очи Немската банка околната среда, желание съм на същото да ме запалване. Включат хора от глад жажда, депресия поради самотата. Левица, защото животът не е как да се стремят да, аз сън сън сън пълното ми полунощ и се събуди стресна в подходящите дрехи wet наситени. Студено и тъжен, просто искам да те прегърна от тялото на човека.

Тогава мечти, измислил стария си учител по математика е да се потвърди с черни крака khiu quap бедрата ми плътно, че колебая галене. Половината опитват да избягат, половината да потънат в краен радост завинаги луд моята книга е да отидат там, където. Аз не спя изцяло на целостта за вас. След като целувката на Германия. Тя наистина желание беше събудил в мен ..

Желание ме вдъхновява всеки ден като ябълка става съществуват, немски, въпреки че за мен. Аз често висят си немски произход, или активно колоездене дома в Германия. След обичайните въпроси, аз просто искам да имам частни пространства с Германия.

На моя таван, или на базата на немски топлина камера, обич ни заедно. Силното аз не издържат вземане на Германия. Аз се радвам наводнени потъване удоволствието да бъдат манипулирани, като източник на емоционална muội любов и натрупаните чрез компресия. Но докато не немски, оставяйки живота сам в тъмното, аз се чудя какво правиш, това, което мисля, живеещи тук? Имам друг учител, това, което са принудени старите си заболяване да доведе до например, на немски начин на желанието ми различия, въпреки че Германия е син нормално. Страданията на моя или някой друг в света е гей, както аз обичам хората, не на света заедно с него.

Но, аз знам къде да ги намерим. Цитат от: www.heavengay.com

hoangtulonely 6000

BUY UH 13 изпратен 8785
BUY VIP1 13 изпратен 8785

Мене е кой див Задължения съм ситуация обичам удрям капан...

Последно редактиран от hoangtulonely; на 02-22-2009 05:56 ч.. Причина: За да допринесе, за да ви анти-спам
Reply With Quote

Gửi bi mới Trả lời

Инструмент за теми
Покажи Режими

Ваши права
Ти изключвам Писане на ново
Ти изключвам Изпращане на отговор
Ти изключвам изпращате прикачени файлове
Ти изключвам редактирате вашите пост

BB код е Активиран
Усмивки са Активиран
Ма [IMG] са Активиран
HTML код е Отдалечаване

Преместване на

Часова зона е GMT 7. Е 03:05 AM.

Copyright © 2008 -2010 HeavenGay.Com. Инк. Всички права запазени
Аз vBCommerce v2.0.0 © 2010 г., PixelFX Studios
vBCredits I V. Gold 1.5.1 © 2001-2010 г., PixelFX студио ООД.

Đăng k ti khoản
Tuyển dụng
V.I.P CARD
Hnh ảnh thnh vin
Professional Model 2010
Cao Lm Vin SEXY bn DON Nguyễn
Thiết kế web chuyn nghiệp
Quảng co tại vị tr ny
Offline Karaoke giao lưu thnh vin
Fashion Club
Chuyến dịch chống Spammer
We Are Music